arkadaşlar bende ergenlikte bile sivilce çıkmazdı bu aralar çıktı ve doktora gittim bu jeli verdi. kullnadım ve etkisini gördüm. sadece sivilcelerin iüzerine sür demişti ve bende öyle yaptım.
şöyle bir şey var bu jel sivikce çıkmamasını değil çıkan sivilceyi köreltmede ve iz kalmamasında faydalı bence.. çünkü dana gibi sivilcem önce küçüldü sonra o bölge soyula soyula belki 1 haftada yok oldu.bende bu soyma etkisini görünce bikaç yara izime uyguladım ve bu yara izlerim bile kayboldu... bende bu açıdan bakar kullanın yani svilce tedavisinde kullanılıyo, sivilce engellemek için değil. sivilcelerimin az olması nedeniyle bunların geçici olduğunu fakat çıkmaya devam ederlerse sivilceyi engellemek için ağız yoluyla ilaç yöntemine geçeriz demişti doktorum.ama gerek kalmadı..
dediğim gibi amacına uygun kulanıldığında gayte etkili bir jel tavsiye ederimhatta çatlaklar için acnelyse kullanan arkadaşlara özenip çatlkalarıkm için de mi kullansam diyorum :) ama bu aralar dermaroller uygulamaya başladım. bu arada sivilce izleri derin olan arkadaşlar tavsiyem dermorollerı araştırın... sağlıklı günle bizimle olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?