Kim ağlamış onu anlamadım ben, haber başlığıyla içerik alakasız?
Heh tamam şimdi oldu, bu şekilde açılmalı konular, haber kaynağı da mutlaka eklenmeli, hem kurallar hemde haber sitelerinin yasal uyarıları nedeniyle, izinsiz içerik kullanmaktan yasal işlem başlatılır sonra hakkınızda.duzenledim mudurum
Kim ağlamış onu anlamadım ben, haber başlığıyla içerik alakasız?
anlamak istemeyen bazıları kim?ya ben anlatamiyorum veya bazilari anlamak istemiyor...
haberin iceri ,cezasi,basligi,logosu ,evveli ahiri degil ,
videonun yurekte biraktigi derin hissiyati paylasmak istedim.
linksiz paylastim bu tur anlasmazliklarla karsilasmamak icin ama kural disi oldugundan kapatildi. bu sebepten haber icerigi ile paylasmak zorunda kaldim....
eee tamam düzenlenmis iste ,daha ne uzatiyorsunanlamak istemeyen bazıları kim?Mune mi? ben miyim? yoksa paylaşımınızı sorgulayan başkaları mı? burasını Facebook sayfanız sandınız galiba? öyle her hoşumuza gideni paylaşamıyoruz, belli kurallar var. buraaya link koymak ve haberi hiç bir yorum yapmadan yorum olarak eklemek zorundasınız, sadece siz değil, hepimiz.
bence anlamak istemeyen sizsiniz.
hayırdır canım sen ya?eee tamam düzenlenmis iste ,daha ne uzatiyorsun
uzatmana mana bulamadim,Mune zaten yardimci olmus eee niye hala yaziyorsunhayırdır canım sen ya?
isterseniz yazabileceğim başlıkların ve olayların listesini verin ona göre yazayım. demin sormadım ama şimdi sorayım, size ne?uzatmana mana bulamadim,Mune zaten yardimci olmus eee niye hala yaziyorsun
uzatmaniz normal gelmedi bende müdahele ettimisterseniz yazabileceğim başlıkların ve olayların listesini verin ona göre yazayım. demin sormadım ama şimdi sorayım, size ne?
eh iyi ettiniz o zaman. ne diyeyim, de arkadaşın kendi ağzı dili var yanılmıyorsam, kendi derdini anlatabilir, bence. neyse, buyurun siz uzattınız ne mana, diye uzatmaya kaldığınız yerden devam edin, başka işim var.uzatmaniz normal gelmedi bende müdahele ettim
konu sahibi sitede degil yoksa agzi dili var bunu hepimiz biliyoruzeh iyi ettiniz o zaman. ne diyeyim, de arkadaşın kendi ağzı dili var yanılmıyorsam, kendi derdini anlatabilir, bence. neyse, buyurun siz uzattınız ne mana, diye uzatmaya kaldığınız yerden devam edin, başka işim var.