• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım dolapta..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Diyetteyim spor da yapıyorum..
15 kilo vermem lazım.. Uzun sürecek bi diyet.. Neyse annemler şehir dışından markasız adamlar kendileri yapıyormuş geçen ekmeğe sürmelik çikolata getirdiler bayıldım bi daha istedim.. Bu sene de bidaha oraya uğramayacakları için bi kilo almışlar.. Dolapta bozulmaz diyolar.. Çikolataya hayran oldum ya gerçekten bütün markalar yanında halt etmiş. Bi çay kaşığı yiyip bırakacağım diyorum Yedikçe yiyesim geliyor.. Daha bugün geldi iki çay kaşığı yiyip bıraktım. Üstüne bol su içtim.. Gerçekten yürüyüş pilates diyet yapıyorum bi çikolata yüzünden emeklerimi çöpe atamam..
Ama aklım dolapta. Nasıl bi yöntem geliştşrsem? Sz olsanız napardınız?
Haftada bir kez sınırlı miktarda yesem diyorum dayanamazsam nolcak off tadı mükemmel ama bnm onu çok çok az yemem gerek.. Hergün bi çay kaşığı yesem işkence olur sanırım sizce ne yapayım? Ne kadar günde bir yesem? Ödül olarak kilo verdiğimde yesem olur mu?

Çok mu acil kilo vermeniz gerekiyor ertelenebilir bence o kadar güzelse :D spordan bir süre önce yiyebilirsiniz enerji verir diye biliyorum ben. Yanlış bilgi vermek istemem ama yine de

Kelin ilacı olsa durumu tam. Fiskobirlik'İn Fiskokrem diye bir ürünü var, valla nereden bulaştım bilmem, sabah olsa da yesem diyerek uyuyacağım utanmasam. Ben bitince almadım, sen de bitmiş gibi yap olmadı. Ya da içindeki şeker miktarını ve şekerin vücuda zararlarını düşün. Sabah kahvaltıda bir lokma ekmeğe sürüp ye sadece. Ne kadar erken yersen o kadar iyi, hiç yemesen daha iyi tabi de.

Çok mu acil kilo vermeniz gerekiyor ertelenebilir bence o kadar güzelse :KK70: spordan bir süre önce yiyebilirsiniz enerji verir diye biliyorum ben. Yanlış bilgi vermek istemem ama yine de

Erteleyemem valla iki haftadır yürüyüş pilates diyet artık bırakamam bu psikolojiye vücudumu ve kafamı hazırlamam uzun sürüyor.. İki haftadır baya zorlanıyorum vücudum yeni alıştı yürüyüşe irademi tutmam lazım en sevdiğim şeyler önümde yense de yememeyelim

2 dakikalık mutluluk için kilo vermenizi yavaşlatırsınız unutmayın bunu , kilo verince ölçülü şekilde yersiniz.
Böyle yaparsanız zaten hiç diyet olayına girmeyin kilo veremezsiniz çünkü.

Erteleyemem valla iki haftadır yürüyüş pilates diyet artık bırakamam bu psikolojiye vücudumu ve kafamı hazırlamam uzun sürüyor.. İki haftadır baya zorlanıyorum vücudum yeni alıştı yürüyüşe irademi tutmam lazım en sevdiğim şeyler önümde yense de yememeyelim
Valla bilmiyorum hiçbir şeyden kısmadan 30'a yakın kilo verdim. Eziyet etmeyin kendinize derim ben

Yemeyeceksin. Şeker, unlu mamül, beyaz ekmek tüketmeyeceksin. Diyet yapıyormuşsun metabolizmana çikolata sokarak onu şaşırtma. Arındır vücudunu güzelce yapay tatlılarsan. Meyvalardan al tatlı ihtiyacını, kuruyemiş atıştır abartmadan.

Diyetteyim spor da yapıyorum..
15 kilo vermem lazım.. Uzun sürecek bi diyet.. Neyse annemler şehir dışından markasız adamlar kendileri yapıyormuş geçen ekmeğe sürmelik çikolata getirdiler bayıldım bi daha istedim.. Bu sene de bidaha oraya uğramayacakları için bi kilo almışlar.. Dolapta bozulmaz diyolar.. Çikolataya hayran oldum ya gerçekten bütün markalar yanında halt etmiş. Bi çay kaşığı yiyip bırakacağım diyorum Yedikçe yiyesim geliyor.. Daha bugün geldi iki çay kaşığı yiyip bıraktım. Üstüne bol su içtim.. Gerçekten yürüyüş pilates diyet yapıyorum bi çikolata yüzünden emeklerimi çöpe atamam..
Ama aklım dolapta. Nasıl bi yöntem geliştşrsem? Sz olsanız napardınız?
Haftada bir kez sınırlı miktarda yesem diyorum dayanamazsam nolcak off tadı mükemmel ama bnm onu çok çok az yemem gerek.. Hergün bi çay kaşığı yesem işkence olur sanırım sizce ne yapayım? Ne kadar günde bir yesem? Ödül olarak kilo verdiğimde yesem olur mu?
O çikolatanın bedeninize neler yaptığını bilseniz bir daha kaşığın ucuyla bile yetmezsiniz. Bence bu taraflarını bir miktar araştırarak motive olun

Valla bilmiyorum hiçbir şeyden kısmadan 30'a yakın kilo verdim. Eziyet etmeyin kendinize derim ben
Nasil yaptiginizdanda bahsedermisiniz biraz benimde diyette 2. Gunum ama cok kararliyim dolapta paket paket bitterler duruyor donup bakmadim bile kizlarimin yaninda citir anne olacagim hedef 25 kilo

Valla bende boyle seyler ters etki yaratiyor.
Bir seyi yememeliyim dedikce inadina yiyesim geliyor aklim ona kayiyor.

Ama kendimi serbest biraktigimda herseyden biraz biraz yiyince hicbir seyi canim oyle cok istemiyor.
Ve kilo verdigim zamanlar hep boyle umirsamadigim zamanlara denk geliyor:KK48:

Bence sabah kahvaltından 1 porsiyon yağ ve 1 porsiyon şeker ya da tahıl çıkarırsan yerine 1 kaşık çikolata yiyebilirsin. Gece yemediğin, ölçülü olduğun ve ekmekle yemediğin sürece çikolata o kadar kilo aldırmaz.

Back
X