• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akne rozasea

• Konu Sahibi Konu Sahibi hd_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hd_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
33
1
36
34
İçel Mersin
Daha 20 yasinda olmama ragmen akne rozasea teshisi kondu.
Yuzumde 5 aydir cikan kizarikliklar sivilceler . Parazit ile olusan rozasea imis. Netten okuyorum. Hastaliga kronik diyorlar. Görsellerden bakinca cok korkutucu. Bu hastalığı yasayip iyilesen kisiler var mi. Bana yardim edin :(

kardeşimde de akne rozasea var. sivilceler için kesin bi çözüm var mı acaba? yorum yapabilecek olan var mı?

merhaba arkadaşlar bende de rozasea hastalığı var ve ben kırmızı gezmekten çok sıkıldım. Bu zamana kadar bir sürü doktora gittim hepsi akne için ilaçlar verdi şimdi urfada osm hastanesıne gitti ve bana roza kremi verdi. bu hastalığa yakalanıp da çaresini bulan var mı :(((

merhaba arkadaşlar bende de rozasea hastalığı var ve ben kırmızı gezmekten çok sıkıldım. Bu zamana kadar bir sürü doktora gittim hepsi akne için ilaçlar verdi şimdi urfada osm hastanesıne gitti ve bana roza kremi verdi. bu hastalığa yakalanıp da çaresini bulan var mı :KK43:((

Bende geçirdim bu hastalığı doktorum bana haftada bir kullanaağım bir ilaç verdi benim vücudumda çıkıyordu tüm vücuduma sürüp ertesi gün yıkanıyordum bde yanında losyon verdi su emülsiyonuydu sanırım onuda vücuduma sürdüm vücudumdaki su oranını dengeleyip kaşıntıyı önlüyordu ben atlattım çok şükür ama biraz uzun sürdü çok sıkıntılı dönemlerdi allah yardımcınız olsun

Kizlar bu hastalikla ilgili yabanci forumlarda arastirma yaptim biraz ve bir cok insanda bu hastalik yuzlerindeki akar fazlaligindan oldugu dusunulmus( ki bende de ole olabilir cunku akar alerjim var) ve tedavi icinde o insanlar cay agaci yagi kullanmis ve dediklerine gore cok ise yaramiS. Sizden bu yagi kullanan oldu mu? Bu arada seyreltmeden kullanilmamaliymis sakin kafaniza gore kulkanmayin

Rozasea icin cay agaci yagi kullanan var mi? Akar alerjisi olanlarda ise yariyormus? Ama seyreltip kullaniliomus kafaniza gore kullanmayin

arkadaşlar ben uzun süredir bu hastalıkla uğraşyorum ve yuzumdekı akneler de azalma oldu. Size oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum rozasea bagısıklık sıstemınızın çok ama çok zayıfladıgıın ilk göstergesi. ,işe bağısıklık sistemını güçlendirmekle baslamalısınız. B12 ve dvıt degerlerinizi yuksek tutmakda fayda var. ayrıca glutensız beslenmeyı alıskanlık halıne getırmelısınız. Eğer roza ıle mıde bagırsak problemınız varsa işe bagırsak ve mıde floranızı güçlendirmekle başlamanız faydalı olur sayet bagırsaklarımız düzülmeden bu hastalığı yenmek mucıze gibi birşey. Bağırsakda bulunun candida mantarı da rozaseaya neden oluyormus. Ben çok arastırdım çok okudum. Netten candıda mantarı testı yazarak sabah uyandıgınızda yapacagınız tukuruk testıne göre yol izleyebilirsiniz. Ayrıca kantoran yağı da çok rahalatıyor azı kısılerde ise sadece kantran yağı ile rozaseası gecenler olmuş. İnsalah faydalı olabilmişimdir. Geçmiş olsu en kısa zamanda bu astalığı atlatmak umıdıyle...

Arkadaslar yukarıda nurdan arkadaşımızın yazdiklarina tamamen katılıyorum. Ben de su an bağırsak florami düzeltmeye calisiyorum. Bagirsaklari normale döndürünce bagisiklik sistemi duzelecek ve bu rozadan kurulacağım ins.

Sizde de roza varsa bağırsaklarinizi bir gozden gecirin. Gaz siskinlik var mi? Yemeklerden sonra mi artıyor kızarıklıklariniz? Roza sizde cikana kadar nasıl besleniyordunuz? Ben mesela uzun yillar makarna ve pilav ağırlıkli beslendiğim için ciktigini dusunuyorum cunku bugday hassasiyetim varmış da haberim yokmus. Şimdi glutensiz besleniyorum. Diyet yapiyorum herseyi yemiyorum yesillik ve baklagil agirlikli besleniyorum.

Tamamen bitmedi henuz ama ins bitecek. Bu hastalıktan kurtulunca yaptığım herseyi anlatacagim.
Kafayi takmayin cozumsuz değil bu hastalik. Sadece henuz cozumu bulmus değilsiniz.

Arkadaslar yukarıda nurdan arkadaşımızın yazdiklarina tamamen katılıyorum. Ben de su an bağırsak florami düzeltmeye calisiyorum. Bagirsaklari normale döndürünce bagisiklik sistemi duzelecek ve bu rozadan kurulacağım ins.

Sizde de roza varsa bağırsaklarinizi bir gozden gecirin. Gaz siskinlik var mi? Yemeklerden sonra mi artıyor kızarıklıklariniz? Roza sizde cikana kadar nasıl besleniyordunuz? Ben mesela uzun yillar makarna ve pilav ağırlıkli beslendiğim için ciktigini dusunuyorum cunku bugday hassasiyetim varmış da haberim yokmus. Şimdi glutensiz besleniyorum. Diyet yapiyorum herseyi yemiyorum yesillik ve baklagil agirlikli besleniyorum.

Tamamen bitmedi henuz ama ins bitecek. Bu hastalıktan kurtulunca yaptığım herseyi anlatacagim.
Kafayi takmayin cozumsuz değil bu hastalik. Sadece henuz cozumu bulmus değilsiniz.

Merhaba. Bende rozasea hastasıyım. Çok zor durumdayım. Şu an bile atakları yaşıyorum. Ateş basmalari. Kızarıklık. Herşey var siz ne durumdasınız merak ettim çözüm buldunuz mu ???

Merhaba. Bende rozasea hastasıyım. Çok zor durumdayım. Şu an bile atakları yaşıyorum. Ateş basmalari. Kızarıklık. Herşey var siz ne durumdasınız merak ettim çözüm buldunuz mu ???

Valla canim benim bu ara cok sukur iyi.
Burdan hepinize söylüyorum agiz bakiminizi yaptirin. Agizinizda curuk dis varsa cektirin yada dolgu yaptirin. Dis taslarini temizletin ve sonra duzenli fircalayin.
Anladigim kadarıyla agizdaki bakteri fazlalığı yuze vuruyor. Bu nacizane benim fikrim. Bunu atlamayin deneyin.

Back