Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başbakan Erdoğan'ın davetine katılan isimlerden biri olan Zerrin Özer tepkilere sert çıktı: Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğanın Vizyon Belgesini açıkladığı toplantıya katıldığı gerekçesiyle sosyal medyada eleştirilen ünlü isimlerden Zerrin Özer tepkilere yanıt verdi.
"Salaklığınızdan birleşemiyoruz anladın mı hıyar"
Vizyon Belgesi toplantısına katılması, Alevi kimliği üzerinden tartışma konusu yapılan ve boynunda taşıdığı Zülfikâr kolyesine gösterilen tepkiler üzerine Sanatçı Zerrin Özer, Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu.
Özer, şunları söyledi:
Zülfikarıma laf yok... Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller... Düne kadar Aleviyim demeye korkan cahiller Zülfikarı ilk takan Aleviyim. Sizin salaklığınızdan birleşemiyoruz.. Yoksa kim bizim kadar çoğunluk. Yıllardır, korka korka saklandınız utançmışız gibi. Bana Alevilikten söz etmeyin de karşıma gelin korkaklar!!! Bu arada ettiğiniz ahlaksızca sözlerle benim hiç işim olmaz.Yani kendin yazıyorsun kendin okuyorsun,anladın mı hıyar?
Herkes Arolat ve Şahan kadar kibar değilmiş demekki. bizi zorda bırakıyolar. Hayir ,kime kompliman yapcaz.kufur yiyen sanatciya mi kufreden sanatciya mi?
kadına hakaret edildiyse nasıl cevap versin,robot değilki o da insan,sabırda bir yere kadar.
hem kime ne ya gider gitmez zorla istediklerini dikta etmeye çalışıyorlar,iyi demiş bi bakıma.
Sanatçıyi sanatçı yapan halk değil mi? Biraz sert olmamis mi? Dinleyenleri olmasa bu kadar sıkıştıracak hayranlari dahi olmayacak sonuçta. Söyleme üslubu var sonuçta.
Üslubu sert belki,zaten mizacı sert bi kadın,hemen parlayan cinsten,çok gülsede
ama,kadına kimbilir ne hakaretler küfürler edildi,başka neyapabilirdi
sosyal medyada maalesef küfürler havada uçuşuyor.
aynısı size yapılsa,tepkiniz nasıl olurdu,merak ettiğim için soruyorum.
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle192 kez retweetlendi192 Favorilere ekle94 kez favorilere eklendi94
Daha fazla
Türkiye
Zerrin Özer tarafından Retweetlendi
The Chapuller ☾✰ @June08_ · 23 sa.
@janiszerrin Söyle Tayyip'ine de sana bunu satın alsın: @zerrinozer SATILIKMIŞ.
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle1
Daha fazla
HÜSEYİN C KARGINER @hckarginer · 13 Tem
@janiszerrin yuh olsun sana
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle4 kez favorilere eklendi4
Daha fazla
TAYLAN DEMİR @TAYLANDEMR · 12 Tem
@janiszerrin ALEVİLERİN YÜZ KARASISIN
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle3 kez retweetlendi3 Favorilere ekle9 kez favorilere eklendi9
Daha fazla
Özkan BAŞGEDİK @Portikil · 12 Tem
@janiszerrin Dün o katilin alevi düşmanı ayrımcı alçağın elini sıkana kadar sana saygı duyardım!Yazıklar olsun! Madımakı yakan ellere dokndn
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle6 kez retweetlendi6 Favorilere ekle20 kez favorilere eklendi20
Daha fazla
Dilan Cimen @dilan_cimen · 12 Tem
@janiszerrin cemevine cumbus evi diyen bir insanin eline egilmemeliydiniz bi de dede kizisiniz yani gercekten uzuldum
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle6 kez retweetlendi6 Favorilere ekle19 kez favorilere eklendi19
Daha fazla
Zebani @Zel3ani · 12 Tem
@janiszerrin Kerim Tekin'in kemikleri sızlıyordur. Yazıklar olsun sana!
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle3 kez retweetlendi3 Favorilere ekle9 kez favorilere eklendi9
Daha fazla
mustafa caliskan @mustifii · 12 Tem
İnancını aşağılayan birinin ayağına gidip, elini sıkarken ağzı kulaklarına varan kişi haysiyetsizdir. Bakınız örnek ; @janiszerrin
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle7 kez retweetlendi7 Favorilere ekle16 kez favorilere eklendi16
Daha fazla
cmtrk @cmtrk · 13 Tem
@janiszerrin o kilicin anlaminin hakkini veremedikten sonra taksan ne fayda, ali ismailin berkinin katilinin safinda yer alma...
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle3 kez retweetlendi3 Favorilere ekle17 kez favorilere eklendi17
Daha fazla
Erdal Tezcan @TezcanErdal · 13 Tem
@janiszerrin Sen benim kızımı hayal kırılığına uğrattın çok üzdün.
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle3 kez favorilere eklendi3
Daha fazla
Burack Obama @BurakErtekin1 · 12 Tem
@janiszerrin Sende haklısın. İnsana hayvan kadar değer vermeyen bir vahşinin ayağına gittin...demiş,BURAK ........
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle5 kez favorilere eklendi5
Daha fazla
Lîlî @lahelva · 12 Tem
@janiszerrin o zülfikarı boynundan çıkar zira zülfikarı taşıyacak onur da gurur da sende yokmuş bunu anladık !
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle5 kez retweetlendi5 Favorilere ekle18 kez favorilere eklendi18
Daha fazla
mileneda @MaraplarNeruda · 12 Tem
@AkpartiGK43 @janiszerrin ah zerrin ah:)) seni psikiyatrlarda anlayamıyor artık.yeni bir hastalık var psikiyatr literatüründe +
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle2 kez favorilere eklendi2
Daha fazla
ahmet kılıçarslan @AKlarslan · 12 Tem
@janiszerrin bir tarafa gelice eğim büküm bir tarafa gelince kabadayı
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle1 Favorilere ekle4 kez favorilere eklendi4
Daha fazla
tugay doksoz @yesilkumral87 · 12 Tem
@janiszerrin @AKlarslan bende senin sesini iyyim erkek sesli kadın
Sohbeti göster
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle2 kez retweetlendi2 Favorilere ekle0 kez favorilere eklendi
Daha fazla
VELİ AKDOĞAN @akdoganvelii · 12 Tem
Atsızınbirromanıalkavuklar gecesi @handeyener @mustinetnet @eceerken @SafakSezer @sgokbakar @RidvanDilmen @OfficialKutsi @janiszerrin
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle5 kez retweetlendi5 Favorilere ekle7 kez favorilere eklendi7
Daha fazla
İstanbul
elifyeşiltaş @elifyesiltas1 · 12 Tem
@muratgaygusuz1 @handeyener @janiszerrin @SafakSezer @RidvanDilmen @YeniAlisan @mustinetnet Ve biz onlarla aynı ülkede yaşamak zorundayız😢
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle2 kez retweetlendi2 Favorilere ekle2 kez favorilere eklendi2
Daha fazla
Türkiye
OnuRİzmiR @TCONURiZMiR · 12 Tem
GRUP YALAKA
@handeyener @OfficialKutsi @janiszerrin @sgokbakar @mustinetnet @YeniAlisan @SafakSezer @RidvanDilmen pic.twitter.com/W7VnmRJF9C
Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Daha fazla fotoğraf ve video görüntüle
Yanıtla0 kez yanıtlandı Retweetle18 kez retweetlendi18 Favorilere ekle21 kez favorilere eklendi21
Daha fazla
benim ne faceim var ne twitter hesabım var,o yüzden yazılanları bilemem
ben zerrin özerin dediğinden yola çıkarak cevap verdim,bana hakaret ettiniz diyor kadın
orda bir twitte bırakın size küfür edenleri diyor,demekki küfür edilmiş
yazılan twittler siliniyor,belki küfür edip sildiler,sosyal paylaşım sitelerini bilmiyormuş gibi konuşmayın
şu tepkiler bile o kadar saçmaki,yok ne işiniz vardı orda,yok vatanhainiyle niye el sıkıştınız
bu tepkiler bile yeterli bi insanın parlamasına
sanane be sanane sanamı soracaktı,gayet iyi demiş,ağzına sağlık.
şu twittlere tekrar göz gezdirdimde küfür yok ama,küfüre yakın hakaretler var
kadın bana mesaj atıyorlar diyor,kimbilir neler yazdılar.
valla biri benim onuruma,inancıma ,namusuuma laf edecek kimse kusura bakmasın gerekeni duyar. yok öyle.
yediririm tek tek o hakaretleri. zerrin yine bu kadar kızmış. ben feci yapardım
benim ne faceim var ne twitter hesabım var,o yüzden yazılanları bilemem
ben zerrin özerin dediğinden yola çıkarak cevap verdim,bana hakaret ettiniz diyor kadın
orda bir twitte bırakın size küfür edenleri diyor,demekki küfür edilmiş
yazılan twittler siliniyor,belki küfür edip sildiler,sosayal paylaşım sitelerini bilmiyormuş gibi konuşmayın
şu tepkiler bile o kadar saçmaki,yok ne işiniz vardı orda,yok vatanhainiyle niye el sıkıştınız
bu tepkiler bile yeterli bi insanın parlamasına
sanane be sanane sanamı soracaktı,gayet iyi demiş,ağzına sağlık.
şu twittlere tekrar göz gezdirdimde küfür yokmuş,küfüre yakın hakaretler var
kadın bana mesaj atıyorlar diyor,kimbilir neler yazdılar.