yalnız kadına çok feci küfürler edilmiş. koyuyorum tweetlerin bazılarını.
yani artık oda delirmiş demek.
[h=1]Twitter[/h]
Arama sorgusuTwitter'da Ara
öylesine üzgünüm ki,yazdıklarınızı okuyorum.ne kadar da nefret ediyormuşsunuz benden.Bir an bende sizlere uydum sinirlendim,yazdım ÇOK yazık
04:03 - 13 Tem 2014
Tweet metni@janiszerrin adlı kişiyi yanıtla
https://twitter.com/janiszerrin
-
SİNAN AKYÜZ ‏@sinan__akyuz 20 sa.
@janiszerrin Zerrin hanım dik durun ki durdunuzda. Biz sizi tanıyoruz. Güneş balçıkla sıvanmaz.
Detaylar
-
selver demir ‏@Selver_4 20 sa.
@janiszerrin kimse sana hiyar kücük beyinli cahil salak demedi. Neden gittin dedi.Bir sanatci gibi kendine yakisan sekilde cevap vermeliydin
Detaylar
- Zerrin Özer ‏@janiszerrin 20 sa.
@Selver_4 HAYIR ,SİZ GELEN MESAJLARI BİLMİYORSUNUZ..NELERRR YAZILIYOR. BENDE İNSANIM DEĞİLMİ ?BİR AN ÇILDIRDIM.! YAZIK BU GÜNERİGÖRMESEYDİM
Detaylar
-
selver demir ‏@Selver_4 20 sa.
@janiszerrin eger sana simdi bu tepkiler geliyorsa otur bir dûsün demekki var bir yanlis. Bu insanlar sana neden kizgin?
Detaylar
- Sedat Özçelik ‏@sedatozclk 19 sa.
@janiszerrin @Selver_4 sizi yaptığınız sanatla değilde kişisel tercihlerinizle yargılayan mahlukları tiiye almayın.Kötü bişi yapmadınız...
Detaylar
-
selver demir ‏@Selver_4 19 sa.
@sedatozclk @janiszerrin dogru siz yaptigi hirsizliklari tiye almayarak koltugunda oturanlara oy verenlerdiniz dimi ?
Detaylar
@Selver_4 @janiszerrin Evet.
Detaylar
-
selver demir ‏@Selver_4 19 sa.
@sedatozclk @janiszerrin bizim mezhep o kadar genis degil. Yalaka yandas yada birilerinin kili olamiyoruz.
Detaylar
- İLLE DE SOSYALİZM ‏@GlgnKmr 19 sa.
@janiszerrin Çok severek dinlediğim birisiniz.Ama dinci faşistin davetine gitmeseydiniz keşke.Alevi olmanızla bir ilgisi yok. @Selver_4
Detaylar
- Mustafa Ulusoy ‏@smmm_ulusoy 19 sa.
@janiszerrin Zerrin hanım ayniyle yeksan olmayın boş verin. It ürür kervan yürür. Samimiliginizi doğrunun yanında olduğunuzu alem biliyor.
Detaylar
@Selver_4 @janiszerrin İyi, aferim...
Detaylar
-
TEK YOL DEVRİM ‏@korkmaz_metehan 19 sa.
@smmm_ulusoy @janiszerrin o üreyen itlerden biriside bu yalaka!
Detaylar
- EmrE TAŞdeLeN ‏@EmreTadelen2 18 sa.
@smmm_ulusoy @janiszerrin arkadaş güldülmeyi seviyor :) bunuda alın koyunların kervanına
Detaylar
- Mustafa Ulusoy ‏@smmm_ulusoy 18 sa.
@korkmaz_metehan ne yazık ki hep yanlış yoldasiniz. .kaybedenlerdensiniz. Hiç akletmezmisiniz. Tarih hep örneklerle dolu ders alasiniz diye.
Detaylar
-
TEK YOL DEVRİM ‏@korkmaz_metehan 18 sa.
@smmm_ulusoy ya geç AKKOYUN ! Seninle uğraşacak zamanım yok!
Detaylar
-
Character Loaded ‏@megathron 18 sa.
@janiszerrin Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Telefonunu açık tut belediye konser teklifleri gelmeye başlar.
Detaylar
- Mustafa Ulusoy ‏@smmm_ulusoy 18 sa.
@EmreTadelen2 Düşünemeyen akletmeyen kişilerden ne beklenir ki. Sivas ı Başbağlar ı aynı kareye koyun öyle çıkın piyasaya.
Detaylar
- EmrE TAŞdeLeN ‏@EmreTadelen2 18 sa.
@smmm_ulusoy düşünüyorum ama sendeki bu kafayı anlamıyorum.zulmün her türlüsune karşıyım.
Detaylar
- Mustafa Ulusoy ‏@smmm_ulusoy 17 sa.
@EmreTadelen2 @janiszerrin Anlamak için o zaman biraz daha düşünmeye davet ediyorum. Elbet bir gün gerçeği göreceksin.
Detaylar
- Yamuk Prenses ‏@yamuk___prenses 17 sa.
@janiszerrin Herşeye rağmen yinede saygılar pic.twitter.com/R1zwk310p1
Detaylar
-
T.C. ÖZGÜR ÇINAR ‏@ozgeyl 17 sa.
@smmm_ulusoy @janiszerrin Ali Ismailin,Ethem'in berikinin ve nicelerinin katilinin yanında olmak mı DOĞRUNUN YANINDA OLMAK
Detaylar
- EmrE TAŞdeLeN ‏@EmreTadelen2 17 sa.
@smmm_ulusoy @janiszerrin Gördüğüm gercekler gercek olmasaydı diyorum.ülkemizin param parca oldunu net bir şekilde görmüş oldunuzu sanıyorum
Detaylar
- Mustafa Ulusoy ‏@smmm_ulusoy 17 sa.
@ozgeyl @janiszerrin sadece bir kesimi savunur diğer bir kesime duyarsız kalıyorsaniz yaptığınız tepkilerde samimi değilsiniz.
Detaylar
-
bulent kuzey ihtyrgl ‏@bulentihtiyarog 17 sa.
@janiszerrin boş ver ablacım biraz düşünseler ne kadar yanlış yolda olduklarını görcekler küfür edenler gün gelecek allaha hesap verecektir.
Detaylar
- Tania Tascioglu ‏@peksimet 17 sa.
@janiszerrin @Selver_4 Basbakan, sanatci ve unlu arasindaki ayirimi bilemiyor. Sanatci muhalifdir.iInsanlar size kizgin. Cunku ++
Detaylar
-
@ozgeyl @smmm_ulusoy @janiszerrin afedersinde onların katilleri sizlersinizzz..bide millete sataşıyosunuz demekrasi ülkesinde sandık vardır
Detaylar
-
@ozgeyl @smmm_ulusoy @janiszerrin git derdini sandıkta hallet öle sokaklarda ülkeyi parcalayamz yıkamazsın sen hangi kafayı yaşıyosunn
Detaylar
-
@EmreTadelen2 @smmm_ulusoy sizdeki bu kafayı ben anlamıyorum insanları sokaga cagırın ortalıgı yakın yıkın sonra demokrasi diyin nasıl bir
Detaylar
Hukumetin sanati yoketmek icin ucubik yasalar cikarmasina, muhalif sanatcilari hedef gostrrmesine, AKMnin karakol ++ @janiszerrin @Selver_4
Detaylar
-
@EmreTadelen2 @smmm_ulusoy kafayı yaşıyosunuz sizler sonra kalk katil diyin asıl katil sizlersiniz birilerinin aklına uydunuz uyanın uyanın.
Detaylar
+yapilmasina,Gezide onlarca insanin oldurulm emrini ben verdim demesine, hirsizlik ve yolsuzluklarin ++ @janiszerrin @Selver_4
Detaylar
-
@janiszerrin şurda yazılanlara bakıyorum sizin hicmi allah korkunuz yok zannetmeyinki allah bizi affetcek siz şunu neden anlamıyosunuz..
Detaylar
-
@janiszerrin ben istedim insanı severim sevmem sizene hangi hakla biri birini sevdi diye hakaret etmeyi kendinizde buluyosunuz..
Detaylar
++aklanmaya calisilmasina++ bugune kadar bir ses cikaramadiginiz icin bu tepkiler geliyor size. @janiszerrin @Selver_4
Detaylar
- önder ‏@nderay 17 sa.
@Selver_4 @janiszerrin peki ya hakaret edenler, ne yaptı ki bu kadın biz bu kadar hakaret ediyoruz, düşünmeleri gerekmezmi,
Detaylar
-
@janiszerrin kimsiniz siz bu insanın özel hayatı sizene neyin kafasını yaşıyosunuz nasıl bir toplum sunuz olmussunuz ahlaksız abidesi..
Detaylar
-
bulent kuzey ihtyrgl ‏@bulentihtiyarog 16 sa.
@janiszerrin kendinize gelin kimseye hakaret edemezsiniz gidin ailenize ananıza babanıza hakaret edin niye beni ahlaksız yetiştirdin diye..
Detaylar
- Tania Tascioglu ‏@peksimet 16 sa.
Roboski, Soma katliamlarinda sesiniz cikmadigi icin bu tepkiler Hiyarlar, cahiller, kucuk beyinler size yakisti mi? @janiszerrin @Selver_4
Detaylar
- önder ‏@nderay 16 sa.
@peksimet @janiszerrin @Selver_4 sizce sadece tepkidenmi ibaret, toplantıya katılan kişıler afaroz noktasına getirildi toplumdan.
Detaylar
-
İlyas Maptunoğlu ‏@imaptn 16 sa.
@janiszerrin Pis pis yazılar yaz, sonra "ay çok üzüldüm". Aleviler cemevini ibadethane saymayan anlayış altında mı birleşecek?
Detaylar
- Asli ‏@HaniAsliHan 15 sa.
@smmm_ulusoy @janiszerrin Bu ne bu? pic.twitter.com/qqOkO7edNU
Detaylar
- devrim ‏@gavurizmirli36 15 sa.
@janiszerrin keşke ben de çocukluğumun şarkıcısını vatan haininin elini sıkarken görmeseydim...@Selver_4
Detaylar
-
rdmrtm ‏@rdmrtm 15 sa.
@Selver_4 @janiszerrin siz birlesemediniz salaklar diye alevilere ithamda bulunuyo bi de terbiyesiz,alevi olmadigim halde alindim yazik
Detaylar
- EmrE TAŞdeLeN ‏@EmreTadelen2 15 sa.
@bulentihtiyarog @smmm_ulusoy hakkımız yeniliyorsa söke söke alırız yakarız yıkarız.kul hakkının yemenin nekadar günah oldunu benmi söylüym
Detaylar
- Aslan TÜRK ‏@battalname44 14 sa.
@janiszerrin Sizin orda ne işiniz var? @Aviva___
Detaylar
- Mustafa Ulusoy ‏@smmm_ulusoy 14 sa.
@EmreTadelen2 @bulentihtiyarog yakıp yıkinca ne oluyo ammenin hakkı kul hakkı olmuyordu ?
Detaylar
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle192 kez retweetlendi192 Favorilere ekle94 kez favorilere eklendi94
Daha fazla
Türkiye
Zerrin Özer tarafından Retweetlendi
The Chapuller ☾✰ @June08_ · 23 sa.
@janiszerrin Söyle Tayyip'ine de sana bunu satın alsın: @zerrinozer SATILIKMIŞ.
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle1
Daha fazla
HÜSEYİN C KARGINER @hckarginer · 13 Tem
@janiszerrin yuh olsun sana
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle4 kez favorilere eklendi4
Daha fazla
TAYLAN DEMİR @TAYLANDEMR · 12 Tem
@janiszerrin ALEVİLERİN YÜZ KARASISIN
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle3 kez retweetlendi3 Favorilere ekle9 kez favorilere eklendi9
Daha fazla
Özkan BAŞGEDİK @Portikil · 12 Tem
@janiszerrin Dün o katilin alevi düşmanı ayrımcı alçağın elini sıkana kadar sana saygı duyardım!Yazıklar olsun! Madımakı yakan ellere dokndn
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle6 kez retweetlendi6 Favorilere ekle20 kez favorilere eklendi20
Daha fazla
Dilan Cimen @dilan_cimen · 12 Tem
@janiszerrin cemevine cumbus evi diyen bir insanin eline egilmemeliydiniz bi de dede kizisiniz yani gercekten uzuldum
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle6 kez retweetlendi6 Favorilere ekle19 kez favorilere eklendi19
Daha fazla
Zebani @Zel3ani · 12 Tem
@janiszerrin Kerim Tekin'in kemikleri sızlıyordur. Yazıklar olsun sana!
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle3 kez retweetlendi3 Favorilere ekle9 kez favorilere eklendi9
Daha fazla
mustafa caliskan @mustifii · 12 Tem
İnancını aşağılayan birinin ayağına gidip, elini sıkarken ağzı kulaklarına varan kişi haysiyetsizdir. Bakınız örnek ; @janiszerrin
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle7 kez retweetlendi7 Favorilere ekle16 kez favorilere eklendi16
Daha fazla
cmtrk @cmtrk · 13 Tem
@janiszerrin o kilicin anlaminin hakkini veremedikten sonra taksan ne fayda, ali ismailin berkinin katilinin safinda yer alma...
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle3 kez retweetlendi3 Favorilere ekle17 kez favorilere eklendi17
Daha fazla
Erdal Tezcan @TezcanErdal · 13 Tem
@janiszerrin Sen benim kızımı hayal kırılığına uğrattın çok üzdün.
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle3 kez favorilere eklendi3
Daha fazla
Burack Obama @BurakErtekin1 · 12 Tem
@janiszerrin Sende haklısın. İnsana hayvan kadar değer vermeyen bir vahşinin ayağına gittin...demiş,BURAK ........
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle5 kez favorilere eklendi5
Daha fazla
Lîlî @lahelva · 12 Tem
@janiszerrin o zülfikarı boynundan çıkar zira zülfikarı taşıyacak onur da gurur da sende yokmuş bunu anladık !
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle5 kez retweetlendi5 Favorilere ekle18 kez favorilere eklendi18
Daha fazla
mileneda @MaraplarNeruda · 12 Tem
@AkpartiGK43 @janiszerrin ah zerrin ah:)) seni psikiyatrlarda anlayamıyor artık.yeni bir hastalık var psikiyatr literatüründe +
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle2 kez favorilere eklendi2
Daha fazla
ahmet kılıçarslan @AKlarslan · 12 Tem
@janiszerrin bir tarafa gelice eğim büküm bir tarafa gelince kabadayı
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle4 kez favorilere eklendi4
Daha fazla
tugay doksoz @yesilkumral87 · 12 Tem
@janiszerrin @AKlarslan bende senin sesini iyyim erkek sesli kadın
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle2 kez retweetlendi2 Favorilere ekle0 kez favorilere eklendi
Daha fazla
VELİ AKDOĞAN @akdoganvelii · 12 Tem
Atsızınbirromanı
alkavuklar gecesi @handeyener @mustinetnet @eceerken @SafakSezer @sgokbakar @RidvanDilmen @OfficialKutsi @janiszerrin
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle5 kez retweetlendi5 Favorilere ekle7 kez favorilere eklendi7
Daha fazla
İstanbul
elifyeşiltaş @elifyesiltas1 · 12 Tem
@muratgaygusuz1 @handeyener @janiszerrin @SafakSezer @RidvanDilmen @YeniAlisan @mustinetnet Ve biz onlarla aynı ülkede yaşamak zorundayız😢
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle2 kez retweetlendi2 Favorilere ekle2 kez favorilere eklendi2
Daha fazla
Türkiye
OnuRİzmiR @TCONURiZMiR · 12 Tem
GRUP YALAKA
@handeyener @OfficialKutsi @janiszerrin @sgokbakar @mustinetnet @YeniAlisan @SafakSezer @RidvanDilmen pic.twitter.com/W7VnmRJF9C
Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Daha fazla fotoğraf ve video görüntüle
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle18 kez retweetlendi18 Favorilere ekle21 kez favorilere eklendi21
Daha fazla