merhaba arkadaşlar bende de rozasea hastalığı var ve ben kırmızı gezmekten çok sıkıldım. Bu zamana kadar bir sürü doktora gittim hepsi akne için ilaçlar verdi şimdi urfada osm hastanesıne gitti ve bana roza kremi verdi. bu hastalığa yakalanıp da çaresini bulan var mı((
Arkadaslar yukarıda nurdan arkadaşımızın yazdiklarina tamamen katılıyorum. Ben de su an bağırsak florami düzeltmeye calisiyorum. Bagirsaklari normale döndürünce bagisiklik sistemi duzelecek ve bu rozadan kurulacağım ins.
Sizde de roza varsa bağırsaklarinizi bir gozden gecirin. Gaz siskinlik var mi? Yemeklerden sonra mi artıyor kızarıklıklariniz? Roza sizde cikana kadar nasıl besleniyordunuz? Ben mesela uzun yillar makarna ve pilav ağırlıkli beslendiğim için ciktigini dusunuyorum cunku bugday hassasiyetim varmış da haberim yokmus. Şimdi glutensiz besleniyorum. Diyet yapiyorum herseyi yemiyorum yesillik ve baklagil agirlikli besleniyorum.
Tamamen bitmedi henuz ama ins bitecek. Bu hastalıktan kurtulunca yaptığım herseyi anlatacagim.
Kafayi takmayin cozumsuz değil bu hastalik. Sadece henuz cozumu bulmus değilsiniz.
Merhaba. Bende rozasea hastasıyım. Çok zor durumdayım. Şu an bile atakları yaşıyorum. Ateş basmalari. Kızarıklık. Herşey var siz ne durumdasınız merak ettim çözüm buldunuz mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?