• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma feci takıldı :(

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.453
15.881
298
Merhaba arkadaşlar,
Ben üç gün Öncesinde şiddetli bir Boğaz enfeksiyonu geçirdim.Beta mikrobuymuş,öyle söyledi doktor.öyle bir virüs ki resmen tüm vücudumu sarstı işe filan gidemedim.doktorun verdiği ilaçları (antibiyotik ,ateş düşürücü vs ) kullanmak zorunda kaldım.Canımı sıkan şey reglimin 4.gününe yani en yoğun Günlerden birine denk gelmiş olması.Doktora sordum sıkıntı yaratır mi diye ,hayır hiçbişey olmaz dedi.Fakat resmen regli kesti,minimuma indirdi.Hamilelik planlıyordum oysaki..çocuklu arkadaşlar sizce sıkıntı olur mu şimdi ben Çalışmalara başlasam ? Kk da bi yerde az önce bir üye Yazmış regl tam olamayınca rahim kalınlaşır diye.Var mi doğruluk Payı ? Çok canım sıkıldı.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Not : Normalde regl yoğun geçer ve düzenlidir .Ağrı kesici bile almam normalde .Düzen bozulur mu acaba ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Ben üç gün Öncesinde şiddetli bir Boğaz enfeksiyonu geçirdim.Beta hastalığı imiş,öyle söyledi doktor.öyle bir virüs ki resmen tüm vücudumu sarstı işe filan gidemedim.doktorun verdiği ilaçları (antibiyotik ,ateş düşürücü vs ) kullanmak zorunda kaldım.Canımı sıkan şey reglimin 4.gününe yani en yoğun Günlerden birine denk gelmiş olması.Doktora sordum sıkıntı yaratır mi diye ,hayır hiçbişey olmaz dedi.Fakat resmen regli kesti,minimuma indirdi.Hamilelik planlıyordum oysaki..çocuklu arkadaşlar sizce sıkıntı olur mu şimdi ben Çalışmalara başlasam ? Kk da bi yerde az önce bir üye Yazmış regl tam olamayınca rahim kalınlaşır diye.Var mi doğruluk Payı ? Çok canım sıkıldı.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Not : Normalde regl yoğun geçer ve düzenlidir .Ağrı kesici bile almam normalde .Düzen bozulur mu acaba ?
Hayırlısı olsun hakkınıda ama olacağı varsa olur bebek ;)
hamileliğimden önceki son adetimde tatildeydik ve adet kesici hap içmiştim toplamda 4 gün sürdü ama diğer aya sürpriz birşekilde hamile olduğumu öğrendim...

antibiyotik kullandiginiz bir donem cocuk dusunmeyin gecmis mi tekrar kultur verin adetiniz enfeksiyondan dolayi fazla olabilir ve genis spectrumlu bir antibiotik ona da iyi gelmis olabilir ce obyuzden azalmis olabilir yani tahmin

Beta mikrobu kalp kapağimi mahvetmis sonuç ameliyat..allaha şükür farkedilip antibiyotik e baslamisiniz. Bence 1 ay antibiyotik etkisi için bekleyin derim. Yoksa adet kesilmesi vs sıkıntı değil .doktorum adet dönemi için süresi değil gününde olman önemli demisti. Geçmiş olsun

Beta mikrobu kalp kapağimi mahvetmis sonuç ameliyat..allaha şükür farkedilip antibiyotik e baslamisiniz. Bence 1 ay antibiyotik etkisi için bekleyin derim. Yoksa adet kesilmesi vs sıkıntı değil .doktorum adet dönemi için süresi değil gününde olman önemli demisti. Geçmiş olsun
Evet öyle hızlı yayılıyor ki ,böbreğe kadar her organda Kalıcı hasarlara yol açıyormuş.kolunu kaldıramayacak hale getiriyor zaten.Teşekkür ederim bu arada size de gecmiş olsun

Bu mikrop nasıl bisey ki :KK17: enfeksiyon gibi mu yoksa bulaşıcımı.cok geçmiş olsun bu arada antibiyotik bebek olmasına engel değildir yanlız vücuttan tamamen atarak bebiş i yap in

Geçmiş olsun,
Antibiyotik içerken adetin azalması normal. Ayrıca az gelirse rahim duvarı kalınlaşır diye bişey olduğunu hiç sanmıyorum. Haa sürekli öyledir olabilir. Stres yapmayın.
Hamilelik çalışmaları için sadece bu hastalığı atlatana kadar bekleyin o kaa

beta mikrobu daha dogrusu virusu cok risklidir. tam tedavi edilmedigi durumda kalp rahatsizligi ve sizofreniye sebebiyet verdigini okumustum. lutfen iyice tedavinizi olun. bebegi biray daha erteleyin lutfen.

Ben de ciddi bir boğaz enfeksiyonu yüzünden 20 tane igne yemistim. Reglim tamamen kesilmişti. Çocuk istegimi yoktu ama bir sonraki ay düzelmişti.
Bence ilaç kullandığınız süre içinde korunun. Ne olur ne olmaz. Bir sonraki adetinizden itibaren duzelecektir zaten, yumurtlama doneminizi takip ederek bebek planlarsiniz. Başlamış bir adetin mudahaleyle kesilmesi uzun vadede sorun olmaz. Daha doğrusu rahim duvarinda kalinlasmayi veya yumurtlamamayi gostermez

Bu mikrop nasıl bisey ki :KK17: enfeksiyon gibi mu yoksa bulaşıcımı.cok geçmiş olsun bu arada antibiyotik bebek olmasına engel değildir yanlız vücuttan tamamen atarak bebiş i yap in
Bulaşıcı ,birilerinden bulaşmıştı bana da:( teşekkür ederim

Geçmiş olsun,
Antibiyotik içerken adetin azalması normal. Ayrıca az gelirse rahim duvarı kalınlaşır diye bişey olduğunu hiç sanmıyorum. Haa sürekli öyledir olabilir. Stres yapmayın.
Hamilelik çalışmaları için sadece bu hastalığı atlatana kadar bekleyin o kaa
Çok tşk ederim amin .Evet Haklısınız iyice bir atlatıp ilacı da vücuttan atıp öyle başlasam sanırım daha iyi olacak

Merhaba arkadaşlar,
Ben üç gün Öncesinde şiddetli bir Boğaz enfeksiyonu geçirdim.Beta mikrobuymuş,öyle söyledi doktor.öyle bir virüs ki resmen tüm vücudumu sarstı işe filan gidemedim.doktorun verdiği ilaçları (antibiyotik ,ateş düşürücü vs ) kullanmak zorunda kaldım.Canımı sıkan şey reglimin 4.gününe yani en yoğun Günlerden birine denk gelmiş olması.Doktora sordum sıkıntı yaratır mi diye ,hayır hiçbişey olmaz dedi.Fakat resmen regli kesti,minimuma indirdi.Hamilelik planlıyordum oysaki..çocuklu arkadaşlar sizce sıkıntı olur mu şimdi ben Çalışmalara başlasam ? Kk da bi yerde az önce bir üye Yazmış regl tam olamayınca rahim kalınlaşır diye.Var mi doğruluk Payı ? Çok canım sıkıldı.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Normalde reglin kac gun suruyor ki.

beta mikrobu daha dogrusu virusu cok risklidir. tam tedavi edilmedigi durumda kalp rahatsizligi ve sizofreniye sebebiyet verdigini okumustum. lutfen iyice tedavinizi olun. bebegi biray daha erteleyin lutfen.
Evet öyle yapayım ben tşk ederim

Ben de ciddi bir boğaz enfeksiyonu yüzünden 20 tane igne yemistim. Reglim tamamen kesilmişti. Çocuk istegimi yoktu ama bir sonraki ay düzelmişti.
Bence ilaç kullandığınız süre içinde korunun. Ne olur ne olmaz. Bir sonraki adetinizden itibaren duzelecektir zaten, yumurtlama doneminizi takip ederek bebek planlarsiniz. Başlamış bir adetin mudahaleyle kesilmesi uzun vadede sorun olmaz. Daha doğrusu rahim duvarinda kalinlasmayi veya yumurtlamamayi gostermez
Ay inşsllah.Teşekkür ederim.Yumurtlama dönemi regli takiben geliyordu ama denildiği gibi ben bir ay daha bekleyeyim en iyisi

Back