Aklım ondami hala

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
6
0
16
Öncelikle yaşım küçük bunu belirtmek isterim şuanda bir erkek arkadaşım var ve bu erkek arkadaşımdan önceki eski sevgilim gerçekten tramva bıraktı saçma nedenlerle ayrıldı zaten kısa surecti 3 hafta gibi bunun 1 haftasida flortlesmeye gitti zaten önceleri çok ilgi verdi kendine bağladığı için ayrıldıktan sonra 1 ay kendime gelemedim yemek bile yemedim baba sevgisi eksikliğinden de kaynaklı olabilir sonrasında 2 ay olmuştu ayrılalı kuzenim aracılığıyla biriyle tanıştım o kadat iyi biriki tipi karakteri asla benzemiyor aşırı değerli hissediyorum kendimi sevmeye başladım diyebilirim ancak bir çokutlu bir mutsuzum onceki ilişkim gibi olmasından korktuğum için tam bağlanıp tam manasıyla sevemiyorum sevip sevmediğimden emin değilim yani çok kısa süre olmasından da kaynaklanabilir bu durum çünkü 25 gün oldu tanisali henüz 10 gündür sevgiliyoz konuşmak buluşmak iyi geliyor he zamanda yanımda ama şu 3 gündür aceba eski sevgilimi unutamadığım için yara bandını diyorum kendi kendime ayrılmak gibi düşünceler kafamda dolanıyor ama istemiyorum çünkü uzun süredir ilk defa mutluyum sizce zamanla bu kıyaslama biter ben ona baglanirmiyim aranızda bunu yaşayanlar varmı merak ediyorum

Daha çok küçüksün kendini de ilerde anlayacaksın dert etme. Şu an mutluysan devam et. Sadece ilişki yaşamadan önce kendine uzun süreler tanı. Ben üniversite zamanında o hatayı yaptım ve keşke yapmasaydım diyorum. Ayrıca asla tam olarak güvenme bir abla tavsiyesi. Sevgilin kaç yaşında ?

Daha çok küçüksün kendini de ilerde anlayacaksın dert etme. Şu an mutluysan devam et. Sadece ilişki yaşamadan önce kendine uzun süreler tanı. Ben üniversite zamanında o hatayı yaptım ve keşke yapmasaydım diyorum. Ayrıca asla tam olarak güvenme bir abla tavsiyesi. Sevgilin kaç yaşında ?
Abla ben 16 o 17 ancak ondan önceki ilişkim ickicinin biriydi yani seni kullandım sevmedim diyerek ayrıldı benden uzun süre yemek bile yemedim ben kimseyle konuşmadım kuzenim bu çocukla tanıştırdı sonrasında başta çok iyi geldi o kadar tatlıydı ki mesela 2 gün önce 10 dakika diye arayıp 50 dakka konuştuk mutluyum ama yalnız kalınca aceba onun yarasını mi kapatmaya çalışıyorum sevmiyormuyum gibi düşünceler geliyor ancak mesaj atması beni merak etmesi çok hosumada gidiyor öyle iki günlük bir ilişkide isteyen birisi değilim kıyasladığımızda belki tip olarak önceki öne geçebilir ama inan tıp umrumda değil şuanda aşırı değerli hissediyorum kendimi karşılaştırma yapılamaz bile diğeri ile o derece sadece kısa süreli olduğu için kafammi karışık bilmiyorum sevip sevmediğimi anlamıyorum

Yalnızlık seven birisi değilim ama çok farklı çok güzel hissettiriyor değer veriyor zor zamanlarımda yanımda güven sorunum vae diye hesaplarını bile verdi yani mükemmel diyebilirim aşk zamanla olacak biseymi bunu merak ediyorum hoşlanıyorum yeni yeni

Sen yine de temkinli ilerle mutluluğunu da bozma. Sadece kötü bir ipucu bile yakalarsan karakteriyle ilgili asla acıma tamam mı ?

Sen yine de temkinli ilerle mutluluğunu da bozma. Sadece kötü bir ipucu bile yakalarsan karakteriyle ilgili asla acıma tamam mı ?
Tamam abla bişey daha sorsam bu sevgi tanıdıkça mi olur yani eski sevgilimin hitap şeklini kullanıyor bazen buda onun gibi demeden alikoyamiyorum kendimi yazmadigi zaman paronoyak oluyorum bunları nasıl torpuleyebilirim

Bazen tamam buldum seviyorum diyorum aceba sevmiyormuyum oluyor sonra normalde de OKB hastası biriyim zaten buna yoruyorum bu dengesizligimi

X