- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi Duka Tesla
Kurban olduğum Yaradan, ne bolluk vermişsin memleketime
Eski topraklardanım, az çok maaşlarla alakalı fikrim var, 1980-90'larda şimdilerde Kapatılan 2 büyük fabrikanın işçileri aldıkları maaşlarla ev yapıyordu yahu. Atmıyorum bizzat şahidim, 94'te evlendiğimde eşimin maaşı 300 liraydı, kiracıydım, üstüne birde hamile kaldım mıvalla tel maaşla eşim evin tüm eşyalarını Aldı, doğum için para biriktirdi, kira ve faturaları ödedi, birde beni ballar böreklerle besledi, paranın ne bereketi vardı valla.
Bölünmüş yol diyerek oy istemediler miAllah Allahhh her mitingde duble yollar, metrolar, hızlı trenler diyenler kim ki
Sizin işiniz şeytan taşlamak değil zaten, hizmet vermek.
Hadi kaçtım anacım
ohh yarasın ülkemin güzel bakanlarına yeni uçakları afiyet bal şeker olsun,topat topak et olsun
hatta bir yetmez iki üç tane uçak alsınlar,eşlerine çocuklarına falan da lazım,adamlar çalışıyor hak ediyor
sizlerde boşuna kıskınmayın laf etmeyin anacım, hıh
olsun olsun bu millete müstehAK, hatta az bile. Tüm eş(birden fazla da olabilir) ve çocuklarının da olsun. Asgari ücretten kıssınlar helali hoş olsun
Sana katılıyorum. Ak-saray'yın yanına yavru saraylar yapılsa her bakan için, Türkiye çok iyi büyür. Sonuçta bakana kalmıyor ya Türk milletinin malı onlar
Akp'li arkadaşları görsek şöyle haberlerde, fikirlerini alsak keşke.
Aslinda hepsine birer de saray yaptirsalar Turkiye daha da buyumez mi? Bir de o sarayin her tarafini altinlarla kaplatsalar hele.. daha da buyur bence..
Türkiye....
Sürekli büyüyor efenim durduramıyoruz.
abla bunları yazıyoruz hep ama akp seçmeninden hiçbir cevap gelmiyorMüdürüm eski toprak olaraktan bende şey edeyim bari,84 yılında işe başladım çeyizimi aldım eve yardım ediyordum para biriktiriyordum üstelik.
Evlendim sene 87 tek maaşız,ev geçindirip üstüne para kalıyordu birde.
Şimdi öylemi ay sonu nasıl gelecek diye düşünüyoruz şimdi.
Övünsünler bakalım vatandaş nasıl geçiniyormuş..
abla bunları yazıyoruz hep ama akp seçmeninden hiçbir cevap gelmiyor
Onlar refah içinde yaşıyorlar herhalde..
hani müslüman değilmi bunlar müslüman fakire fukaraya sırtını dönermiOnlar refah içinde yaşıyorlar herhalde..
ablam onlar da karşı atak olarak gıluşdarın yolsuzluklarını tartışıyorlar
'gıluşdarın arkasındayuk gıluşdarııın'
hani müslüman değilmi bunlar müslüman fakire fukaraya sırtını dönermi