AKP’li Meclis üyesinin paylaşımı tepki topladı

Sanırsın hiç bir Akp li alkol kullanmıyor. Önce bunu bir düzeltmek lazım.

Ayrıca icenler etrafina zarar vermeden iciyorlarsa size ne ,peki alkol almak bu kadar kötü de hırsızlık yapanlar, tecavüz edenler Allah katında torpilli mi, tövbe ya.Hiç onlara tepki yok ama.

Yıllardır tutturmuşlar bir başörtüsü, alkol,senelerdir bunları siyasette silah gibi kullanıyorlar.

Sanırsın hiç bir Akp li alkol kullanmıyor. Önce bunu bir düzeltmek lazım.

Ayrıca icenler etrafina zarar vermeden iciyorlarsa size ne ,peki alkol almak bu kadar kötü de hırsızlık yapanlar, tecavüz edenler Allah katında torpilli mi, tövbe ya.Hiç onlara tepki yok ama.

Yıllardır tutturmuşlar bir başörtüsü, alkol,senelerdir bunları siyasette silah gibi kullanıyorlar.

Yokmu sanki içmeyen elbette var gizli içicilerdir.
Öyle deme alkol daha tehlikeli onlara göre,yoksa haram yemiş tecavüz etmiş gasp etmiş daha namuslu geliyor bunlara..

Ayranı fazla kaçırdıysa demek... :KK14:

İçine bişi katıyorlar herhalde,beyin çalışmaya başlıyor baksana.

Yokmu sanki içmeyen elbette var gizli içicilerdir.
Öyle deme alkol daha tehlikeli onlara göre,yoksa haram yemiş tecavüz etmiş gasp etmiş daha namuslu geliyor bunlara..
.
İçen içsin abla zaten, isteyen de başını örtsün,bu yaptıklarımızın bir partisi olamaz ki. Herkes nasıl mutluysa oyle yaşasın.Bunları siyasete karıştırdıları zaman deli oluyorum ben.Sanki içenler inançsız, ne bileyim başını örtenler yada onlara göre kıstas neyse onları yapanlar da cennetten 10 dönüm arsa satın almış gibi algı yaratıyorlar. Kimse kimsenin alkolünu,başörtüsunu yada dinini sorgulayamaz, orasını bir tek Allah bilir.

Belki ben bir köpeğin basini oksayip karnını doyurdum diye Allah katında daha iyi bir kulum bilemeyez ki.

Bu mantığa göre Avrupalıların cogu alkol aliyor,o zaman hepsi otamatikmen kötü mü bu insanların?

Artı yukarıda bir konuda çocuklar istismar edildiği halde buna susulan görmezden gelinen bir konu var,güya bunlar dinine bağlı insanlar.Hangimiz daha kötüyüz,alkol alanlar mı yoksa istismarlara, hirsizliklara, rusvetlere göz yumanlar mı?

İçen içsin abla zaten, isteyen de başını örtsün,bu yaptıklarımızın bir partisi olamaz ki. Herkes nasıl mutluysa oyle yaşasın.Bunları siyasete karıştırdıları zaman deli oluyorum ben.Sanki içenler inançsız, ne bileyim başını örtenler yada onlara göre kıstas neyse onları yapanlar da cennetten 10 dönüm arsa satın almış gibi algı yaratıyorlar. Kimse kimsenin alkolünu,başörtüsunu yada dinini sorgulayamaz, orasını bir tek Allah bilir.

Belki ben bir köpeğin basini oksayip karnını doyurdum diye Allah katında daha iyi bir kulum bilemeyez ki.

Bu mantığa göre Avrupalıların cogu alkol aliyor,o zaman hepsi otamatikmen kötü mü bu insanların?

Artı yukarıda bir konuda çocuklar istismar edildiği halde buna susulan görmezden gelinen bir konu var,güya bunlar dinine bağlı insanlar.Hangimiz daha kötüyüz,alkol alanlar mı yoksa istismarlara, hirsizliklara, rusvetlere göz yumanlar mı?

Sişyasetin içine bunlar girdimi tepe taklak oluyor herşey...,İçen içsin buda kimsey, entere etmez,sanki ben içiyorsam dinsizmi oluyorum şimdi...Hayır olmuyorum,gördüklerimzden sonra ben onardan daha müslümanım diyorum..

Aynen dediğin gibi Avrupalı alkolün dibine vuruyor onlarda dinsiz o zaman..

O konuyu gördüm yazıklar olsun diyorum,göz yumulmuş yaşananlara artık olağan geliyor bu sapıklara herşey..

Ortamın verdiği haddinden fazla özgüvenle birer birer içlerindekini pisliği ortaya seriyorlar işte

Seçim olmasa hiçbirşeycik olmazdı.Boynukalın gibi yüksek bir mertebeye de getirebilirlerdi ama işte seçim öncesi risk alamıyorlar.İhraç etmek durumunda kalmışlar.

Ahlaksızlığın zirveye ulaştığı şu dönemde bu tip hayvanatların beyanları beni şaşırtmıyor artık.

Ben şaşırmadım tepkide vermedim tepki verenler sanki çokmuş yabancı size bu sözler
Bir tarafta yobaz cahil örümcek kafalı diye suçlayan taraf öbür tarafta sapkın sarhoş batı hayranı diye suçlayan diğer taraf
İki uç kesim
Temennim odur ki iki tarafında söyledikleri karşılık bulmasın
Malesef buluyor amma (!)

Yav her seçim aynı senaryo. Her seçimde de aynı insanlar aynina inanıyor. Bıktık be kardeşim. Yenikapı da cumhuriyetçilerin de desteğini almak isterken 'gazinin seslendiği gibi sesleniyorum ' diye bağır, sonra gel sarhoş,ayyaş. Kula kulluk etmeye ne meraklilar ya ,ah ah bunlarin neyine cumhuriyet. Seçim yapacak hala cumhuriyete b.k atıyor. Beyin error bunlarda .

Doğu ve G.doğu'da Atatürk'ün sevilmediği yıllardır aşikar zaten şimdi bir de Akp'liler çıktı Atatürk ile kafayı bozan. Hepsi için demiyorum aralarında tek tük bi "ALLAH razı olsun" diyen vardır, ha ben rastlamadım onu da belirteyim. Hadi sizin dediğiniz gibi ayyaş olsun, adam o ayyaş(!) haliyle, yedi göbek sülalenizin geleceğini kurtardı, kürt demedi, Türk demedi, laz demedi, tertemiz bir vatan bıraktı. Ya siz, siz belki de onun savaşta harcamadığı kadar yıldır, kurulu bir düzenin iktidarındasınız, ya siz ne becerdiniz? Hadi siz daha iyisini yapsaydınız ya o zemzem sulu ama bi milyon kafayla? (haşa zemzem suyuyla dalga falan geçtiğim yok, buna takanlar olmasın boşuna yani)
Böyleyken böyle yani...

X