Sivilceli Ciltler Aknelerim için kullandığım tarifler.Tavsiye ediyorum.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

duyguud

HeR şEy çOk GüZeLL.......
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
957
7
slm kızlar ben aknelerimden hep şikayetçi oldum anam saolsun dvamlı ahtırlatır ya duygu bunlar neden çıktı gibisinden neyse konuya gelelim ben kayısı yağı kullanıyorum 15 ytl ye aldım haftada ikikez gerçekten etkisini gördüm ve başka bişey daha var mısır unu ve yoğurt iklisini karıştırıyorum yumuşak olana kadar yüzüme make gibi sürüyorum ve cidil çok güzel oldu pürüssüz gibi kayısı yağınında buna yardımı far tabi ben dened,m çok memnunum side deneyin mutlaka işe yaayacaktır.ayrıca söyleyim kaysı yağını haftada 2 kez mısır ununu haftada 3 4 kez yapıyorum birgece önce kayısı yağı birgece sonrada mısır unu inşallah derdi olanlara derman olurr.. aminnhihoyyythihoyyyt

paylaşımın için teşekkürler canım ..kayısı yağımı yoksa kayısı çekirdeği yağımı ?kayısı yağı kesinlikle yüze sürülmez genelde pastalara falan katılır..kayısı çekirdeği yağı cilt üzerine tatbik edilir...

mrb zemus kayısı yağıymış şimdi baktım yanlış söylemeyim diye kayısı yağı özü (cild bakım yağı)
içinde birsürü şey varmış yazıyım
kayısı yağı,portakal yağı,havuç yağı,gül yağı,menekşe yağı,jojaba yağı,tatlı elma yağı,aloe vera yağı,papatya yağı,yasemin yağı,acı badem yağı,mersin yağı,adaçayı yağı,lavanta yağı,melisa yağı
yağıda yağıvalla bunlar varmış içinde baya yağ var etkilide demekki bundanmış

bendede var denedim ama bana pek faydaası olması ciltten cilde değişiyo demekki. mısır ununu bende kullanıyorum,daha önce hiçbir maske cildime bu kadar iyi gelmemişti hiç siyah noktam kalmadı

hımm olabilir canım benim cildim hafif yağlı bide neyse ama mısır unu çok güzel gerçekten biraz öncede uyguladım saol ilgin için

neyinden memnunsun mısır unu maskesi+kayısı yagının önce şiklayetlerin nelerdi neleri geçirdi nelere iyi geldi bunları da paylaşırsan daha faydalı olur

bu mısır unu formülü ne tip ciltlerde işe yarıyor benmki ne kuru ne yağlı orta herhalde :)

neyinden memnunsun mısır unu maskesi+kayısı yagının önce şiklayetlerin nelerdi neleri geçirdi nelere iyi geldi bunları da paylaşırsan daha faydalı olur

slm canım geç oladu ama cvbım kuusra bakma:1hug:siyah noktalardı tabiki şikayetim sivilce yok hiç alaha şükür ve siyah noktlardan dolyı pürüzlü görünüyodu cildim bazen kendimi çok çirkin hissediyordum.. nys mısır maskesi kulladındım ve tabi kayısı yağıı önce kayısı yağı sonra onu yıkayıp mısır unu sürdüm gerçekden yüüzm kendine geldi.Siyah noktalarımm yok artık ama bırakmıycan bu maskeyii yoksa çıkar +pürüzlerde kaybolduuhihoyyythihoyyyt

bu mısır unu formülü ne tip ciltlerde işe yarıyor benmki ne kuru ne yağlı orta herhalde :)

Hertür cilletlere gider canım sonuçta mısır unu herhangi bi kimyasal yok içinde tavsiye ederim canımm..:sm_cool:

Canım bir gece önce kayısı yağı bir gece sonra mısır unu maskesi demişsin ama yağı haftada 2 kere diğerini 3-4 kere kullanıcaz her seferinde ardı ardına olmayacak değil mi? Burdan anlaşılan olmayacak ama sorayım dedim hihoyyyt

Arkadasim biraz karisik yazmisin, bi onu yapiyorum bi onu demisin , sonra önce sunu yapip yikiyorum sonra digerini yapiyorum falan.

Kayisi yag dediginden sirf kayisi yagi degil tamamen karisik bir yag markasini falan verirmisin?
Ve o yagi ne yapyiorsun??? Maske gibi mi kullaniyorsun , yada?????

Misir unu yogurt maskesinin ölcülerini yazarmisin?

tskler.

Misir unu haftada 3-4 kez mi yapiyorsun kac dak? Ne zamandir yapiyorsun? Ne zamandir siyah nokatalarin yok oldu?

tsk

kayısı yağı yüze sürülmez deniyor ama bütün güzellik sayfalarında kayısı yağının faydalarında cildi tazeler akneleri giderir yaşlılığı vs önler yazıyor haricen esans olarakta kullanılabilirmiş :uhm:

slm kızlarr kusura bakmayın geç cvp veriyorum tek tek bakıyorum sorularınıza..:)

Mısır unu yoğurt karışımını maske gibi sürüp bekletiyor musun yoksa peeling gibi mi yapıyorsun. Arkadaşım hadi aydınlat bizi biraz. a.s.

:enbuyukkk:
mrb canıma.s.ben şu şikilde uyguluyorum önce kaysı yağını kulanıyorum,30 dk bekletiyorum ve ılık suyla yıkıyorum.Ardındanda mısır unu maskesi kullanıyorum oda 20 dk bekletiyorum.Sonra onuda ılık suyla yıkıyorum bukadar ama herdefasında aynı yapmıyorum mesela 15 günde birkez ardarda yapıyorum.Sonnra haftada 2yada 3 kez sadece mısır unu yapıyorumm bukadar basitt canımm inşallah yardımcı oluyorumdur bu arada etkisinide çok güzel görüyorumm:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bir de canım bunları yüzde ne kadar tutmalıyız ?

canım yazdım ama tekrar yazıyım kaysı yağı 30 dk.mısır maskesi 20 dk ama dediğim gibi sadece 15 günde bir ardarda kullan sonra haftada 2-3kez sadece mısır unu kullan inşallah faydasını görürsünn..:Saruboceq:

mrb canım evet suydan falan bahsetmişimmo buhar banyosu canım bilirsin işde azbi su kaynatıp yüzümü buhara tutuyorum sonra bu mısır ununu uygluyorum..ama kaysı yağının markasına gelincee onu aktardan aldım ve içindekilerde hep işe yarar yağlarr..o yağı bi pamukla siyah noktalarıma sürüyorum..sonra 30 dk.bekletiyorum ılık suyla yıkıyorum mısır yoğurdtun belli bi ölçüsü yok canım ben mesela cıvık yapıyorum daha rahat maske yapıyım diyee yani 2 tatlı kaşığı yoğurtla 1.5 tatlı kaşığı mısıır ununu karıştırppp..mısır ununu haftada 2-3 kez yapıyorumm ve 20 dk bekletiyorum başka arkadaşa belirttim ama sanada yazıyımm..15 günde bir önce kaysı yağını sür 30dk bekle sonra mısır unu maskesi yap vee 20 dk bekle onuda ılık suyla yııka ve bukadarr:lepi:

Sağolasın canım cevapladığın için ben bi de mısır ununu maske gibi mi peeling gibi mi kullanıyorsun diye sormuştum ama onu zaten başta söylemişsin. Ben de başlıycam maskeye etkisi olur inş. a.s.

Mısır unu yoğurt karışımını maske gibi sürüp bekletiyor musun yoksa peeling gibi mi yapıyorsun. Arkadaşım hadi aydınlat bizi biraz. a.s.

mrb canımm maske yapıyosun canım 20 dk bekletiyosun ve ılık suyla yıkıyosunn bukadar:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…