• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akp reyhanlı olayını önceden biliyormuş

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
redhack grubu, yapılan yolsuzlukları deşifre etmesinden sonra şimdi de hükümetin reyhanlı olayının vuku bulacağını önceden bildiğini gösteren kanıtları verdi (haberi kopyalayıp yapıştırdım);

Reyhanlı'da gerçekleşen patlamadan sonra bir dizi yalana sarılan AKP hükümetinin foyası, Redhack'in yayınladığı belgelerle tamamen döküldü. Redhack'in ulaştığı Jandarma yazışmalarına göre, 25 Nisan'dan itibaren El Kaidecilerin bombalı araç saldırısı yapacakları biliniyor ancak hiçbir önlem alınmıyor.

Redhack tarafından yayınlanan Jandarma yazışmaları, onlarca yurttaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı patlamasıyla ilgili olarak AKP'nin başvurduğu yalanları bitirdi. Şimdiye kadar patlamanın sorumlusu olarak Suriye yönetimini suçlayan AKP'nin, Redhack'in ulaştığı belgelerde göz göre göre gelen patlamaya karşı hiçbir önlem almadığı görülüyor.

Jandarma İstihbarat yazışmalarında, 25 Nisan tarihinden itibaren Suriye'nin muhaliflerin kontrolündeki Rakka şehrinde, El Nusra üyelerince bomba yüklenmiş araçların bulunduğu, bu araçların Suriye yönetimi tarafından arandığı ve söz konusu araçların Türkiye'ye yönelik bir saldırıda kullanılacağı bilgisi bulunuyor.

Ancak istihbarat raporlarının açık bir şekilde göstermesine rağmen, AKP hükümetinin saldırıların önlenmesi amacıyla tek bir adım dahi atmadığı görülüyor.

Redhack'in yayınladığı belgelerden sonra ise, AKP'nin Reyhanlı hakkındaki yalanları açıkça ortaya çıkmış oluyor. Saldırının faili olarak Suriye yönetimini, hatta Hatay'daki alevi yurttaşları karalayan AKP, görüldüğü kadarıyla bilgisine sahip olduğu saldırıyı önlemeyerek halka karşı büyük bir provokasyonun ve suçun sorumlusu oluyor.

İşte Reyhanlı saldırısı ve sonrasında yaşanan tüm gelişmeler
Çarşamba, 22 Mayıs 2013 - 14:58 Reyhanlı'da gerçekleşen patlamadan sonra bir ...
Kategori Haberleri

AKP 10 yılda kamuyu da taşeronlaştırdı
Hayata geçirdiği çok sayıda yasal düzenlemeyle geçici, güvencesiz ve ucuz çalışmayı ...

Silopi'de şüpheli patlama
AA'nın haberine göre, benzin taşımada kullanılan 73 SN 221 plakalı tanker, İpekyolu Kizir ...

#RedLeaks RedHack Belgeleri.. Kizil Hackerlar - 1997-2013: Hatay Reyhanlı Askeri İstihbarat Belgeleri - RedHack

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-s...kp-reyhanliyi-onceden-biliyormus-haberi-73430

Neden şaşırmadım acaba?

Alnından öpüyorum redhackin.

Birilerine vatan haini dediğimizde, "birileri" gocunuyor.
Her şey ortada işte.

inanmak istemedim, olur ya bazen gözümüzle görürüz ama inkar etmek isteriz, o misal.

bazı durumlar vardır, allah düşmanımın başına vermesin deriz, ki reyhanlı olayı bunlardan bir tanesidir. nasıl göz yumulabilir :50:

olayda ölenlerin ölümüne daha da üzüldüm, göz göre göre ölmüşler. hep ölülerden bahsediyoruz ama ya yaralılar? kolunu bacağını kaybedenler? sevenleri?

Az önce sözcü'den okudum ve hiç şaşırmadım bende, neden acap! Aklı ABD den aldıkları nasıl belli. Güya ortalığı karıştırıp, Suriye'ye savaş açacaktı ama halkdan Beklediklerinin tam tersi tepki alınca ABD ye kaçmayı yeğledi bizim boşbakan.
Redhackden daha büyük bombalar bekliyoruz....

Bende okudum haberi.. :50:
Önlem alınmaması, destek olmaktır işte...Ötesi yok!!
Emniyet müdürünü görevden alıp faturayı kestiler,bitti.. :50: :50:

Bu hainleri oylarıyla destekleyenler de en az onlar kadar haindir dediğimde banlanmıştım burada.

Ne diyeyim ki.
Kelimeleri tükeniyor insanın.

Yazıklar olsun, kendi pislikleri içinde boğulsunlar.

T.C vatandaşı olarak, ben hakkımı asla helal etmiyorum.

Şaşırılacak bir durum değil ki. ABD'nin zamanında yaptığının aynısını yapmaya çalıştılar yine ABD emriyle. PKK'ya terör örgütü demeyen, ÖSO'ya maaş bağlayan bir hükümetten ne bekliyorduk ki zaten. Daha nicesi, saysam zaten buraya sığmaz. İlla ki böyle gözümüze mi sokmaları lazım anlamak için. Hoş bazıları hala anlamamak için ısrar ediyor. Adamlar da haklı tabii. Anlamamak için ısrar eden kesimi gördükçe, ne yaparsak yapalım nasılsa anlamıyorlar bizi destekliyorlar devam edelim ABD emrine çalışmaya diyorlar. Onun bacağı kopmuş, bunun kafası patlamış umrunda mı ki. Ver elini ABD-İSRAİL. Durmak yok yola devam AKP....

içim hınçla doldu, nasıl atacam içimden nasıl sindiricem bilmiyorum...

içim hınçla doldu, nasıl atacam içimden nasıl sindiricem bilmiyorum...

Benim uzun süredir öyle içim. Faturası da destekleyen akrabalarım ve arkadaşlarıma çıkıyor. Hepsini tek tek siliyorum. Kurtarabildiklerimi kurtarıyorum da, bir de anlamayan kesim var onları silmekten başka çare bulamadım. 1 gram da üzülmüyorum.

Benim uzun süredir öyle içim. Faturası da destekleyen akrabalarım ve arkadaşlarıma çıkıyor. Hepsini tek tek siliyorum. Kurtarabildiklerimi kurtarıyorum da, bir de anlamayan kesim var onları silmekten başka çare bulamadım. 1 gram da üzülmüyorum.

çok çok çok şükür benim ailemde yok, eşimin ailesinde olur diyordum açıkçası ama onlarda da yok. olsaydı bahanesi olurdu, görüşmezdim. eşimin bir arkadaşıyla (karı koca çift)görüşmeyi bu sebeple kestim, ben kesince eşim de görüşmedi. kadın diyor ki "ne güzel adam karısını yanında gezdiriyor müslüman müslüman" ben tabi şu durumdayım :53: :53: :53: şaka mı yapıyor ciddi mi diye kestirmeye çalışıyorum. gayet ciddiymiş, eh uğurlar ola.

not, lakeoftears, a noldu, neden ban yedi bilen duyan gören? lakeoftears dön bir an önce :73:

Son düzenleme:
şaşırmadım..şaşırmak mı daha kötü şaşırmamak mı bilemedim ayrıca! herkesin bildiği bir şeyi dile getirmişler helal olsun.bu dünyada sefa sürsünler bakalım öbür dünyada cefasını bol bol çekecekler.ve 1 gram bile hakkım varsa asla helal etmiyorum.

neyse,daha faza yazmayayım,bu kadarı bile fazla oldu.dayanamadım yine,huyum kurusun :ssz:

biliyordum ben zaten
haberleri, konuşmaları izleyenler varsa bunu istemeden de olsa açık ediyorlardı
üstelik Hatay halkı da uyarmış durum böyle diye
bunlar yine önlem almamış.
yakında satılır bu ülke yine gıkı çıkmaz milletin.
satan ''O'' ise her türlü boyun eğerler..

eh işte dinin arkasına sığınanlar Allah'tan nasıl kaçacaksınız? :ssz:

aslında bu tarz belgeler, hükümet düşürmesi gereken belgelerdir. ama başka bir ülkede belki..

bakalım bunlardan sonra suç gene kimin üzerine atılacak :47:

bu durumda hükümetle beraber içişleri bakanının istifa etmesi lazım ya da düşürülmesi diyeyim
ama bunlar giderse onlara tapanlar ne yapar :43::43::43:

bir cinnet her şeye yeter diyordum eskiden, artık "bir kıyamet günü her şeye yeter" diyorum, bekliyorum, hakkını helal ediyor musun diye gelsin o soru, HAYIR diyeyim, 20 tırnağım yapışsın yakalarına...

Allah büyüktür. Elbet verecek cezalarını. Allah bizim gibi sabırsız değil kimine bu dünyada cezasını veriyor, kimi ölene kadar sefasını sürüyor. Ama ben inanıyorum geç te olsa bu dünyada vereceğine hem de ibretlik. İnşallah öyle olur.

Lakemi çileden çıkardılar yine ban yedi:5: Bekliyoruz seni aydın arkadaşım.

aslında bu tarz belgeler, hükümet düşürmesi gereken belgelerdir. ama başka bir ülkede belki..

bakalım bunlardan sonra suç gene kimin üzerine atılacak :47:

Nerddeeee... sahte belge iftira derler çıkarlar işin içinden..

Bunca masum insanın kanı üzerine bulaşmışken nasıl huzurla uyuyabiliyorlar...bu vicdansızlığı,vahşiliği,acımasızlığı,caniliği,gözü dönmüşlüğü aklım hayalim almıyor........... :50:

Bu sabah okudum ben de bu haberi, hiç şaşırmadım. Bence zaten kimse şaşırmadı. Ama nasıl bir kabulleniştir bu eskiden vatan hainliği sayılan şeylere şaşırmaz olduk. Zamanında "alıştıra alıştıra yapıyorlar bazı şeyleri, şimdi bu yarın bir gün neler olur" dendiğinde, "kafanızda komplo teorileri kuruyorsunuz" diye muhalefet oluyordu yandaşları. Geldiğimiz durum budur işte, buyrun.
Kılıf uydurulur ama merak etmeyin.

Son düzenleme:
Back