Aklımı kaybetmiş gibiyim yardım

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
10 haftalik hamileyim evliliğimde bazi sıkıntilar var ve ben kendimi aklımı kaybetmiş gibi hissediyirum bipolar bozukluk ve obsesif bozukluğum var 3.5 aydir ilac kullanmiyirum aranizda var mi benim gibi olan hamile kaldiginda kendini kontrol edemeyen aklini kaybetmus gibi hisseden cok acayip bisey yaşıyorum kendimi tanıyamıyorum

Ben de bipolarim
Gebelikte ilaclari birakiyorsun tabi ki mecburen ve gebelik zaten basli basina bir psikolojik travma ama psikolojik danismanlik almaya bak, ilacsiz psikoterapi
Sana iyi gelecektir

Bu arada ben de cok ciddi ataklar gecirdim gecmiste ama nerdeyse iki senedir ilacsizim. Cok da zor gunler geciriyorum, her insana agir gelecek olan ama ustesinden ilacsiz geliyorum cok sukur

Tam olarak seni kafayi yiyecek kadar hissettirecek ne gibi dusuncelerin var?

Bu

Bekliyorum ki bu hamilelik bi an once bitsin ilaclaruma baslayayim kendimi sadece duygudan ibaret gibi hissediyorum ya da en azından karnim bi an once ciksin bebeği hissedeyim hareketlerini vs belki daha iyi olurum diyorum

Bunlar da bazi gunler var, hep oyle olmayacak.
Disari cikin, istemeseniz de. Parka gidin, sahile gidin, yuruyusler yapin. Ve kafaniza takilanlari burada paylasin

Bunlar da bazi gunler var, hep oyle olmayacak.
Disari cikin, istemeseniz de. Parka gidin, sahile gidin, yuruyusler yapin. Ve kafaniza takilanlari burada paylasin
Hergun disari cikiyorum diyebilirim kafami dagitmaya calisiyorum ama bazen cok caresiz hissediyorum sanki bu gunler hic gecmeye ek esimle eskisi gibi olamayacagiz vs büyük bir umutsuzluk icindeyim

Back
X