Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahanda dizi başladı.......şakkıdı
hey allahım dünya ne küçük ya....:içelim:
şişt konu kk ya mal olmuştur.merak ederiz ona göre....naniknanik
ne olmuş ne olmuş nasıl olmuş
:jeyyar:
ben böyle bir adamı 1 dakka barındırmam hayatımda şakkıdı
yerim onun rusunu da canını da sıkıntısını dasengözlerimebaksanab
biz canımız sıkıldıgında italyan filintaların koynunda almıyoruz solugu kimse kusura bakmasın![]()
ben böyle bir adamı 1 dakka barındırmam hayatımda şakkıdı
yerim onun rusunu da canını da sıkıntısını dasengözlerimebaksanab
biz canımız sıkıldıgında italyan filintaların koynunda almıyoruz solugu kimse kusura bakmasın![]()
gerçekten arkadşça olsa nie resim istesinki diorum bazen.olmayan ingilizcesiyle.hi sweety ı miss u very much demiş.resim yollamış.niyeti ne olursa olsun arkadşlık cinsellk veya her neyse sonuçta beni hiçe saymış.ama sevdiimden ve pişman olduunu hissettimden affettim.mesela geçenlerde de gecce.comdan çıplak kadın fotolarına bakarken yakaladım.bu normalmi sizce yine abarttıımı sölüor da.iice sapık yaptın beni dio.
erkek arkadaşın hangi şehirde askerlik yapıyor?
bu hikaye bana çok tanıdık geldi çünkü o yüzden soruyorum bunu.eğer o kişi benim bildiğim hikayedeki kişiyse sana anlatacaklarım olabilir özelden.
he valla benım sevgılım yok bır seyım yok...dızımı bukup soturuyorum...
gelsın sevgılı dıye bır suru arkadas sıtelerı var..
aman bırının kocası bırının sevgılısıdır dıye ah alırım dıye...
uye fılanda olmuyorum...oturdugum yerde ..tursu olup kalcam...
adamların sevgılılerı var..neymıs efendım can sıkıntısı..ooo yurt dısına bılem asılmıs bızımkıler...helal ne dıyeyım...Çok üzgünüm çoook
gerçekten arkadşça olsa nie resim istesinki diorum bazen.olmayan ingilizcesiyle.hi sweety ı miss u very much demiş.resim yollamış.niyeti ne olursa olsun arkadşlık cinsellk veya her neyse sonuçta beni hiçe saymış.ama sevdiimden ve pişman olduunu hissettimden affettim.mesela geçenlerde de gecce.comdan çıplak kadın fotolarına bakarken yakaladım.bu normalmi sizce yine abarttıımı sölüor da.iice sapık yaptın beni dio.
ahanda dizi başladı.......şakkıdı
hey allahım dünya ne küçük ya....:içelim:
şişt konu kk ya mal olmuştur.merak ederiz ona göre....naniknanik
ne olmuş ne olmuş nasıl olmuş
:jeyyar:
tekirdağa çıktı..tanıdık gelmesi mümkün deil ya kimseye anlatılmayan gizli bi hikayeydi.