neyinden memnunsun mısır unu maskesi+kayısı yagının önce şiklayetlerin nelerdi neleri geçirdi nelere iyi geldi bunları da paylaşırsan daha faydalı olur
bu mısır unu formülü ne tip ciltlerde işe yarıyor benmki ne kuru ne yağlı orta herhalde :)
Canım bir gece önce kayısı yağı bir gece sonra mısır unu maskesi demişsin ama yağı haftada 2 kere diğerini 3-4 kere kullanıcaz her seferinde ardı ardına olmayacak değil mi? Burdan anlaşılan olmayacak ama sorayım dedim hihoyyyt
Bir de canım bunları yüzde ne kadar tutmalıyız ?
Arkadasim biraz karisik yazmisin, bi onu yapiyorum bi onu demisin , sonra önce sunu yapip yikiyorum sonra digerini yapiyorum falan.
Kayisi yag dediginden sirf kayisi yagi degil tamamen karisik bir yag markasini falan verirmisin?
Ve o yagi ne yapyiorsun??? Maske gibi mi kullaniyorsun , yada?????
Misir unu yogurt maskesinin ölcülerini yazarmisin?
tskler.
Misir unu haftada 3-4 kez mi yapiyorsun kac dak? Ne zamandir yapiyorsun? Ne zamandir siyah nokatalarin yok oldu?
tsk
:enbuyukkk:
mrb canıma.s.ben şu şikilde uyguluyorum önce kaysı yağını kulanıyorum,30 dk bekletiyorum ve ılık suyla yıkıyorum.Ardındanda mısır unu maskesi kullanıyorum oda 20 dk bekletiyorum.Sonra onuda ılık suyla yıkıyorum bukadar ama herdefasında aynı yapmıyorum mesela 15 günde birkez ardarda yapıyorum.Sonnra haftada 2yada 3 kez sadece mısır unu yapıyorumm bukadar basitt canımm inşallah yardımcı oluyorumdur bu arada etkisinide çok güzel görüyorumm:enbuyukkk::enbuyukkk:
Mısır unu yoğurt karışımını maske gibi sürüp bekletiyor musun yoksa peeling gibi mi yapıyorsun. Arkadaşım hadi aydınlat bizi biraz. a.s.