bencede pudra iyi oluyor benimde cildim çokk yağlı değil gözlerim kapaklıda değil ama yinede far falan toplanıyor onun için pudra kullanıyorum gayette rahat oluyor göz altlarına aydınlatıcı gibi de kullanıyorum bide kalem yerine sürme kullanıyorum herkes söylüyor çokk güzel çekiyorsun kalemi diye ama kalem değil bilmiyorlarşakkıdı
buarada göz kalemi demişken :lepi:
bugün makyaj malzemelerimi düzenlyordum, emily kalemlerimi gördüm, acayip akan bir kalem.
üstünde waterproof yazıyormuş :roflol:
insan yazmaya utanır, ben hayatımda böyle akan kalem görmedim :teytey:
canım selam, ben siyah göz makyajı yapıyorum herzaman. ve bunu günlük makyaj olarak kullanıyorumnapim çok hoşuma gidiyor. ilk zamanlar kajal ın siyah kalemini kullanıştım ama akıyordu. şimdi ise hint sürmesi kullanıyorum. o makyajla denize giriyorumçıkıyorum aynı. toz sürmeyi gçz içine uyguluyorum. hafiften altlara dogru dağıtıyorum, sonrada kutudaki çubugu bademyagına veya hint yagına batırıp göz üzerine eyeliner,yada dagıtarak far olarak kullanıyorum. bu toz sürme hem kirpiklerimi uzatıyor hemde çok yarar sağlıyor. bence bunu da bir dene bakalım. ama her toz sürmeyle de bunu elde edemeyebilirsin. kimi yaglımsı oluyor,kimi kömür tozu gibi. seçici olman lazım. örnegin ben 4 yıldır aynı markadan şaşmam.umarım yardımcı olabilmişimdir...
bunun bide resmini eklese çok makbule geçer birde nerden temin ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?