AKP Genel Başkan Yardımcısı Erdem: 'Bakanların da özel uçağı olacak'

Müdürüm eski toprak olaraktan bende şey edeyim bari,84 yılında işe başladım çeyizimi aldım eve yardım ediyordum para biriktiriyordum üstelik.
Evlendim sene 87 tek maaşız,ev geçindirip üstüne para kalıyordu birde.
Şimdi öylemi ay sonu nasıl gelecek diye düşünüyoruz şimdi.
Övünsünler bakalım vatandaş nasıl geçiniyormuş..

ohh yarasın ülkemin güzel bakanlarına yeni uçakları afiyet bal şeker olsun,topat topak et olsun

hatta bir yetmez iki üç tane uçak alsınlar,eşlerine çocuklarına falan da lazım,adamlar çalışıyor hak ediyor

sizlerde boşuna kıskınmayın laf etmeyin anacım, hıh

Bizim başımız kelmi kadişim,arada bizide gezdirsinler dimi yani

asgari ücrete zam iste , emekliye zam iste , mantıklı bir yaş aralığında emeklilk isteee hop bütçe açığı var.Parayı nerden bulacağız,devlete her sene kocamannnn rakamlarla masrafı var derler.Uçak lazım,ev lazım ,maaş zammı lazım dendimi en küçük rakam günük kdvsiz ötvsiz hesabı önümüze sunarlar.
Dediklerini yiyenler yer , onlar yediği için bizde yanlarında yanarız.

abla bunları yazıyoruz hep ama akp seçmeninden hiçbir cevap gelmiyor

atma ekrem din kardeşiyiz:)bir kere şuan askeri ücret 400 dolara değil 350 dolara denk geliyor.he diyeceksiniz ki 80 dolar nere 350 dolar nere,yahu daha düne kadar en basidinden soğanın 3 kilosunu 1 tl ye alırken şimdi kilosunu 3 tl ye alıyoruz...

dolar olmuş 2.717 hangi Türk parasının değerinden bahsediyorsun kardeşim

yok bunların söyledikleri her kelimenin arkasına düşeceksin,ciddi ciddi çocuk kandırır gibi ayak üstü yazıyorlar

Biz şimdi müslüman olduğumuz için bilim teknoloji icatlar falAn fıtratımızda yok. Bizden bilim adamı çıkmaz. Herkes ara eleman olsun yabancı fabrikalarda işçi olsun bize yeter.

Bir müslümanın fıtratında saraylarda yaşamak lüks otomobillere binmek peşinde uşaklar gezdirmek vardır. Müslüman ülkelerin büyümesi ancak ve ancak devlet büyüklerinin lüks içinde yaşamasıyla olur. O küçücük villaları olanlar avrupalı gavur başkanlar halkı da bilimle falan ilgileniyo zaten hepsi direk cehennemlik.

Bizim halkımızın bu adamın cümlelerini irdeleyecek iqsu var mı Yok mu ya?

Bakanlarınızın uçaklarıyla 400dolar maaşınzla övnn

Yurt disina tatile gttigimde edindigim arkadslarim Tr yi sorduklarinda saraydan mi baslasam , bakanlik ucaklarindan mi , tubitak'a havale edilen ilahiyatci aoc mudurunden mi yoksa asgari ucretten mi bilemedim..
Ayranimiz cok icmeye , ucakla gdiyoss addayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…