aklımı yitirmek üzereyim kızlar yardım lütfen

rubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
11
4
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza keşke böyle bi soruyla gelmeseydim ama bana yardım edin nolur siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız . sizce ben abartıyor muyum ? 4 yıllık bi ilişkim var her ne kadar güveniyorum bana yanlış yapmaz desemde 4 yı içinde güvenimi sarsacak ufak tefek seyler yaşadık . dün ben onun cüzdanından kartımı alacaktım cüzdanı bi açtım hiç yaptığım iş değil biraz kurcaladım 4 yılda ilk defa kurcaladım bi kağıtta kendi el yazısıla yazmış bi masaj salonunun numarası adresi vardı . bu ne dedim o da bilmem onun ne işi var orda dedi sonra hee biz senle daha yeni başlamıştık bi arkadaşımla buluşcaktım o vermişti adresi kenidisi ordaydı onu ordan almaya gidecektim dedi sen gitmedin yani dedim yeminler etti gitmedim dedi .arayıp sorcam dedim kaydın var mı bakalım ilk aramama engel oldu sonra ara dedi aradım kız sesi duyunca suratıma kapattlar bu arada masaj salonunu netten araştırdım mutlu sonla biten masaj salonu normal değil yani . sonra bgu yeminler etti gitti . o adresin numaranın cüzdanında işi ne dedim bunca zaman niye atmadın dedim farkında bile değilim sen en iyisi beni bırak ayrılalaım dedi . içim içimi yiyotr rahat etmedim kız arkadaşımla konuştum sevgilisine arattık orda da kayıtlar sadece 1 aylık kalıyormuş sonra siliyorlarmiş . şimdi konuşmuyrouz mesaj falan da atmıyor sizce çok mu tepki verdim her zman alttan alan üstüne fazlasıyla düşen benim sizcene yapmalıyım nolur yardım edin . bu çok kötü bi his bide işin kötüsü yarın doğum günü

Son düzenleme:
Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı durumları yaşadım. Çok aşıktım çok seviyordum hatta yalnız kalmamak korkusuyla haklı olduğum durumlarda dahi özür diledim. 2 yıllık ilişkimde bu kulaklar neler duydu gözlerim nelere tanık oldu. Aynı senin gibi arıza çıkarıyor ardından kaybetme korkusuyla abartılı tepki verdim beni affete kadar işi götürüyordum. Sevdiğim adam abimin eşinin göğüslerine beni öpme bahanesiyle eğilip bakacak kadar aşağı idi ben ifade edince de en sonunda kendimi özür dilerken buldum. Yalanlarını yakaladım sapancaya gidiyorum derken almanyadançıktı. Telinde yabancı birkızlayazışmasını buldum terkettim ama gene bana gelip kendini affettirmesi için ben itekledim resmen.bu olaylardan sonra yalvardı yakardı değiştim değişicem ben sadece rahat bir adamdım ama artık değilim dedi 1 sene hakkaten de açığını yakalayamadım ama evlenmemize 3 hafta kala ben kendimolamıyorum bu ben değilim beğendiğim bir kadına dahi bakamaz oldum dedi ve ayrıldı. Demem o ki şuan en büyük pişmanlığım ilk hatasında terketmemek oldu. Hem eksra 1 yılım gitti hem onu takip etmekten psikolojim bozuldu hem de terkedilen ben oldum. Sana tavsiyem derhal hayatından çıkar. Belliki hayat kadınlarına düşkünlüğü var. Senle yetinmez yetinemez aç çünkü hala bu onun karakteri. Yeminler verse de inanma. İnsan en fazla 1 yıl rol yapabiliyor. Ben kimseyi dinlemedim çok aşıktım. Eminim bu duymak istediğincevap değil ama üzgünüm ki yolyakınken kurtulmalısın.artık ilişkinizinbüyüsü kaçmış güven bitmiş aslahayır gelmez...

canım benim okurken gözlerim doldu sanki benim yaşadıklarımı bana anlattın vazgeçemiyorum ne yapsam olmuyor emen gibi hep başka kadınlara bakmalar şimdi en bu masaj salonu işini affettim affettim derken yine ben gittim yanaştım sineye cektim şimdi bi kızdan bahsetti ortada hiçbişey yokken keşke onun gibi olsan keske çok nadir duru bi kız falan dedi yıkıldım . ben ne yapcam şimdi çok çaresizim kopamıyorum böyle de devam etmiyor . allahım yardım etsin bize sen nasıl oldun toparlanabildinmi peki canım

Ben şuan terapi arti ilaç alıyorum. Gelinliğim elimde kaldım. Çok zor durumdayım ama allahıma sığındım dualar ediyorum iyileşmek ve hayata yeniden tutunabilmek için. Ama şöyle düşünüyorum bu durum en fazla 6 ay 1 yıl sürecek. Elbet unutucam elbet iyileşicem elbet kalbim biri için tekrar atacak . Ya evlenseydik??? Hergün kahır..hastalık sahibi olacaktım ve yine boşanacaktık. Dolayısıyla evet 3 ay 6 ay sürünücem ama hayatımı kazandım. Allah sana da dirayet verse ve kendini çekip kurtulabilsen keşke. Şunu da unutma başka kadınlarla ilgili yorumlarına alışırım onun huyu işte deme asla alışılmıyor her seferinde ruhun inciniyor. Ruhuna iyi gelmiyor işte apaçık ortada

canım ya adam senden ayrılmak için her yola başvuruyor hala neden inat ediyorsun? Ne demek başka bir kadınla kıyaslayıp onun gibi olmak? git onunla çık o zaman. Bence adamın kafasında bitmiş senin bitirmeni bekliyor, çünki erkekler böyledir, akıllarınca günah çıkarıyorlar böyle yapınca.

Hı hıı hep o arkadaş yapar zaten tabiki yalan söylüyor! Sana keşke şu kız gibi duru ve narin olsan diyen bir adamın yanında ne işin var allasen!
Bu kadar mı kendinizden nefret ediyorsunuz? Hiç bir sevgi aşk vs bu kadar aşağılanmayı görmezden getiremez.

Önce kendinizi sevin..

hee biz senle daha yeni başlamıştık bi arkadaşımla buluşcaktım o vermişti adresi kenidisi ordaydı onu ordan almaya gidecektim dedi

Canim 4 yıldır arkadasini alacağı adres cüzdanda durur mu hic. Mantık dışı gerçekten. Belli ki gitmiş ya da gidecekmis. Bide fazla tepki mi verdim diyorsun yahu

Ya sizler nasıl iyisiniz allah hepinizden razı olsun bende kurtulacağım inşallah. Daha nelerini nelerini yakaladım. Ama kurtulamıyorum bişeyler var anlam veremiyorum . Ama hepiniz çok sağolun

Ya sizler nasıl iyisiniz allah hepinizden razı olsun bende kurtulacağım inşallah. Daha nelerini nelerini yakaladım. Ama kurtulamıyorum bişeyler var anlam veremiyorum . Ama hepiniz çok sağolun

Zor da ondan, yakalamak , sindirmek, kabullenmek gercekten zor. Nasil yapti diyor insan inanamiyor, kendine bahaneler buluyor.

Benim burnuma da iyi kokular gelmedi ne yazik ki.

Zaten hep alttan alan, değere bindiren siz olduğunuz için sizi aramayıp mesaj atmaması çok normal. Aklı sıra sizi süründürüp paçayı kurtarmak istiyor. Bırakın kurtulun böyle birinden. Bu işin sonu ayrılık çünkü. Başkasını bulsun anında şutlar seni.

Nasıl olsa beni seviyor alttan alıyor sizi biliyor ya artık siz ona çok kolay da olabilirsiniz artık kıvama gelmiş de olabilir.Artık o o değildir belkide.Körelmiştir bazı şeyleri göremz olmuştur kafası yanmış artık siz kendinize haksızlık yapmayın biz kadınlar aptal gibi düzeltmeye törpülemeye görmezden gelmeye affetmeye mi programlandık net olacaksın bu konularda kesersin atarsın bitti o artık ne senle ne başkasıyla mutlu olabilir..

Kızlar gün geçtikçe daha kötü oluyor . Eski nişanlısıyla konuştu tepki verdim bana çok bağırdı lanet okudu ve kapattı telefonu aynı yerde çalışıyoruz ben ne yapcam bende artık aramayacağım. Çok caresizim psikolojik destek alsam bana yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…