• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklimdaki Sorular Bitmiyor...

Gecegozlucano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
40
0
86
40
Çorum
Selam Melekler...
Ben Bu Yaz Evleniyorum:kedi: Ama Aklimda Binlerce Soru Var Kimi Cevap Bulmus Kimi Henuz Cevap Ariyor...CADIARZU

Mesela Cevap Arayan Sorularimdan Birtanesi...:uhm:

Dügün Salonu Bitti Eve Geldiniz Kapiyi Aciyorsunuz Peki Ya Sonrasi? :uhm:Nasil Gelisti Sizde? Baya Özel Bir Soru Ama Aklimi Karistiriyor...

Son düzenleme:
Selam Melekler...
Ben Bu Yaz Evleniyorum:kedi: Ama Aklimda Binlerce Soru Var Kimi Cevap Bulmus Kimi Henuz Cevap Ariyor...CADIARZU

Mesela Cevap Arayan Sorularimdan Birtanesi...:uhm:

Dügün Salonu Bitti Eve Geldiniz Kapiyi Aciyorsunuz Peki Ya Sonrasi? :uhm:Nasil Gelisti Sizde? Baya Özel Bir Soru Ama Aklimi Karistiriyor...

valla şöle bi bir saat kadar kafamdaki tokaları ayıkladım..bayagı bi sinir oldum sora agzıyla bahşiş isteyen otel çalışanına sinir oldumm biz unttuk vermeyi telaşdan .....ama sonaaa mayışıvedimmm....

Ben de sizler gibi düsünüyorum...
Hersey kendiliginden gelisir..herhalde...
benim de 20 gün sonra dügünüm var insallah..opuyorumnanaktan
eve gelinir..damat ile gelin namaz kilarlar.sonra tokalar cikarilir...(benim esarbim, kim bilir kac tane igne olacak) zemuszemus
Sonrasi malum...:kedi:

canm eve geldikk önce makyajı silmeye uğraştm ben namaz kıldık geldik tokalara eşimin önüne oturdum ayıkladı tokalarımı :))
sonra acıkmştk mama yedik saat 2 falan olmştu odamıza geçtik :))) öle iştee

eger sorunsuz bi düğün olursa o saatler çok huzurlu ve mutlu geçiyor
başbaşa kalınca insan önce duygulanıyor ailen aklına geliyor ne yapıyorlardır ne düşünüyorlardır diye
biz imam nikahını tazelemişdik sonra namaz kıldık gelinlik ile kılınan namaz sonrası edilen dualar kabul olur
o yüzden sağlık mutluluk huzur sevgi falan istemişdim ben

yawww benim su anda hic aklima oyle seyler gelmiyo umarim zamanla stres olmam benim de yaza dugunum insallah, ama nisan gecesi hic uyumamistim heyecandan onu hatirliorum...Bazilari da dalga gecmisti dugun gunu napcan se diekaydirigubbakcemile3

Bende onceden cok fazla takmiyordum ama su son gunlerde artik uyuyamaz hale geldim dugun stresi, 3 haftada olsa baska bir evde yeni bir hayata gozlerimi acmak, yalniz yatarken yaninda birinin olmasi, nebilim yaaaa cok seyler dusunuyorum belkide biraz abartiyorum boshayallersmile

kızlar bende yanmda biri varken asla uyuyamazdım hatta odada birinin varlığı çok rahatsız ederdi
ama düğünden sonra mümkün deil yatağa tek başıma bile girmiyorum uyuyamıyorum çünkü aşkımın nefesini hissetmeden ve bu mükkemmel bi duygu

eve gelinince cok yorgun olunuyo..
Her tarafimizdan konfeti cikiyordu... Onlari sacimdan ayiklayana kadar bi hal olmustum..
sonrasinda ailem aklima geldi..
Bir de o zaman dank etti evlendigim :-)
sonrasi malum ...

Back