Evet yardımcı olmak istiyordum çünkü ben de başlarken buradan fikir almıştım. Yeni kaydoldum siteye:) yazıkkkk bende saf saf inanıyorum yardımcı olmak istiyo diye
Evet maalesef gerekli olan tüyleri ,saç kirpik, döküyor. Ama artık akne problemi canına tak ettiyse insanın ilaca başvuruyor. Zaten pek çok yan etkisi var mesela benim gözümde kurluluga bağlı olarak arpacık çıktı surekliBizim bi arkadas bunu kullanirken sakallari cikti. Vucut tuyleri gurlesti saclari kirpikleri dokuldu...
Evet maalesef gerekli olan tüyleri ,saç kirpik, döküyor. Ama artık akne problemi canına tak ettiyse insanın ilaca başvuruyor. Zaten pek çok yan etkisi var mesela benim gözümde kurluluga bağlı olarak arpacık çıktı surekli
Tavsiye etmedim yalnız. Sadece kendi deneyimlerimi söylemek istedim. Zaten ben ne eczacı ne de bir sağlık personeliyim böyle bir şeye hakkım da yok biliyorum.Ve sen bu denli yan etkileri olan bir ilaci forumda paylasiyorsun? Iyi niyetli gelmediniz gozume...
Tavsiye etmedim yalnız. Sadece kendi deneyimlerimi söylemek istedim. Zaten ben ne eczacı ne de bir sağlık personeliyim böyle bir şeye hakkım da yok biliyorum.
Pardon daha önce de dediğim gibi siteye yeni üye oldum pek çok şeyi bilmiyorum ben bunu kendi sayfamda paylaştığımı düşünmüştüm yardımcı olursanız bu konuyu nasıl silebilecegim hakkında sevinirimDurup dururken sitenin en aktif yeri olan "bir derdim var" bolumunde adi cokta bilinmeyen bir ilaci paylasmak neden?
Pardon daha önce de dediğim gibi siteye yeni üye oldum pek çok şeyi bilmiyorum ben bunu kendi sayfamda paylaştığımı düşünmüştüm yardımcı olursanız bu konuyu nasıl silebilecegim hakkında sevinirim
Ben 3 kez kullandım yeni başlayanlar daha önce kullananlardan bilgi almak istiyor cogunlukla. Arkadaş o amaçla yazmış sanırım ayrıca ilaç şu aralar inanılmaz bilinen ve kullanilan bi ilaç ayrıca reklamını yapması ne işine yarayacak reçetesiz zaten satılmıo ne gibi bi gelir getirisi olcakki aydinlatn beni
Tekrar söyleyeyim kesinlikle reklam ilacı önermek gibi bir niyetim yok. Bunun bana bir getirisi de yok. Ben bu tarz sitelerde insanlar bazı konular hakkında bilgi edinmek istiyor diye düşünmüştüm ki ben de bu siteyi kullandım. Ama ilk defa üye oldum ve kuralları dediğim gibi bilmiyorum hatta konunun nasıl kapanacagini da öğrenmeye çalıştım. Bana nasıl kapatabilecegimi söylerseniz kapatabilirim. Ama belirtmeliyim ki arkadaşın dediği gibi öyle alelâde bir ilaç değil kırmızı reçete ile satılıyor bana hiçbir kazancı olmayacak ve herkesin alıp kullanabileceği bir ilaç da değil. Nasıl yapacağımi anlatırsaniz başlığı silebilirimGeçmiş olsun.
İlaç adı önermeniz ve reklam yapmanız yasaktır.
İyi günler.
Tekrar söyleyeyim kesinlikle reklam ilacı önermek gibi bir niyetim yok. Bunun bana bir getirisi de yok. Ben bu tarz sitelerde insanlar bazı konular hakkında bilgi edinmek istiyor diye düşünmüştüm ki ben de bu siteyi kullandım. Ama ilk defa üye oldum ve kuralları dediğim gibi bilmiyorum hatta konunun nasıl kapanacagini da öğrenmeye çalıştım. Bana nasıl kapatabilecegimi söylerseniz kapatabilirim. Ama belirtmeliyim ki arkadaşın dediği gibi öyle alelâde bir ilaç değil kırmızı reçete ile satılıyor bana hiçbir kazancı olmayacak ve herkesin alıp kullanabileceği bir ilaç da değil. Nasıl yapacağımi anlatırsaniz başlığı silebilirim
Tamam teşekkürler sağ olunİyi niyetlisinizdir muhakkak ancak forum kuralları gereği ilaç adı verilemiyor, herkeste etkisi farklı olabilir. Doktor kontrolünde alınması gerekir bu ilaçların. Siz silemezsiniz konunuzu, moderatörler kapatırlar.
Rek lam laaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?