Aklım beynim kabul etmiyor

Hiçbirini aşktan yaşamıyorsun. Yenilgiyi kabullenemediginden yaşıyorsun. Ne zamanki kafana olmax kelimesini sıkıstirirsin o zaman milat olur senin için.

Reddedilmek hiç basit bir şey değil ki. Reddedilince narsisttik bir incinme yaşıyoruz. Bende reddedildim. Açıkça itiraf ve ifade edilmese de güzel olmadığım gerekçesiyle olduğundan eminim. Neyse sağlık olsun. Tecrübe pahalı birşey. Bu olaydan ders almaya bakın.

Kesinlikle basit bir şey değil, bir de seviyorsak eğer. Bu da benim için tecrübe oldu. Ben sadece içimdeki çelişkinin ve savaşın bitmesini istiyorum..

Valla bir arkadaşına gidip senden hoşlanıyor dedirtecegine kendin emek verseydin
Emek vermek dediğiniz ne mesela? Nasıl bir emek? Daha önce de yazdığım gibi, ben duygularımı ve amacımı saklayamıyorum, kartlarım açık. Kendin söyleseydin demenizi anlarım, ancak kendin emek verseydin nedir? Sizi memnun edecekse ben tavlamasını, ali cengiz oyunlarını stratejilerini beceremiyorum madem. Siz becermişsiniz tebrikler.

Çok teşekkür ederimm Sağlıcakla gelsin bebeğiniz

Kesinlikle basit bir şey değil, bir de seviyorsak eğer. Bu da benim için tecrübe oldu. Ben sadece içimdeki çelişkinin ve savaşın bitmesini istiyorum..
Ama bana garip birşey oldu. İçim buz gibi. İnsanların koşullu sevgileri ile ilgilenmiyorum.Kendimi bilime adayasım var.

tekrar konuşmaya bence de beynin izin vermesin kısmet değilmiş deyip önüne bak nasılsa az kaldı yaz tatiline

Bende reddedildim 2,5 sene önce.'Ona göre değilmişim.' (O zamanki paspallığımı düşünüyorumda, evet ben olsam bende reddederdim.) Sen misin beni reddeden.Baştan aşağı, kilosundan tutta yürüyüşüne, konuşmasından tutta enerjisine kadar herşeyiyle yepyeni bir kız doğdu.Bu kezde başkaları çekim alanıma girmeye başladi.O da eskisi gibi çekici gelmemeye başladi.Başkaları, başkaları...Benim kötü bir huyum vardır.Birşeyi kafaya taktım mı, bu adam da olabilir, işte olabilir herhangi birşey..Eğer benim istediğim gerçekleşmezse, dünyaları dağları bir eder yine de istediğimi alırım.Ne hiçbir şeyden korkarım, ne çekinirim! Olacak.Hayatıma giren, beni beğenmeyen, beni reddeden erkeklere, yoluma çıkan engellere binlerce kez teşekkür ediyorum.Onlar olmasaydı ben şimdiki mine olamayacaktım.
Şunu demek istiyorum ki, hayatında herşeyi bir fırsat olarak gör.O adam seni reddetti evet. Ama eminim bundan çıkarman gereken bir ders olduğu içindir.Anlatabilmişimdir umarım.

Kadin veya erkek olsun teklifleri kabul edilmedimi o kisi nekadar cirkin olursa olsun gözümüzde büyür sizdede bu olmus.
Arkadas inizin adina konusmasi ara yapmasida belliki cocugun gözünde kalitesinizi düsürmüs olmali.

Begenmemek değil. Bence aranzda bir elektrik oluşmamış. Bu sizin cirkin vs oldugunuzu göstermez ki. Mesela çevremdeki herkesin ölüp bittiği Burak özçivit bana hic ama hic yakışıklı gelmiyor. Ama baskaları ölüp bitiyor.. ya da mesela yolda birini görüyorum aa ne yakışıklı cocuk diyorum ama o kadar sanki bir koltuk görüp aa ne güzel koltuk demisim gibi, etkilemiyo olabiliyo beni.

Siz de özgüveninizi hırpalamayın o kadar. Biraz takıntı kıvamına gelmis sanırım hisleriniz. Yeni birileriyle tanışmayı deneyebilirsiniz :)

Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii. Dokunuyor hala...
bu şekilde başkalarının seviyesine laf söylemeniz falan ne bileyim adam iyi yapmış bence..

Ben de yaşadıklarımdan dolayı artık tipe değil de daha çok kafaların uymasına bakıyorum.En güzeli.Tip olarak da yakışıklı olmasa da bir hoşluğu olsun yeter.

kibrinizi cüzdanınızın en ücra köşesine sıkıştırırsanız şayet

Benim anlayamadığım yaşlar kaç ? Neden arkadaşınız gidip söylüyor ? Yada neden onun başkalarıyla konuşmasına bu denli sinirleniyorsunuz. Ayrıca egolu değilim cümlenizle aşağıdaki yorumunuz çelişiyor.
O yakışıklı değil, ben kendimi beğenirim, o kim ki, egom kabul etmedi. Egonuz olmadığına emin misiniz?

etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii.
demek ki o kişiye göre de sizin seviyeniz düşükmüş..
beğenmemiş sizi, hoşlanmamış.
bunu çok da uzatmamak lazım diye düşünüyorum...
edit: ayrıca arkadaşınızın gidip sizin hoşlandığınızı söylemesi nedir ya

Bana gelip Ahmet Mehmet senden hoşlanıyor dese bende ciddiye almam ve istemem.

Konu aşk olunca insan kendini bile tanıyamıyor:)
Bence yaz tatilinin tadını çıkar. Ondan uzaklaşmış olacaksın. Onu sürekli görmek tetikliyor bunları. Belki de uzaklaşınca aklına bile gelmeyecek.
Son olarak da, tanışmak istese tanısırdı gerçekten de. Seni tanımak şsteyenlerin yanında daha degerli olacaksın emin ol.

Kendi icinize sunu soyleyin bence , adam sizi guzel bulmadigi icin degil belki de cok guzel buldugu icin reddetmistir
Her erkek guzel kadin istemez , 40 yillik hayat tecrubesiyle soyluyorum bunu , hatta cogunun guzellik umurunda bile degildir
Ozellikle bizim toplumda erkekler bas edebilecekleri , soz dinletebilecekleri kadin ister , arkadas cevresinden bahsederken yazmissiniz aslinda nasil tiplerle beraber oldugunu , takildigini
Siz bu adama bir beden buyuk gelmissiniz
Simdi yerdeki egonuzu kaldirip kendi tarzinizda birini bulun ve bu reddedilme olayini hic takmayin kafaya
Hayat devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…