- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
''İçimdeki '' düşünceleri dışa vurdunuz hay ağzınızı öpeyim.. :)İsteyen taşlasın canım hele şu forumda taşlayan taşlayana yarısı zaten böyle tiplerin ya aileden duyduklarıyla laf yapar ya da bilmeden konuşur o yüzden beni manipüle edemiyorlar.Düşünce özgürlüğü zaten yok oldu,içimizden düşünüyoruz artık..
Buradada söyleyince direk taşlanıyoruz..
''İçimdeki '' düşünceleri dışa vurdunuz hay ağzınızı öpeyim.. :)İsteyen taşlasın canım hele şu forumda taşlayan taşlayana yarısı zaten böyle tiplerin ya aileden duyduklarıyla laf yapar ya da bilmeden konuşur o yüzden beni manipüle edemiyorlar.
:) RTE AKIL FİKİR VERİYOR ONLARA GERİSİ BOŞ NASILSA ...Hayat felsefeleri bu yöndede ondan....
:) RTE AKIL FİKİR VERİYOR ONLARA GERİSİ BOŞ NASILSA ...
Kusura bakmasınlar adamı Allah katına çıkardılar artık ben pek konuşma gereği duymuyorum.Dedim ya konu din iman olunca oluyor bunlar...
Kusura bakmasınlar adamı Allah katına çıkardılar artık ben pek konuşma gereği duymuyorum.
Desek ne olcak 2 saniyede ürüyorlar resmen :) 1 e 10 kavgaya giriyor gibi.Bende çok konuşmuyorum artık,ne desek boş çünkü...
Sev ama tapma değilmi...
Desek ne olcak 2 saniyede ürüyorlar resmen :) 1 e 10 kavgaya giriyor gibi.
Kesinlikle katılıyorum bazen susamıyoruz...Cevap vermemek lazım aslında ama,bazende çığırdan çıkarıyorlasr artık...
Kesinlikle katılıyorum bazen susamıyoruz...
Milletin ve memleketin kurtuluşunun, İstanbul’da tamamen İngilizlerin baskısı altındaki Sultan-Halifeye ve onun buyruklarına sıkı sıkıya bağlılıkla mümkün olacağını sanan akılların torunları işte. Düşmanlıkları buradan geliyor. Halifelik kalktı ondan bu kadar sızlanıyorlar. Bağımsızlık umurlarında değil.Buradaki ironi mi desem trajikomik durum mu desem ne desem benim içimi acıtıyor. Siz desteklediğiniz partiye oy verme hakkını bile Atatürk sayesinde aldınız. Bugün rahatça istediğimiz yönde ilerliyor demeniz bile onun Türk kadınını çağdaş medeniyetler seviyesine getirme mücadelesi yüzünden. Ve gerçekten çok merak ediyorum neden bu kadar düşmansınız ? Mesela ben AKP ' den nefret eden biri olarak bile RTE' dan bu kadar nefret etmiyorum. Sadece günü gelip yargılandığını görmek istiyorum. Hani böyle hırs yapacak kadar büyük nefretinizin nedeni ne Atamıza karşı cidden anlayamıyorum.
Buradaki ironi mi desem trajikomik durum mu desem ne desem benim içimi acıtıyor. Siz desteklediğiniz partiye oy verme hakkını bile Atatürk sayesinde aldınız. Bugün rahatça istediğimiz yönde ilerliyor demeniz bile onun Türk kadınını çağdaş medeniyetler seviyesine getirme mücadelesi yüzünden. Ve gerçekten çok merak ediyorum neden bu kadar düşmansınız ? Mesela ben AKP ' den nefret eden biri olarak bile RTE' dan bu kadar nefret etmiyorum. Sadece günü gelip yargılandığını görmek istiyorum. Hani böyle hırs yapacak kadar büyük nefretinizin nedeni ne Atamıza karşı cidden anlayamıyorum.
M meredithgrey yazmak istediklerimi çok güzel yazmışsınkizkurusu 'na.
mantıklı bir cevap bulamamış, çünkü bence Atatürk'ten neden nefret ettiğine dair ''kendi'' fikri yok, naassılsa fikir veren var.
aha bu da 4. kişi ne deniyor hadi siz söyleyin?
Valla ben kaç defa paragraflar döşedim Ata'm hakkında, bizim için neler yaptığını anlattım. Hatta o konularda belge ve kanıtlarıyla bazı sağduyulu arkadaşlarım geldiler, yıl yıl neler yaptığının listesini verdiler.M meredithgrey yazmak istediklerimi çok güzel yazmışsınkizkurusu 'na.
mantıklı bir cevap bulamamış, çünkü bence Atatürk'ten neden nefret ettiğine dair ''kendi'' fikri yok, naassılsa fikir veren var.
aha bu da 4. kişi ne deniyor hadi siz söyleyin?
Lütfen işiniz olmayan konulara dalmayin !
Yorumunuzu belirtiniz ama benden alıntı yapmadan...
İki kişi yazışırken araya dalmak da.nedir.
Adı nedir bunun ?
Sizden fikir istedim mi ? Hayir
İhtiyacım var mı hayır
Katılıyor muyum hayır
Lütfen ilerleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?