- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi filtrekahve
-
Bu sabah okudum ben de bu haberi, hiç şaşırmadım. Bence zaten kimse şaşırmadı. Ama nasıl bir kabulleniştir bu eskiden vatan hainliği sayılan şeylere şaşırmaz olduk. Zamanında "alıştıra alıştıra yapıyorlar bazı şeyleri, şimdi bu yarın bir gün neler olur" dendiğinde, "kafanızda komplo teorileri kuruyorsunuz" diye muhalefet oluyordu yandaşları. Geldiğimiz durum budur işte, buyrun.
Kılıf uydurulur ama merak etmeyin.
daha da korkutucu olan, sıkıysa bir hamle yap, sıkıysa itiraz et ne olduğunu anlamazsın, hayatını mahvederler. suçun belli olmadan o gazeteciler gibi içerde yatarsın, kimi kime şikayet edeceksin? yargı bağımsızlığı diye bir şey mi kaldı artık?
çok çok çok şükür benim ailemde yok, eşimin ailesinde olur diyordum açıkçası ama onlarda da yok. olsaydı bahanesi olurdu, görüşmezdim. eşimin bir arkadaşıyla (karı koca çift)görüşmeyi bu sebeple kestim, ben kesince eşim de görüşmedi. kadın diyor ki "ne güzel adam karısını yanında gezdiriyor müslüman müslüman" ben tabi şu durumdayımşaka mı yapıyor ciddi mi diye kestirmeye çalışıyorum. gayet ciddiymiş, eh uğurlar ola.
not, lakeoftears, a noldu, neden ban yedi bilen duyan gören? lakeoftears dön bir an önce
Bu arada vendettalı abla nerede? Eksikliği hissediliyor.
oldu canim..
birtek bilmek degil, kendileri organize etmis duymadinizmi yoksa? hadi okuyunun türkiyenin bir numarali gazetesi sözcüdü...
oldu canim..
birtek bilmek degil, kendileri organize etmis duymadinizmi yoksa? hadi okuyunun türkiyenin bir numarali gazetesi sözcüdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?