- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Egona yani benligine söz gecireceksin. daha çok gencsin üniversite okuyorsun bu egoyla devam edersen ileride çok zorlanirsin. hayatta her zaman her istediğin olmaz. bir nevi yenilmeyi, vazgecmeyi de bilmek lazım.Hanımlar bu arada seninki hoşlantı, ay çok egolusun, beğenmemiş işte gibi şeyleri zaten defalarca duyuyorum bunlar beni çözüme kavuşturmaz. Benim sallandığım nokta beynimin kalbimi yeyip bitirmesi, kalbimin de hala o diye ağlaması. Buna çözüm istiyorum benHer yorumunuz ve anlayışınız için teşekkürler
Sosyal medyamdan ekli, acaba ne hissettiğimi her şeyi yazsam mı? Her cevabına razıyım en azından beynim daha da haklı çıkar, şu aptal kalbimi daha kolay sustururum gibiZaten arkadaşının söylemesi saçma olmuş ama empati kur şahsen insan böyle bi durum yaşasa dahi üff aman daha kendi gelemiyo diye kestirip atmaz eğer o kişi ilgisini çektiyse. O yüzden bunu kabullen. Ama sağlam bir darbe yemeden kendine gelemicen gibi. Bunu istiyorsan mesaj at aklına geleni yaz olumsuz yanıt alırsan da unutman daha çabuk olur. Şahsen ben bir erkek için ahlanıp vahlanmayı zaman ziyanı olarak görüyorum bi hemcinsimin de böyle kahrolmasını istemem. Bir an önce kendine gelmen gerek kaç aydır şu kıytırık çocuk için canını sıktın.
Yav rahat bırak çocuğuSosyal medyamdan ekli, acaba ne hissettiğimi her şeyi yazsam mı? Her cevabına razıyım en azından beynim daha da haklı çıkar, şu aptal kalbimi daha kolay sustururum gibi
O rahat zaten, rahatlaması gereken benim her gün kalbime söven beynimYav rahat bırak çocuğu
Sizdeki sey
"Seversin alırsın karın olur, alamazsın kara sevdan olur" durumu.
Biraz acaba kafanızı dağıtacak seyler mi yapsanız? Ve belki de onun da böyle platonik hoşlandığı birileri vardır ya da bir aşk acısı?
Nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları
Kendinize hobiler bulun güzel bi tatil yapın aynı ortamlarda bulunmamaya çalışın ve en önemlisi kendinize saygı duyunNe demiş şair ; "beni bu havalar mahvetti"
Iıhh ona ulaşmaya çalışmadan önce de aynı fikirdeydim etrafımdaki insanlar da dahil :) Tipsiz demedim, öyle yakışıklı değil dedim. Sevince başka görülüyor o ayrı tabii :)Seni beğenmedi diye mi kendisi kim ki tipsiz filan diyorsun? Bu biraz şey gibi olmuş kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş...
Hehe bu bende de oldu. Yani zaten tipsiz dediğim birini sonradan sevmiştim ama sonra da zorla soğudum aman bu işler karışık bacım...Iıhh ona ulaşmaya çalışmadan önce de aynı fikirdeydim etrafımdaki insanlar da dahil :) Tipsiz demedim, öyle yakışıklı değil dedim. Sevince başka görülüyor o ayrı tabii :)
Kesinlikle çok haklısınız, dünyanın öbür ucundaki herhangi bir insanın mesafesiyle onun mesafesi aynı aslında. 2 metre ötemde ama dağlar var gibi. Nefesini duyuyorum ama o sağır gibi. Gözlerine bakmakla fotoğrafına bakmak aynı, iki türlü de tepkisiz. Kalbim delik deşik, birtek o iyileştirir gibi, benim küçük kıyametim gibi.....Ben de zamanında aynısını yaşadım.Hem de birkaç kez.Beynin hayır dedikçe kalbin evet diyor.Kalbe söz geçmiyor maalesef ve unutmak istiyorum dedikçe daha çok düşünüyorsun onu.
Aslında bunun belli bir yöntemi yok.O beni istemiyorsa ben onu hiç istemem,hıh! diye düşünmek lazım.:)
Veya başka bir hoş delikanlı bulmak lazım.Bu kişi ünlü biri de olabilir.Hatta birkaç yakışıklı ünlü de olabilir.Sonuçta bu ünlüler de onun kadar uzak bana.Bari bu ünlüleri düşünürüm daha iyi.
Faal bir insansınız ne kadar güzel ,belki de hayatınızda hiç reddedilmediniz bu yüzden takıntı haline gelmiş olabilir , beğenilmediğinizi düşünmeyin bazı insanların arayışları yaşam tarzları farklı olabiliyor belki de siz ona fazlasınızdırKpss kursuna gidiyorum, basketbolla ilgileniyorum, oynuyorum ve gönüllü iki derneğe üyeyim. Aslında çok yoğunum ama bedenim yoğun, aklım onda.. Belki de ama aylar geçti üzerinden hala bana dair sesi çıkmıyor, beğenmedi işte..
Beni mutlu eden yorumlardan biri olduFaal bir insansınız ne kadar güzel ,belki de hayatınızda hiç reddedilmediniz bu yüzden takıntı haline gelmiş olabilir , beğenilmediğinizi düşünmeyin bazı insanların arayışları yaşam tarzları farklı olabiliyor belki de siz ona fazlasınızdır
unutuluyor ya , sadece birazcık zaman. Kimse unutulmaz değil. Emin ol bi süre sonra bugünler anı olarak kalacakKesinlikle çok haklısınız, dünyanın öbür ucundaki herhangi bir insanın mesafesiyle onun mesafesi aynı aslında. 2 metre ötemde ama dağlar var gibi. Nefesini duyuyorum ama o sağır gibi. Gözlerine bakmakla fotoğrafına bakmak aynı, iki türlü de tepkisiz. Kalbim delik deşik, birtek o iyileştirir gibi, benim küçük kıyametim gibi.....
Nickimin ben de farkındayım haha :) Bir süre sonra anı kalacak ama bayağı yıpranmış, gururu zedelenmiş ve asla kalbini dinlemeyen duygusuz biri olmaktan korkuyorumunutuluyor ya , sadece birazcık zaman. Kimse unutulmaz değil. Emin ol bi süre sonra bugünler anı olarak kalacakyalnız o nasıl nickdir öyle
Bir gün bi bakmışsınız beyniniz çoktan kalbinizi yenmiş bile , hatta kendinize gülüp geçiceksinizBeni mutlu eden yorumlardan biri olduTarzlarımız biraz farklı, onun arkadaş çevresi onun ilgilendikleri daha farklı. Ah bir de beynim kalbimi yense, ya da kalbim beynimi. Yeterki bu kavga son bulsaa
Yok yok öyle olmazsınNickimin ben de farkındayım haha :) Bir süre sonra anı kalacak ama bayağı yıpranmış, gururu zedelenmiş ve asla kalbini dinlemeyen duygusuz biri olmaktan korkuyorum
Valla bir arkadaşına gidip senden hoşlanıyor dedirtecegine kendin emek verseydinBu bana daha önce tavsiye edilmişti :) Ama ben beceremezdim benim bi alnımda 'senden hoşlanıyor' yazmadığı kalırBen duygularımı belli ediyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?