• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karışıyor

QUOTE="duygusalbiriii, post: 79058280, member: 1119590"]
memur
[/QUOTE]
Sızın zenginlik nereden geliyor?
Ne iş yapıyorsunuz?

Aile servetinizin içinde payınız olsaydı memurluk yapmazdınız diye düşünüyorum çok da onlara güvenmeyin yani ve öyle bir çevrede yetişmenize rağmen memur birini bulmuşsunuz demek ki denginiz bu
5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içim

5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için
başlarken denktiniz simdi durumunuz daha iyi diye begenmiyorsun.
ama insaat isi de binevi ticaret. kimler kimler bir gecede batiyorlar, yaptiklari ev / is guvenliksiz insaat birilerine mezar oldu diye yillarca hapis yatabiliyor .
yani güvenme bence kac yaşından sonra gelen zenginlige

5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içim
Daha 2 yıllık sizin olmayan şirket için mi zenginiz diyorsunuz ?? Eğer varsa yatınız katınız yazın da ona göre yorum yapalım...
Siz memursunuz karşınızdaki memur denginiz işte.

Evlilikte bir kişinin ticaretle uğraşıp diğerinin düzenli garanti işinin olması daha iyi bence. Daha sağlam ve kafası rahat bir evlilik oluyor

5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu
okumadigi icin is kurulan abin baban yaslaninca o sirketi idare edemez, yine eski halinize donersiniz bence. hazir memur adami harcama hayta kardesin icin

Okumayip ailenin zorla iş güç sahibi etmeye caliştigi abinin 2 yillik sirketi icin mi zenginiz tribine girdin ya. 😄

uzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı
Şimdiden böyle düşünüyorsan ilerde çok daha gözüne batar sorun edersin. Şirketten her ay ek olarak para geliyor mu sana yani maaşın 2-3 katına çıkıyorda o yüzden mi dengin olarak görmüyorsun?

Back