- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
İşte bide utanmadan arlanmadan, Atatürk'ün dönemine, yaw adamın içtiği bi rakıya bile laf ediyorlar, ahlaksızlar...
Dönüp kendilerine baksınlar önce..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bide utanmadan arlanmadan, Atatürk'ün dönemine, yaw adamın içtiği bi rakıya bile laf ediyorlar, ahlaksızlar...
Sanırsın hiç bir Akp li alkol kullanmıyor. Önce bunu bir düzeltmek lazım.
Ayrıca icenler etrafina zarar vermeden iciyorlarsa size ne ,peki alkol almak bu kadar kötü de hırsızlık yapanlar, tecavüz edenler Allah katında torpilli mi, tövbe ya.Hiç onlara tepki yok ama.
Yıllardır tutturmuşlar bir başörtüsü, alkol,senelerdir bunları siyasette silah gibi kullanıyorlar.
Ayranı fazla kaçırdıysa demek...
İçen içsin abla zaten, isteyen de başını örtsün,bu yaptıklarımızın bir partisi olamaz ki. Herkes nasıl mutluysa oyle yaşasın.Bunları siyasete karıştırdıları zaman deli oluyorum ben.Sanki içenler inançsız, ne bileyim başını örtenler yada onlara göre kıstas neyse onları yapanlar da cennetten 10 dönüm arsa satın almış gibi algı yaratıyorlar. Kimse kimsenin alkolünu,başörtüsunu yada dinini sorgulayamaz, orasını bir tek Allah bilir.Yokmu sanki içmeyen elbette var gizli içicilerdir.
Öyle deme alkol daha tehlikeli onlara göre,yoksa haram yemiş tecavüz etmiş gasp etmiş daha namuslu geliyor bunlara..
.
İçen içsin abla zaten, isteyen de başını örtsün,bu yaptıklarımızın bir partisi olamaz ki. Herkes nasıl mutluysa oyle yaşasın.Bunları siyasete karıştırdıları zaman deli oluyorum ben.Sanki içenler inançsız, ne bileyim başını örtenler yada onlara göre kıstas neyse onları yapanlar da cennetten 10 dönüm arsa satın almış gibi algı yaratıyorlar. Kimse kimsenin alkolünu,başörtüsunu yada dinini sorgulayamaz, orasını bir tek Allah bilir.
Belki ben bir köpeğin basini oksayip karnını doyurdum diye Allah katında daha iyi bir kulum bilemeyez ki.
Bu mantığa göre Avrupalıların cogu alkol aliyor,o zaman hepsi otamatikmen kötü mü bu insanların?
Artı yukarıda bir konuda çocuklar istismar edildiği halde buna susulan görmezden gelinen bir konu var,güya bunlar dinine bağlı insanlar.Hangimiz daha kötüyüz,alkol alanlar mı yoksa istismarlara, hirsizliklara, rusvetlere göz yumanlar mı?