Aklım karmakarisirik

Sizce herşeyi bir kenara bırakıp gurururumu ayaklar altına alıp son bir kez ona gidip konusmalimiyim

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
Konu sahibi arkadaşım geçmiş konulariniza üşenmedim baktım..boşan kelimesini kullanan bir insan değilim ama sen elinden geleni yapmışsın diye düşünüyorum..ben sizi gerçekten kafasından attığını ve istemediğini düşünüyorum.eger bir erkek karısını istese,karısı adım atınca koşarak gider alır gelir.cimri insan değisirmi onuda bilmiyorum.Allah hayırlı kararlar aldırsın ins.

Takımları alıp vermeyecek, o takılara tenezzül edecek birinden kurtulduğum için şükrederdim. Kafanız baya karışmış sizin.

Takımları alıp vermeyecek, o takılara tenezzül edecek birinden kurtulduğum için şükrederdim. Kafanız baya karışmış sizin.

Iyide o takılar benim hakkım hepsi bana takılmış vermek zorunda alana kadarda pes etmeye niyetim yok. Onlar bana Allah katında helal.

ne yazık ki bu süreçte daha fazla yıpranmamanız adına duygusal davranmaktan uzak durmanız gerekiyor. karşınızdaki insanın niyetinden emin değilsiniz. küçük bir ihtimal de olsa bu 7 ay onu az da olsa değiştirmiş, pişman olmasına sebep olmuş da olabilir. ama para ödememek adına yaptığı taktikler de olabilir. bu durum çok aklınıza takılırsa siz de kendi sosyal medya hesabınızdan yapın bir özlü sözlü paylaşım hayırlısı nasip tarzında:) niyeti isteği olan adam zaten hemen üzerine alınır gelir kapınıza ben değiştim der. kendini kanıtlamak için çaba gösterir.

Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Iyide o takılar benim hakkım hepsi bana takılmış vermek zorunda alana kadarda pes etmeye niyetim yok. Onlar bana Allah katında helal.
Ben aksini yazmadım. Eşiniz sizin takılarınızı sizden kaçırmış. Buna tenezzül eden erkekle benim işim olmaz. Siz halen acaba barışsam mı diye düşününüyorsunuz. Yahu adam size ait olan malı sizden kaçırıyor. Barışmayı kenara koyun, boşanıyorum diye sevinin.

Resmen taktik uyguluyor

Mahkeme o takıları size verecek bu sizin hakkınız

Eski konularınıza bakmadım

Ama adamdan da zaten adım gelmemiş ki

Fotoğraf paylaşmakla falan olmaz bu işler

Onu izlemeyi de bırakın bence

Anladığım kadarıyla çocuk yok

Evet çocuk yok. Belkide dediginiz gibidir haklisinzi

Bence de..

Aman Allahım
Ömür törpüsü vallahi billahi.
Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bence bu adamla bir ömür geçmez ya
Hayata bir kere geliyorsun öyle değil mi
onu yapma onu yeme onu alma onu giyme
ulan nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…