Aklım beynim kabul etmiyor

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Burada egolu yorumunu aldım, arkadaş tiplerine laf ettiğim için yorum aldım. Onun takıldığı insanları ben biliyor ben tanıyorum.. Çok sağolunn

Benim başıma lisedeyken aynısı gelmişti aynı sınıftaydık ama o lafından sonra ben onu yoksaydım.bana yaklaşmaya çalıştı ama nafile , o insan yok gibi davranıyordum. Eve gidince ağlıyordum gerçi ama onu yoksaymak beni ferahlatmıştı

Ah ahh neler denemedim ki. Yok da saydım, okula da gitmedim, başkasıyla da konuştum yok yok yok... İlle de o

Benim beğenmediğim erkekler de beni beğenmeyince sinir oluyorum. sen kimsin ya.
Ünlü düşünür İsmail Yk'nın sözü geliyor aklıma: Beni beğenmeyeni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez. Yoksa ben tipsiz miyim ha

Neden biri tarafından sevilmeme ihtimali sizi bu kadar korkutuyor, buna cevap bulmanız lazım. Bu durumu mutlaka hayatınızdaki bir deneyimle özdeşleştiriyorsunuzdur. Özellikle o kişiyi ailedeki bir figürle özdeşleştirme ya da ailenizdeki birinin size hissettirdiği bir duyguyu tetikleyen bir bağlantı vs vardır. Böyle durumlar kişisel gelişim açısından güzel fırsatlardır.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Burada egolu yorumunu aldım, arkadaş tiplerine laf ettiğim için yorum aldım. Onun takıldığı insanları ben biliyor ben tanıyorum.. Çok sağolunn
Ego ayarindaysa iyi birseydir bosuna takmayin degmeyecek adami onunuze bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…