- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
15 senedir anayasayı değiştirmek için bahaneler uydurulduğundan, ilk Atatürk ten başlanılmış hissi uyandırdı Gülaycığım..Dün ''Milliyetçilik ayaklarımın altındadır.'' diye zırvalayanlar, alt kimlik üst kimlik diye zırvalayanlar bugün dünyadaki en büyük Türk milliyetçisi olup çıktılar. Görüyorsunuz değil mi?
Oyları eksilenler bugün Atatürk düşmanlığı çıkarıyorlar. Yarın sizden daha fazla Kemalist olurlar. Kafanızı yormayın.
Dün ''Milliyetçilik ayaklarımın altındadır.'' diye zırvalayanlar, alt kimlik üst kimlik diye zırvalayanlar bugün dünyadaki en büyük Türk milliyetçisi olup çıktılar. Görüyorsunuz değil mi?
Oyları eksilenler bugün Atatürk düşmanlığı çıkarıyorlar. Yarın sizden daha fazla Kemalist olurlar. Kafanızı yormayın.
Neden çıkarılacak acaba, sanmıyorum çıkarabileceklerini.
Nasıl sevinmişsiniz kıyamam....
Nefretinizi ancak böyle dile getiriyorsunuz,hiç uğraşmayın...
Sayenizde menzilimi cizdim engin bilgileriniz için teşekkürler
Ayrica, uğraşacak bisey yok ki ,uğraşmama gerek kalmıyor herşey sırasıyla istediğimiz gibi ilerliyor ..
Rica ederim ne demek..
İstekleriniz elbet birgün ters tepecek,nefretiniz sizleri ne hale getiriyor farkındamısınız..
Bilmukabele hanım efendi, onu Allah bilir ayrica soylemlerinizi bir de aynadan görmenizi tavsiye ederim
Reisciler ne diyecek merak ediyoruz düşüncelerini..
Ne diyebilirler sence ? Onlar da nefret ediyor Atatürk'ten.
Sayenizde menzilimi cizdim engin bilgileriniz için teşekkürler
Ayrica, uğraşacak bisey yok ki ,uğraşmama gerek kalmıyor herşey sırasıyla istediğimiz gibi ilerliyor ..
Zaten biliyoruz nefret ettiklerinide,ayan beyan gösteriyorlasr her zaman..
Nankörlük. Ne insanlığın hamurunda ne de dinde yeri yok.
Allah belanızı versin net !
Atatürk'ü her kısımdan her bölümden hatta ülkeden çıkartın kalbimiden onun ilkelerini,sözlerini,sevgisini nasıl çıkaracaksınız ? Yobazlar...
Yobaz demeyin sonra çok kızıyorlar
hahahha kızsınlar oradan umrumda gibi mi duruyor YOBAZLAR YOBAZLAR YOBAZLAR :) Ülkede halen düşünce özgürlüğü varsa ki hiç sanmıyorum düşüncelerimi açık ve net belirticem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?