Şimdi eski konunuza baktım sanırım boşanmanızın temel nedeni eşinin cimri olması galiba öyle anladım.Merhaba arkadaşlar. Size bisey danışmak istiyorum. Geçenlerde durusmam vardı,boşanma davası. 7 aydır ilk kez eşimi duruşma salonunda gördüm. Hiç konuşmadık ama muhattap olmadık hiç ben salonda otururken sürekli gidip gelip bana doğru bakti gitti tekrar geldi bakti öyle bi 10 dk falan sürdü daha sonra zaten içeri aldılar karşılıklı oturduk hakim neden boşanmak istediğimizi sordu soyledik çekişmeli oldugu için ziynetleri vermediği için dava eylüle ertelendi. Davadan sonra eşimin sosyal medya hesaplarda böyle olumlu şeyler paylaştığını görmeye başladım. Benim çektiğim fotoğrafları falan paylaşmaya başladı işte olumlu sözler işte nasip sabir hayirlisi gibi ve kapımın önünde çekilmiş fotoğrafını aceba bunlar ne anlama geliyor olabilir. Kendimi mi kandırıyorum yoksa oluruna mi bıraktı yoksa özlüyor mu beni anlam veremiyorum. Benim ona olan duygularımı hiç sormayın zaten o karmakarışık. Bazen diorm herşeye yeniden baslayabilirmiyiz?? bazen hiç oluru yok gibi geliyor bilmiormm
Aşırı baskıcı ve cimri biriydiBoşanma sebebiniz ne ?
Şimdi eski konunuza baktım sanırım boşanmanızın temel nedeni eşinin cimri olması galiba öyle anladım.
Sanırım siz o zaman barışmak için adım atmışsınız ama o istememiş,ve eşin boşanırım ama birşey vermek istemiyorum demiş.
Yeni olan olayda aslında belli ne olduğu altın,tazminat ve nafaka vermemek için öyle davranıyor davayı geri çekin diye sanırım,cimri olan adamın tekrar barışacağında değişeceğini zannetmiyorum peki gerçekten cimri mi.
Görüşmeyin bence değişmez çünkü.Aşırı baskıcı ve cimri biriydi
Eski konularımda olduğu için yazmadım aşırı baskıcı ve cimriydiBoşanma sebebine göre değişir biraz daha bilgi gerekli sanki
Boşanma sebebiniz ne ?
Size yaşadığım bazı olayları anlatayım siz karar verin cimrimi yoksa ben mi abartıyorum. Kendisi yaptığım yemeklere asla et koydurtmazdi etsiz yap et pahalı yemeklerde yağı az kullan derdi yağ bitince hemen kızardı. Misafirim geldiğinde çok çeşit yapmama kızardı 2 3 çeşit yap yeter derdi. Avizelerin lambaları gevsetirdi biri yeter derdi. Sadece 1 hafta ailemin evinde kalıp gittiğimde sen yoksun diye elektrik doğalgaz parası az geldi diye benimle sakalasir gibi rencide ederdi elbise ayakkabı almaz olanlarla idare et derdi kendine aylarca ayakkabı almazdi ve daha bisürü
Bence ne fotoğrafa ne de olursa sayet iletisimine kanmayın. Bunları tekrar yaşamak istemiyorsaniz önünüze bakın .
Lütfen bunlara aldırış etmeyin eğer çok isterse kendisi gelip konuşabilir yetişkin insanlarsiniz iş bu noktaya geldiyse nasıl oldu bilmiyorum illaki bir sebep vardır kendiside adım atabilir haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?