- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar artık,insan biraz utanır şunları söylerken.Offf bıktık bıktık gerçekten yeter ya dalga gecmek nedir yahu Allah çok şükür hep bizimle bareberdir ama bu ne yaaa
Gözüksün hiç önemli değil,benim üzüldüğüm nokta bu tarz açıklamaların yapılması,her konuya dinin sıkıştırılması.Hanım Ablam sana katılıyorum amaa ban yolları görünüyor gibi
Pandemideydi hatırlıyorum saat 9 da doktorlar için saygı duruşu yapıldığı bir zamandı o günlerden biride 23 nisana denk geliyordu dediler ki bugün 9 da istiklal marşı okunacak bende balkona çıktım elime de şu karaoke mikrofonundan aldım başladım istiklal marşını söylemeyeGözüksün hiç önemli değil,benim üzüldüğüm nokta bu tarz açıklamaların yapılması,her konuya dinin sıkıştırılması.
Ne acı demi en yakınından bile bu tepkiyi alıyorsan ne denir ki buna.Pandemideydi hatırlıyorum saat 9 da doktorlar için saygı duruşu yapıldığı bir zamandı o günlerden biride 23 nisana denk geliyordu dediler ki bugün 9 da istiklal marşı okunacak bende balkona çıktım elime de şu karaoke mikrofonundan aldım başladım istiklal marşını söylemeyeneyse okudum camlardan alkışladılar falan ama aşırı utandım neyse işte iki dakika sonra amcamın kızı tarafından iman yoksunu olarak anılmıştım instagramdan imansız din düşmanları nasıl da Atatürke tapıyorlar Akp başımızdan hiç gitmesin inş diye yazmıştı. Bunların fıtratı böyle maalesef.
Tiksiniyorum o tiplerden ama izliyorum da öyle bi döngüNe acı demi en yakınından bile bu tepkiyi alıyorsan ne denir ki buna.
Artık şu sokak röportajlarını bile seyrederken ben utanıyorum onalr adına.
Geçen dayının ağzına telefon soktu birisi hak etti dayıda.Tiksiniyorum o tiplerden ama izliyorum da öyle bi döngü
Şu olaylar bi bitsin valla zorunlu toplu psikolojik tedavi versinler herkese :)
Bu topik zaten siyaset topiği,diğer yerlerde yapmak yasak.Siyaset yasak değil mi
Ama o dayı uslanmadıGeçen dayının ağzına telefon soktu birisi hak etti dayıda.
1 tanesinde gördüm dayıyı,bu sefer gıkı çıkmadıAma o dayı uslanmadıalışkanlık oldu ağzına bişeyleri tıkamaları sürekli atlıyor 3 röportaja daha girdi o günden sonra :)
1 tanesinde gördüm dayıyı,bu sefer gıkı çıkmadı
O Aröportajın yorumlarını okurken bile hem güldüm hem düşündüm .Bakalım sırada kimin ağzı var çünkü hala telefonunu çıkar diyen godoşlar var
Ben utandım açıkçası çünkü ne hale getirdiler insanımızı hatırlıyorum 10 yaşlarımdayken hiç bir evde siyaset konuşulmuyordu nefretli söylemler yoktu kimse kimseye dinini sormuyor, dini ile siyasi görüşünü ölçmüyordu. Ama şimdi herkes birbirine düşman oldu kendi insanımıza iğrenerek bakıyor, hatta hatta ağzına bişeyler sokuşturuyoruz. Bu gerçekten utanç verici ve aşırı üzücü bir durum. O insan da neye inandığını bilmiyo ki öyle körelmiş öyle köreltmişler..O Aröportajın yorumlarını okurken bile hem güldüm hem düşündüm .
Kesnlikle sizler bilmezsiniz o yılları teyzeler gibi oldum bende:))Ben utandım açıkçası çünkü ne hale getirdiler insanımızı hatırlıyorum 10 yaşlarımdayken hiç bir evde siyaset konuşulmuyordu nefretli söylemler yoktu kimse kimseye dinini sormuyor, dini ile siyasi görüşünü ölçmüyordu. Ama şimdi herkes birbirine düşman oldu kendi insanımıza iğrenerek bakıyor, hatta hatta ağzına bişeyler sokuşturuyoruz. Bu gerçekten utanç verici ve aşırı üzücü bir durum. O insan da neye inandığını bilmiyo ki öyle körelmiş öyle köreltmişler..
Gün gelecek onlara oy verenler oy verdiklerini saklayacaklar tıpkı fetö okullarında okuyup bunu söyleyemeyenler gibi.Kesnlikle sizler bilmezsiniz o yılları teyzeler gibi oldum bende:))
Liderler yuvarlak bir masanın etrafında toplanır saygı çercevesinde konuşurlardı,kimse kimsenin sözünü kesmezdi.
Hayranlıkla dnlerdik o yıllarda..
Şimdi öylemi aleni konuşuluyor aertık,saygı yok bir kere bel atına kadar inildi..
Konfüçyusun çok güzel bir sözü vardır çok beğenirim tamda bu dayılara uygun
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikedir der.
Umutlanmak istiyorum hep.Gün gelecek onlara oy verenler oy verdiklerini saklayacaklar tıpkı fetö okullarında okuyup bunu söyleyemeyenler gibi.
O günleri bekliyorum batsakta batmasakta. Ama inşallah onlarda bir gün yargılanıp halkın önünde tüm mallarına el konulur da bu yaşananları bi nebze unuttururlar bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?