- 30 Ocak 2013
- 29.335
- 43.890
- 798
- Konu Sahibi butterfly effect
iyice araştır bir kaç yere daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ne zamandan beri araştırıyorum zaten.Lazerin siyah ve görece daha kalın tüylerde etkili olduğunu biliyorum ama ne bileyim bir diğer taraftan yaptırıp çok pişman olanların yorumlarını okuyunca da korkmuyor değilim Lumea aslında yüzümün sol tarafında çok daha işe yaradı lakin garip bir şekilde sağ tarafında peki bir işe yaramadı gibi geliyor bana.Hatta boyundaki ince tüylerin çoğu şu an kıl olmuş durumdaBana sorarsan kadin dogru soylemis.
Teorik olarak evet siyahsa tuyler en kolayi lazer. Lumea kullaniyorum demissin. Bilmelisin. Oda ona bnzer bi isin cunku. Urunun yanindada belirtiyorlar; bu urun en cok siyah tuylerde etkilidir diye.
Ama sorarsan tecruben varmi? yok. Dudak ustu icin 2 hafta sonraya randevu aldim.
O halde ben bizim İskenderun'da özel bir hastane var lazer uygulamaları da var yanılmıyorsam gidip bir doktorla görüşeyimKlinikler garanti vermeyebiliyolar ozel hastanede yaptirirsan hasta gibi deger göreceksin tam tedavi icin ugrasacaklar
Gelecek hafta gideyim iki üç yere danışayım diyorumiyice araştır bir kaç yere daha
Gerçekten çoook teşekkür ederim şu an bile biraz rahatladım:) O halde ben aklımda bir özel hastane var.Hafta içi gidip bir görüşeyim en azından aklıma takılanlar netletmiş olurBen de aynı şekilde düşünüyordum kötü hissediyordum ama harekete geçmeden düzelmiyor. Klinikten vs ziyade özel bir hastaneyle görüşürseniz yardımcı olurlar. Çok rahatlayacaksınız emin olun, korkmayın :)
Rica ederim o kadar iyi anlıyorum ki :) Kesinlikle yardımcı olurlar oradaGerçekten çoook teşekkür ederim şu an bile biraz rahatladım:) O halde ben aklımda bir özel hastane var.Hafta içi gidip bir görüşeyim en azından aklıma takılanlar netletmiş olur
İyi geceler benim yüzüm o kadar garip ki kıl tüy karışık o yüzden tereddüt ediyorum kıllara atış yapılırken diğer ince tüyler de kalınlaşır mı diye16yasimda adet duzensizligi yuzunden dogum kontrol hapi kullnmistim ki o da fayda etmedi 1 ay kullandim sadece.. yuzumde ve karnimda killanma yapti. bu hapi almanyadayken kullanmistim sonrasinda turkiyeye dondugumde killanma oldu ve doktora soyleyemedim hemen hap sonrasinda olmadigi icin.. yuzume lazer yaptirdim yuzdeki tuy tamam da benimki simsiyah kildi resmen!!! cok sukur kurtuldum.. 6ayda 1 agda yaptiririm yillardir yada cenemde cikarsa cimbizla cekerim tek tuk
insanin psikolojisini cok etkiliyor. lazer çok akla yatmıyor. İğneli araştırın bence.
Peki özel olmayacaksa çok mu tüy vardı yüz bölgenizde yani benim yüzümde ince siyah tüyler de mevcut kıllar da.Ve ben şeyden korkuyorum kalın kılların olduğu yerlerde ince siyah tüylerde var, mesela oraya atış yapılınca diğer inceleri kalınlaşır mı:/:/Ben yuzume lazer yaptryorm ve bayada inceldi. Gerci 3 yildir anca inceldi.
Tamamen kurtulamadm ama ince baya tuylerm:)
BEnde oyle olmadi.. inan cok rahat ettim. inşllah sende kısa zamanda kurtulursunİyi geceler benim yüzüm o kadar garip ki kıl tüy karışık o yüzden tereddüt ediyorum kıllara atış yapılırken diğer ince tüyler de kalınlaşır mı diye
Sakın!Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Az önce Daisy Polikliniği aradım iğneli epilasyon hakkında bilgi almak için.Telefondaki hanım tüyleriniz siyahsa lazer daha iyi olacaktır sizin için gibi şeyler söyledi.Ben de "yüz bölgesi" olduğu için lazerden korktuğumu söyledim ve bu konuda çok şikayetler olduğunu falan anlattım.Lakin kendisi doğru aletlerle hiçbir sorun olmayacağını ipek lazer uygulamasını kullandıklarından bahsetti.22 yıldan beri bu işi yaptıklarından falan...Valla hanımlar kafam çok karışmış durumda yüz bölgem de alın ve burun dışında ciddi anlamda tüylerim var ve siyahlar: Çenede,favori ve yanaklarda cımbız kullandığım için kalın ve siyah kıllar var.Onun dışında ince ama siyahlar.Hatta bir ara philips lumeayı boyun bölgesinde kullanmıştım.Orada önceden incelerdi şimdi bakıyorum sert sert çıkıyorlar
Çok teşekkür ederim peki siz nerede yaptırmıştınız hastanede falan mıBEnde oyle olmadi.. inan cok rahat ettim. inşllah sende kısa zamanda kurtulursun
Sakın derken sakın lazere bulaşma mı demekSakın!
Anlıyorum çok teşekkür ederim.Yahu bu dermatalogların bir dediği bir dediğini tutmuyor gerçekten biri ikna etmeye çalışır daha iyi diye diğeri yüze yapılmaz der:/:/ Ama sanırım ben de iğneli taraftarıyımKesinlikle yüze lazer yapılır. Bir dermatoğa yaptıracaktım lazeri. Yüze lazer yapılmaz demişti. İğneli önermişti.
Hayir bi guzellik merkezinde.. cok memnun kalmistimÇok teşekkür ederim peki siz nerede yaptırmıştınız hastanede falan mı
Merhabalar ne zaman yapılmıştı yüz bölgenize lazer hala devam ediyor musunuz yoksa bitti mi?BEnde oyle olmadi.. inan cok rahat ettim. inşllah sende kısa zamanda kurtulursun