• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aklıma birşey takıldı ?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
iyi geceler arkadaşlar ... benim oryalle alakalı aklıma bir şey takıldı ... ben siyah boyalı saçımı oryalle açtırdım sonuçtan memnunum yanma vs. olmadı şükür , saçlarımla alakalı bir sorunum yok ama sorunum şu ki , bu oryal sürüldükten sonra , kafamı şu sacı yıkadıkları lavabo varya ona koyup tepemden oryalı doktuklerınde fecı bır koku geldı burnuma oyle bir koku ki beynim yandı sandım çok korktum direkt yıkattım saçımı ...ve bırsey dıkkatımı cektı ogun bugundur 3 hafta oldu ve benım o kokudan beri sureklı basım agrıyor ... Sizlerde oryalde bu garip keskin kokuyu duydunuzmu , bir zararı varmıdır beyne bu oryalın yaa çok endişelendim ben :44::44::44:

ayrıca kafamda oryal varken baya diplerini kaşındırdı bu normal ama sanırım değilmi? ve kokusu o lavabodaki gibi yakıcı ve şiddetli olmasa da burnuma geldi hep...

Evet ya o koku iğrenç bi koku .
Yanması normal öyle kokması da normal.
Belki lavaboda döktüğü zaman burnuna çok yakın olduğu için kokusu öyle keskin gelmiştir .
Korkmana gerek yok :61:

Tabii ki de beynine birşey olmaz merak etme :) Burnuna yakın olduğu için keskin kokunun yoğunluğundandır o. Zaten birkaç güne geçecektir, gayet doğal birşey. Mesela, kolonya kokladığında da aynı yanmayı hissedersin.

Back
X