Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok tesekkur ederim ya Allah razi olsun icime su serptin. O zaman folik asit alayim kendi kafama gore icsem sıkıntı olur mu acaba doktora gitmem sart mi ? Cok var oyle hamilelik oncesi kendiliginden icenler.Evet çıkmıyor. Onu bilemezsin. Ama 2 yıl geçtiği için bi sorun olmaz. Hatta ben hamileyken gittiğim doktorlara ilaç kullandığımı söylemeden önce hersey yolunda diyorlardı kalp atışı falan normal diyorlardı. Ama ne zaman ilacı söylesem o zaman kürtaj diyorlardı.
Hmm bence gerek yok doktora gitsen bi kan tahlili yapacak bi de kist var mı diye kontrol edecek. Ben gitmemistim ama sen bilirsin yinede.Canim cok tesekkur ederim ya Allah razi olsun icime su serptin. O zaman folik asit alayim kendi kafama gore icsem sıkıntı olur mu acaba doktora gitmem sart mi ? Cok var oyle hamilelik oncesi kendiliginden icenler.
Anlad canim sende kullandin dimi folik asiti hamilelik oncesi simdi de bu var kafamda akne ilacinin atilip atilmamasi cikti aklimdan hayirlisi olsun diyorum hep baska sorular ayyy kadin milleti beynimiz yaniyor resmen kafamizda surekli deli sorularHmm bence gerek yok doktora gitsen bi kan tahlili yapacak bi de kist var mı diye kontrol edecek. Ben gitmemistim ama sen bilirsin yinede.
Ben kullanmadım ama kullanmak daha iyiAnlad canim sende kullandin dimi folik asiti hamilelik oncesi simdi de bu var kafamda akne ilacinin atilip atilmamasi cikti aklimdan hayirlisi olsun diyorum hep baska sorular ayyy kadin milleti beynimiz yaniyor resmen kafamizda surekli deli sorular
Ben kullanmadım ama kullanmak daha iyiAnlad canim sende kullandin dimi folik asiti hamilelik oncesi simdi de bu var kafamda akne ilacinin atilip atilmamasi cikti aklimdan hayirlisi olsun diyorum hep baska sorular ayyy kadin milleti beynimiz yaniyor resmen kafamizda surekli deli sorular
B vitaminiymis okudugum kadariyla ama akne ilacindan sonra kafama gore kullanip kullanmamakta tereddut ettim o yuzden sordum çok teşekkür ederim ilgin ve alakan icin Allah razi olsun.Folik asit zaten bir vitamin çeşidi
Rica ederim canimB vitaminiymis okudugum kadariyla ama akne ilacindan sonra kafama gore kullanip kullanmamakta tereddut ettim o yuzden sordum çok teşekkür ederim ilgin ve alakan icin Allah razi olsun.
Evet arkadasim kesinlikle kalamazsin bebek te anomali riski cok cok yuksekmrb arkadaşlar ben yenı uyeyım aknegen kullanmaya bugün baslıcam ama bu tür ilaçları kullanırken kesınlıkle hamıle kalmamak gerekıyormuş doğru mu?
pekı ılacı bıraktıktan sonra sıkıntı oluyor mu bazı konularda 6 ay bekleyın falan demıslerdeEvet arkadasim kesinlikle kalamazsin bebek te anomali riski cok cok yuksek
O doktorlar arasinda bile net degil bnde cok arastirdm bu konuyu ama en az 6 ay beklemek gerek bnce de ilacın tamamen atılması içinpekı ılacı bıraktıktan sonra sıkıntı oluyor mu bazı konularda 6 ay bekleyın falan demıslerde
canım ne yaptin sen dogum yaptin mi.. ilactan ne zaman sonra hamile kaldinkızlar 6 aydır aknetrent kullanıyorum .yüzümdeki sivilceler ve sivilce izleri çok şükür geçti.gerçi o ilacı içtiğimde yan etkileri de beni az yormadı.saçlarımın ve dudaklarda dahil tüm vücudun kuruması,saç dökülmesi... bazen adet düzensizliği.benim sizden ricam aknetrent kullanan evli arkadaşlar ilaç bitiminden sonra ne kadar süre daha korunmalı.ben 6 aylık evliyim,evlendiğim zaman başladım ilaç kullanmaya.tabi yeni evliyiz ama yine de anne olmayı istiyorum .tabi bu ilacın etkisi geçtikten sonra.ilacın etkisi tamamen ne zaman gider vücudumuzdan?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
canim ben biraktiktan 2 ay sonra hamile kaldim ve dr bana sıkıntı olabilir istersen kürtaj olabilirsin dedi... sabahtan beri ağlıyorum bi sıkıntı yaşar miyim sencecanım mrb ben 2 yıl önce aknetrent kullanırken ertesi gün hapı içmeme rağmen hamile kaldım. 3 farklı doktora gittim. hepsi kürtaj olmamı söyledi ve ben kürtaj olmak zorunda kaldım. aknetrenti bıraktıktan 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çok şükür ki hiçbir sorun cıkmadı. ben zaten üni de hemşirelik okuyordum farmakoloji hocama sordum bi sıkıntı olmaz dedi zaten 1 aydan sonra vücuttan atılıyormus ilaç tamamen . bi sorun olmadı çok şükür. kızım 1 yaşına girecek yakında..
Valla canım hocamın söylediğine göre 1 ay sonra ilaç vücuttan tamamen atılıyor. Ama yine de senin kararın. Kimse garanti veremez birşey olacağına yada olmayacağına. Inşallah olmaz bol dua etcanim ben biraktiktan 2 ay sonra hamile kaldim ve dr bana sıkıntı olabilir istersen kürtaj olabilirsin dedi... sabahtan beri ağlıyorum bi sıkıntı yaşar miyim sence
Merhaba cnm naptın doğdumu bebeğin aldırdın benimde 4 ay oldu napsam bilmiyprumcanim ben biraktiktan 2 ay sonra hamile kaldim ve dr bana sıkıntı olabilir istersen kürtaj olabilirsin dedi... sabahtan beri ağlıyorum bi sıkıntı yaşar miyim sence