arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza keşke böyle bi soruyla gelmeseydim ama bana yardım edin nolur siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız . sizce ben abartıyor muyum ? 4 yıllık bi ilişkim var her ne kadar güveniyorum bana yanlış yapmaz desemde 4 yı içinde güvenimi sarsacak ufak tefek seyler yaşadık . dün ben onun cüzdanından kartımı alacaktım cüzdanı bi açtım hiç yaptığım iş değil biraz kurcaladım 4 yılda ilk defa kurcaladım bi kağıtta kendi el yazısıla yazmış bi masaj salonunun numarası adresi vardı . bu ne dedim o da bilmem onun ne işi var orda dedi sonra hee biz senle daha yeni başlamıştık bi arkadaşımla buluşcaktım o vermişti adresi kenidisi ordaydı onu ordan almaya gidecektim dedi sen gitmedin yani dedim yeminler etti gitmedim dedi .arayıp sorcam dedim kaydın var mı bakalım ilk aramama engel oldu sonra ara dedi aradım kız sesi duyunca suratıma kapattlar bu arada masaj salonunu netten araştırdım mutlu sonla biten masaj salonu normal değil yani . sonra bgu yeminler etti gitti . o adresin numaranın cüzdanında işi ne dedim bunca zaman niye atmadın dedim farkında bile değilim sen en iyisi beni bırak ayrılalaım dedi . içim içimi yiyotr rahat etmedim kız arkadaşımla konuştum sevgilisine arattık orda da kayıtlar sadece 1 aylık kalıyormuş sonra siliyorlarmiş . şimdi konuşmuyrouz mesaj falan da atmıyor sizce çok mu tepki verdim her zman alttan alan üstüne fazlasıyla düşen benim sizcene yapmalıyım nolur yardım edin . bu çok kötü bi his bide işin kötüsü yarın doğum günü
Son düzenleme: