- 2 Temmuz 2013
- 3.887
- 8.295
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Cinsel yönden aktif olmadığın için mi istemiyorsun vajinal muayene? Doktor bunu gözeterek de kültür alabilir senden o yüzden endişelenme.
Eğer genel anlamda utanıyorsan utanman yersiz. Senin yerinde olsam ilk fırsatta bu korkumu yener kafamdaki soru işaretlerinden kurtulurdum..
tam tanımlayamıyorum ama hoş bir koku değil.Kokulu olabilmesi için kokmuş balık gibi kötü kokması gerek..
Idrar testi ister sadece. Eğer bi sıkıntı varsa kulak çubuğunun uzunu olan bi seyle vajinanin ic tarafindan sen hic hissetmeden örnek alır. Ama bekarsan onu yapmaz heralde. Idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ilerleme durumunda böbreklere ciddi zarar veriyor diye biliyorum. Ihmal edilecek bişey değil
Beyaz ve sarımtırak normal akıntılar ancak yeşilimsi olursa sorun..tam tanımlayamıyorum ama hoş bir koku değil.bir de rengi bazen beyazımsı bazen sarımsı olabiliyor
Kaşıntı ve beyaz çökelek gibi akıntı varsa mantar veya enfeksiyon olabilir.merhabalar.benim uzun süreli aslında çok önemli olmasa da ara sıra aklıma takılan bir sorunum var.benim kokulu akıntım oluyor ve regl günleri dışında her gün oluyor .bu normal mi?internette kokusuz olması gerektiği yazıyor ama hiç kokusuz olabilir mi bilmiyorum.bir de doktora gitsem o bölgeye bakmak ister mi? benim için çok utanç verici olur cinsiyetinden bağımsız.anlamak için başka yollar var mı,yoksa mutlaka vajinal muayene olmak zorunda mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?