• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karıştı:/:/ Yorumlarınıza ihtiyacım var

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Az önce Daisy Polikliniği aradım iğneli epilasyon hakkında bilgi almak için.Telefondaki hanım tüyleriniz siyahsa lazer daha iyi olacaktır sizin için gibi şeyler söyledi.Ben de "yüz bölgesi" olduğu için lazerden korktuğumu söyledim ve bu konuda çok şikayetler olduğunu falan anlattım.Lakin kendisi doğru aletlerle hiçbir sorun olmayacağını ipek lazer uygulamasını kullandıklarından bahsetti.22 yıldan beri bu işi yaptıklarından falan...Valla hanımlar kafam çok karışmış durumda yüz bölgem de alın ve burun dışında ciddi anlamda tüylerim var ve siyahlar::( Çenede,favori ve yanaklarda cımbız kullandığım için kalın ve siyah kıllar var.Onun dışında ince ama siyahlar.Hatta bir ara philips lumeayı boyun bölgesinde kullanmıştım.Orada önceden incelerdi şimdi bakıyorum sert sert çıkıyorlar:(:(

Valla dediğim gibi kafam karışmış durumda:/ Bir an önce başlamak istiyorum şu tüy probleminden kurtulmaya lakin bir türlü karar veremiyorum:/
Bende uzun zamandir bu durumdayim. insanin psikolojisini cok etkiliyor. lazerden veya farklı yollar denemekten korkuyorum. yüz hassas bir yer sonuçta

Benim de özellikle çene ve boyun bölgemde, cımbızla aldığımdan dolayı siyah kalın kıllar vardı. Geçen sene bu zamanlar lazere gitmeye başladım. Siyah kıllar tamamen yok oldu diyebilirim. Güçsüzleştiler ve seyrekleştiler. Şimdi biraz geciktirdim ama bu hafta bir randevum daha var. Tek bir sıkıntım var yüzümde sivilceler oluştu. Bu lazerle mi ilgili değil mi bilmiyorum ama durum bu. Alexandrite siyah tüyler için etkili bir cihaz. İğneli hakkında fikrim yok.

Benim de özellikle çene ve boyun bölgemde, cımbızla aldığımdan dolayı siyah kalın kıllar vardı. Geçen sene bu zamanlar lazere gitmeye başladım. Siyah kıllar tamamen yok oldu diyebilirim. Güçsüzleştiler ve seyrekleştiler. Şimdi biraz geciktirdim ama bu hafta bir randevum daha var. Tek bir sıkıntım var yüzümde sivilceler oluştu. Bu lazerle mi ilgili değil mi bilmiyorum ama durum bu. Alexandrite siyah tüyler için etkili bir cihaz. İğneli hakkında fikrim yok.
Yani hiçbir sıkıntı olmadı diğer bölgelere yayılma gibi:/ İğneli başlarsam 2 yıla yakın süreceği söyleniyor.Vallahi bıktım artık bu saçma sapan tüy kıl derdinden:(:(

Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Az önce Daisy Polikliniği aradım iğneli epilasyon hakkında bilgi almak için.Telefondaki hanım tüyleriniz siyahsa lazer daha iyi olacaktır sizin için gibi şeyler söyledi.Ben de "yüz bölgesi" olduğu için lazerden korktuğumu söyledim ve bu konuda çok şikayetler olduğunu falan anlattım.Lakin kendisi doğru aletlerle hiçbir sorun olmayacağını ipek lazer uygulamasını kullandıklarından bahsetti.22 yıldan beri bu işi yaptıklarından falan...Valla hanımlar kafam çok karışmış durumda yüz bölgem de alın ve burun dışında ciddi anlamda tüylerim var ve siyahlar::KK43: Çenede,favori ve yanaklarda cımbız kullandığım için kalın ve siyah kıllar var.Onun dışında ince ama siyahlar.Hatta bir ara philips lumeayı boyun bölgesinde kullanmıştım.Orada önceden incelerdi şimdi bakıyorum sert sert çıkıyorlar:KK43::KK43:
Hormonlariniza baktirdiniz mi? Ozel klinikten ziyade ozel hastanelerin dermatoloji klinigine mi gitsen ki

Yani hiçbir sıkıntı olmadı diğer bölgelere yayılma gibi:/ İğneli başlarsam 2 yıla yakın süreceği söyleniyor.Vallahi bıktım artık bu saçma sapan tüy kıl derdinden:KK43::KK43:
Benim psikolojim bozulmuştu. Dışarı çıkamıyordum siyah tüylerim yüzünden. Başa çıkamıyordum. Diğer bölgelere yayılma gibi bir şey söz konusu değil, tabi uzmanlara yaptırırsanız. Ben özel bir hastaneye gidiyorum. Dediğim gibi siyahlık kayboldu, şimdi daha da seyrelmesini bekliyorum. Yüz bölgesinde lazer de uzun sürüyor malesef diğer bölgelere göre. Yüz bölgesinin ne kadar sürebileceği hakkında kesinlik yok. Bünyeyle alakalı sanırım. Ama ben gerçekten rahatladım lazerle

Bana sorarsan kadin dogru soylemis.
Teorik olarak evet siyahsa tuyler en kolayi lazer. Lumea kullaniyorum demissin. Bilmelisin. Oda ona bnzer bi isin cunku. Urunun yanindada belirtiyorlar; bu urun en cok siyah tuylerde etkilidir diye.

Ama sorarsan tecruben varmi? yok. Dudak ustu icin 2 hafta sonraya randevu aldim.

Halam da bu sorundan sikayetciydi. o da lazer yaptirdi yuzune ve iyi sonuc aldi. yine de epilasyon merkezinizi iyi secmeniz onem arz ediyor bu konuda iyi arastirin derim

Benim psikolojim bozulmuştu. Dışarı çıkamıyordum siyah tüylerim yüzünden. Başa çıkamıyordum. Diğer bölgelere yayılma gibi bir şey söz konusu değil, tabi uzmanlara yaptırırsanız. Ben özel bir hastaneye gidiyorum. Dediğim gibi siyahlık kayboldu, şimdi daha da seyrelmesini bekliyorum. Yüz bölgesinde lazer de uzun sürüyor malesef diğer bölgelere göre. Yüz bölgesinin ne kadar sürebileceği hakkında kesinlik yok. Bünyeyle alakalı sanırım. Ama ben gerçekten rahatladım lazerle
Anlıyorum gerçekten ben de aynı şekildeyim:/ Valla genetik sanırım bendeki ne talihsizmişim ya millet kılsız tüysüz maşallah bendekiler:(:( Aslında özel hastaneyle gidip görüşebilirim sonuçta hastane en kötü ne olabilir diyorum kendi kendime

Baktırdım hiçbir sorun yokmuş gayet normal seviyeler dediler.Hatta hem cildiyeye hem de jinekolağa gittim.Valla özel hastane işini de düşünmüyor değilim:/
Klinikler garanti vermeyebiliyolar ozel hastanede yaptirirsan hasta gibi deger göreceksin tam tedavi icin ugrasacaklar

Anlıyorum gerçekten ben de aynı şekildeyim:/ Valla genetik sanırım bendeki ne talihsizmişim ya millet kılsız tüysüz maşallah bendekiler:KK43::KK43: Aslında özel hastaneyle gidip görüşebilirim sonuçta hastane en kötü ne olabilir diyorum kendi kendime
Ben de aynı şekilde düşünüyordum kötü hissediyordum ama harekete geçmeden düzelmiyor. Klinikten vs ziyade özel bir hastaneyle görüşürseniz yardımcı olurlar. Çok rahatlayacaksınız emin olun, korkmayın :)

Back