aklımdaki soruya yanıt lütfen kızlarr

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
ben 12. ayda boş gebelik nedeni ile kürtaj olmustum.
dr. um boş gebeliği herşeyin tetikleyebilecegini söylemişti...

aklımdaki soru şu;
ben hamileliğimiz ilk haftalarında trafik kazası geçirdim. ve vucudumda ezikler morluklar vardı. kollarımda da sinir ezilmesi vs.. acil serviste baş için tomografi ve tüm vucuduma sırayla röntgen çekildi. kırık var mıdiye ( tabi ben hamile oldugumu bilmiyorum 1 hafta sonra günüm geçince fark ettim.)

röntgen sonrası agrı kesici ve sakinleştirici ilaçlar verildi... :5:

sizce bu durum hamileliğimiz etkilemiş olabilir mi.. haftaya trafik kazası için duruşmaya gidiyorum. mahkemede yaralılar grubunda söz alacagım...

şimddien teşekkürler...

Güzelim sen bu konuda bir dr a danış bizler ne yoroum yapsak boş.. bu konuda yoroum yapmak için bu konuda uzman olmalk lazım.......dr değiliz ki

canım benım olacağı varmış olmuş.Rabbım böyle olmasını istemış.tabıkı dediğin unsurlarda tetıklemış olabılır.ama kendını cok uzme .elimizden ne gelır kader işte

kızlar lütfen kızmayın...
dr. a sordum elbet o da bi ihtimal dedi. veren Allah alanda...
ama ne yapayım ilk gebeliğimdi ve çok üzüldüm:
AKlımdan bu süphe hiç çıkmıyorr.:2:

aklımdaki soru şu;
ben hamileliğimiz ilk haftalarında trafik kazası geçirdim. ve vucudumda ezikler morluklar vardı. kollarımda da sinir ezilmesi vs.. acil serviste baş için tomografi ve tüm vucuduma sırayla röntgen çekildi. kırık var mıdiye ( tabi ben hamile oldugumu bilmiyorum 1 hafta sonra günüm geçince fark ettim.)

sizce bu durum hamileliğimiz etkilemiş olabilir mi.. haftaya trafik kazası için duruşmaya gidiyorum. mahkemede yaralılar grubunda söz alacagım...

şimddien teşekkürler...

ah canım çok geçmiş olsun.tabi doğrusunu Allah bilir.doktorlar bile kesin bişey diyemez bence.ama içimden bir ses trafik kazasının bebeğini kaybetmende etkili olduğunu düşünüyorum.bir sürü röntgen çekilmişsin.x ray ışınları hamilelikte inanılmaz tehlikeli.gerçi Allah bebişine yaşamayı nasip etseydi kaza da geçirmezdin ya da kazaya rağmen bişey olmadan devam ederdi hamileliğin.herşey kader kısmet.kafanı takma geriye bakma yaşanan yaşandı..ileriye bak toparlan herşey yoluna girer merak etme.hayırlısını dile canım olur mu ?inşallah Allah sana da hayırlısıyla bir bebiş nasip eder..

aklımdaki soru şu;

şimddien teşekkürler...

canim öncelikle gecmis olsun.gelelim soruna demekki daha annelik zamanin gelmemis.rabbim eger isteseydi,senin annelik zamanin gelseydi. ne kazan ne röntgenin bi bahane olmazdi.derler sebbebsiz kus ucmaz,demekki bebisinin bu dünyada yiyecek icecek lokmasi yokmus.üzme kendini sükret rabbime. okazadan sonra bebegin yasasaydi 9 ay boyunca o röntgen isinlarinin bebegine zarar verip vermedigini düsünecektin.allah korusun dogumdan sonra sagliksiz oldugunu ögrensen dahada aci olucakdi.bizlerin göremedigi belki bize acida versede bizim icin hayirlidir bazi seyler.rabbim sabirlar versin.dini konudan yaklastim ama tip acisindan doktorunun da dedigi gibi oda bi sebeptir.

Back