- 29 Nisan 2023
- 17
- 1
- 6
- 25
- Konu Sahibi duygusalbiriii
uzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memurÇok mu ucurum var aranızda?
Ne iş yapiyor sevgılınız?
Sızın zenginlik nereden geliyor?QUOTE="duygusalbiriii, post: 79058280, member: 1119590"]
memur
bende memurum ama ailemin inşaat şirketi var erkek kardeşim işletiyorSızın zenginlik nereden geliyor?
Ne iş yapıyorsunuz?
Ayrılman.uzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı
5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içimAile servetinizin içinde payınız olsaydı memurluk yapmazdınız diye düşünüyorum çok da onlara güvenmeyin yani ve öyle bir çevrede yetişmenize rağmen memur birini bulmuşsunuz demek ki denginiz bu
Ayrilmanizuzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı
nedenAyrilmaniz
başlarken denktiniz simdi durumunuz daha iyi diye begenmiyorsun.5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için
bende memurum ama ailemin inşaat şirketi var erkek kardeşim işletiyorSızın zenginlik nereden geliyor?
Ne iş yapıyorsunuz?
Daha 2 yıllık sizin olmayan şirket için mi zenginiz diyorsunuz ?? Eğer varsa yatınız katınız yazın da ona göre yorum yapalım...5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içim
okumadigi icin is kurulan abin baban yaslaninca o sirketi idare edemez, yine eski halinize donersiniz bence. hazir memur adami harcama hayta kardesin icin5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu
5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içim
Şimdiden böyle düşünüyorsan ilerde çok daha gözüne batar sorun edersin. Şirketten her ay ek olarak para geliyor mu sana yani maaşın 2-3 katına çıkıyorda o yüzden mi dengin olarak görmüyorsun?uzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı