• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akp reyhanlı olayını önceden biliyormuş

Bu sabah okudum ben de bu haberi, hiç şaşırmadım. Bence zaten kimse şaşırmadı. Ama nasıl bir kabulleniştir bu eskiden vatan hainliği sayılan şeylere şaşırmaz olduk. Zamanında "alıştıra alıştıra yapıyorlar bazı şeyleri, şimdi bu yarın bir gün neler olur" dendiğinde, "kafanızda komplo teorileri kuruyorsunuz" diye muhalefet oluyordu yandaşları. Geldiğimiz durum budur işte, buyrun.
Kılıf uydurulur ama merak etmeyin.

daha da korkutucu olan, sıkıysa bir hamle yap, sıkıysa itiraz et ne olduğunu anlamazsın, hayatını mahvederler. suçun belli olmadan o gazeteciler gibi içerde yatarsın, kimi kime şikayet edeceksin? yargı bağımsızlığı diye bir şey mi kaldı artık?

daha da korkutucu olan, sıkıysa bir hamle yap, sıkıysa itiraz et ne olduğunu anlamazsın, hayatını mahvederler. suçun belli olmadan o gazeteciler gibi içerde yatarsın, kimi kime şikayet edeceksin? yargı bağımsızlığı diye bir şey mi kaldı artık?

Hadi bunlar diktatör, parayı gücü görünce saçmaladılar tamam. Peki inadına destekleyenler? Anlamıyorum yahu, ben böyle bir ülke istemiyorum arkadaş is-te-mi-yo-rum! Mutsuzum, huzursuzum, kaygılıyım, geleceğimden endişeliyim. Çocuk yapmayı zaten düşünmüyorum. Bunca insanın rahatsız olduğunu bile bile, "e ama oyların çoğu bizde" diyerek bu düzene destek çıkmak nedir? Demokrasi bu mudur? Hükümet oy vermiş olsun olmasın herkesi memnun etmek zorunda değil midir? O milletvekilleri beni de temsil etmiyor mu? Neden susturulmaya, bastırılmaya çalışılıyoruz?

çok çok çok şükür benim ailemde yok, eşimin ailesinde olur diyordum açıkçası ama onlarda da yok. olsaydı bahanesi olurdu, görüşmezdim. eşimin bir arkadaşıyla (karı koca çift)görüşmeyi bu sebeple kestim, ben kesince eşim de görüşmedi. kadın diyor ki "ne güzel adam karısını yanında gezdiriyor müslüman müslüman" ben tabi şu durumdayım :53: :53: :53: şaka mı yapıyor ciddi mi diye kestirmeye çalışıyorum. gayet ciddiymiş, eh uğurlar ola.

not, lakeoftears, a noldu, neden ban yedi bilen duyan gören? lakeoftears dön bir an önce :73:

"Müslüman ülkeyi müslüman adam yönetir!" diyenlerde var. :) Buyur yönetiyor. :)
Akp daha doğrusu Tayyip hakkında yandaşına ters düşecek bir kelime edin bakın bakalım neler oluyor. Ölümüne savunuyorlar. Haklı haksız olsun... Haksızlıklarını kabul edip "ne olmuş yani?" diyen bile var. Adam müslüman ya hani istediğini yapar istediğini asar keser!

Bir de eleştirince "adam sana ne yaptı yahu nedir bu sinir mutlu mesut yaşıyoruz işte:51:" diyenler yok mu?

Genellikle susup küçük dünyalarıyla baş başa bırakıyorum. Umarım o bombalar bi yerinizde patlamaz. Gerçi başka türlüde uyanmayacaklar...

Malumun ilanı gibi olmuş zaten herkes böyle olduğundan emindi, reyhanlı katliamı dahil birçok konuda türkiye ululslararası platformlarda savaş suçlusu bile ilan edilebilir öso' ya lojistik destek kimyasal silah temini vs gibi iddialar kanıtlarsa tabii.

Reyhanlıları katil ilan ettiler ırkçı ilan ettiler insanların üstünde bombalar patladı onlar hala bu insanlarla uğraşıyorlar, vefat edenlerin ailelerine kan parası dağıtıyorlar sussunlar diye yazıklar olsun ne hallere düştük yahu

Son düzenleme:
kimin lafıydı o, s.çmak haram desen, tuvalete gitmeyecekler var bu ülkede diye... nasıl da doğru söylemiş.

ondan sonra dinden soğuyorum sizin gibiler yüzünden deyince, suçlusun. yakında desit mi olurum atesit mi bilmiyorum ama günahı onların boynuna :27: :27:

benim bildiğim allahtan korkan insan, öldürmez-ölüme sebep vermez, kul hakkı affedilmeyecek olan günahlardan biridir ve bunlarda gani.

her içki içmeyen dindar-müslüman olsaydı, hristiyan bir yeşilaycı da müslüman olmuş olurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Jandarma istihbaratın Reyhanlı saldırısıyla ilgili istihbarat çalışmasının hacklenerek kamuoyuna duyurulduğu iddiasının doğru olmadığını belirterek, “Bu bir hacklenme meselesi değil. Bir ilimizdeki jandarma eri cep telefonuyla evrakları çekerek servis etmiş. O da tespit edilmiş ve gözaltına alınmıştır” dedi.

gazetevatan.com alıntıladım. Demek ki belgeler doğruymuş ki zaten bir kısmımız bunu biliyordu. Ama bu n edemektir? Suçluyu bulduk cezasını çekecek..... Ya sonra ne olacak. Halk uyumaya devam ediyor, yayın yasağı da ortada, başbakan da Reyhanlıya gidecek zaten ( ki umduğumdan erken gidecek ona da şaşırdım) kimsenin umru değil Rayhanlı falan, onca giden can kimin umrunda, onca yaralının kayıp yakının yaşadığı kimin umrunda hacklenmemişiz buna sevinmeliyiz dimi. Korkuyorum artık, yarınımızdan korkuyorum. En korkuncu da sorgulamaktan uzak duran bir toplum olduğumuz.......

Bilinmemesi mümkün mü?
Mit'in haberi vardı ve engellemek için hiçbir şey yapmadı yapamadı... Sebep tabii ki hükümet...
Sınırdan içeri patlayıcılar giriyor, devletin haberi olmuyor... Bu mümkün mü?
Kendimize bu soruyu sorduğumuzda alacağımız tek bir cevap olacağını hepimiz biliyoruz...

Tahmin etmekten ziyade parmaklarının olduğunu bile düşünüyordum ben bu işte.

oldu canim..

birtek bilmek degil, kendileri organize etmis duymadinizmi yoksa? hadi okuyunun türkiyenin bir numarali gazetesi sözcüdü...

bence sen de okumalısın..oku ve gör Reyhanlı halkı ne diyor?Bir sürü video var internette,bak bakalım halk ne diyor?Herkes şikayet etmiş,bir sürü şey yapmış insanlar...ne polis ne vali hiç biri ilgilenmemiş...Canlı canlı videoları da var,bir zahmet :31: seni uyandırıcaz o güzel uykundan kusura bakma

Back