Öncelikle yaşım küçük bunu belirtmek isterim şuanda bir erkek arkadaşım var ve bu erkek arkadaşımdan önceki eski sevgilim gerçekten tramva bıraktı saçma nedenlerle ayrıldı zaten kısa surecti 3 hafta gibi bunun 1 haftasida flortlesmeye gitti zaten önceleri çok ilgi verdi kendine bağladığı için ayrıldıktan sonra 1 ay kendime gelemedim yemek bile yemedim baba sevgisi eksikliğinden de kaynaklı olabilir sonrasında 2 ay olmuştu ayrılalı kuzenim aracılığıyla biriyle tanıştım o kadat iyi biriki tipi karakteri asla benzemiyor aşırı değerli hissediyorum kendimi sevmeye başladım diyebilirim ancak bir çokutlu bir mutsuzum onceki ilişkim gibi olmasından korktuğum için tam bağlanıp tam manasıyla sevemiyorum sevip sevmediğimden emin değilim yani çok kısa süre olmasından da kaynaklanabilir bu durum çünkü 25 gün oldu tanisali henüz 10 gündür sevgiliyoz konuşmak buluşmak iyi geliyor he zamanda yanımda ama şu 3 gündür aceba eski sevgilimi unutamadığım için yara bandını diyorum kendi kendime ayrılmak gibi düşünceler kafamda dolanıyor ama istemiyorum çünkü uzun süredir ilk defa mutluyum sizce zamanla bu kıyaslama biter ben ona baglanirmiyim aranızda bunu yaşayanlar varmı merak ediyorum