Sivilceli Ciltler aknetrnet ve benzeri ilaç kullanan varmı arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

seyma58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
30
0
yuzumde cok fazla sivilce olmamasına ragmen doktora gittim ve bana aknetrent diye bi ilaç verdi 3aydır kulanıyorum:bbo: siyah noktalrım faln hep gitti ama cok yan etkisi var hala kullanırken içim rahat etmiyo...ve en son gittigmde bi 3 ay daha kullanmam gerektiğimi soyledi ne yapacagım bilemiyorum yardımm lutfennnnn.....:çok üzgünüm:

Konunuz,içeriği bakımından daha uygun olduğu için Sivilceli ciltler..bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

selam bende 1 aydır kullanıyorum aknetrenti.bu tarz ılacların hepsınde yan etki fazladır.bu ılacın kullanma suresi 6 aydır.benımde subatta bıtıcek ama sımdıden faydasını gordum.ama yan eki olarak bende sadece dudak kurulugu yapıyor.herkesde aynı yan etki olmuyor.

bebeğim bende henüz 10 gündür bu ilacı kullanıyorum bugün 11.gün bende pek yan etki etmedi sadece dudaklarım kurudu benimde yüzümde sivilce çok yoktur saysam bir elin parmakları kadar çıkar çıktıdamı.bana doktor 20mg.günde bir kez olmak şartıyla verdi seninki kaç mg.keşke yazsaydın onları.bana bu formda kullanan bi arkadaş yazmıştı cildi soyarak yeni deri çıkarıyormuş ve ilk ay sivilcelerde artış oluyormuş ama 2.aydan itibaren etkisini gösteriyomuş sende neler oldu yazsana bende çok merak ediyorum.

X