Hiç tanımadığım değil, yıllardır aynı ortamdayız sadece hiç sohbetimiz olmamıştı. Ben kendi içime dair çözüm istiyorum, sadece hoşlantı olsaydı keşke.Benim önceden hoşlantım da oldu, hiçbirine böyle hissetmedimçok abartıyorsun hiç tanımadığın biri sonuçta yasadığın sadece hoşlantı
Yorumunuz için teşekkürler.İyi ki egolu değilsin yani. Her bir cümlenden ego fışkırıyor. Evet arkadaşın doğru söylemiş beğenmemiş seni. Zamanla unutursun.
anlıyorum seni ama hiç tanımadığın bir insanı sevemezsin ki sadece olsa olsa o yasadığın güçlü bir hoşlantıdırHiç tanımadığım değil, yıllardır aynı ortamdayız sadece hiç sohbetimiz olmamıştı. Ben kendi içime dair çözüm istiyorum, sadece hoşlantı olsaydı keşke.Benim önceden hoşlantım da oldu, hiçbirine böyle hissetmedim
Beni yazdıklarımı sen biliyorsun :)Ulaşamamanın verdiği cazibe.
Karşılık alamadın diye gözünde büyüttün hepsi bu.
Kendimden örnek vereyim; aşırı karizmatik bulduğum biri vardı öyle plaonik bir ilgi yani. Bazı ortamlarda karşılaştığım biriydi ama tavrını huyunu bilmezdim tabi.
Sonra birgün aynı ortamda aynı masada denk geldik o günden sonra bitti karizmasıçünkü görünüşüyle davranışlarının hiç alakası yokmuş. Senin de böyle işte belki de iyice tanısan soğuyacaksın. Baksana arkadaşlarını bile sevmiyorsun ordan yola çık.
Seviyesi düşük yapmacik insanlar demissiniz ya belki de ona göre de siz oylesinizdir. sizin onlardan farkiniz eksiginiz veya fazlaniz olduğunu görmemiş demek ki.Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii. Dokunuyor hala...
Bu bana daha önce tavsiye edilmişti :) Ama ben beceremezdim benim bi alnımda 'senden hoşlanıyor' yazmadığı kalırAdama gidip arkadaş senden hoşlanıyor demek çok saçma olmuş. Sen de onun ortamında bulunup bir süre sonra yakın olurdun. Kahvaltıya gidelim, sinemaya gidelim vs vs tarzı yaklaşabilirdin. Şahsen ben bir sevgilime böyle davranarak elde etmistim:)
bu arkadaştan haber yollama işi lisede bitmemiş miydi?Lafı uzatmadan konuya gireceğim, ben aylardııırr birine baya baya aşığım, duygularımı da ortak arkadaşımız söyledi ona 6 ay önce.
adam haklı biraz.Derdimi açtığım bir erkek arkadaşım '' ben de bir erkeğim anlarım, o seni beğenmedi, güzel bulmuyor. Eğer beğenmiş olsaydı seninle hemen tanışmak isterdi en azından kaybetme korkusu olurdu...'' diyerek yarama tuz bastı sağolsun.
insanların seviyelerinin düşüklüğünü neye göre belirliyosunuz? ayrıca söze göre düşük ona göre değil demek ki.Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii.
O zaman çık karşısına ve bi kahve ısmarla sor nedenini ve tavrı itici olur belki soğursun ...Hanımlar bu arada seninki hoşlantı, ay çok egolusun, beğenmemiş işte gibi şeyleri zaten defalarca duyuyorum bunlar beni çözüme kavuşturmaz. Benim sallandığım nokta beynimin kalbimi yeyip bitirmesi, kalbimin de hala o diye ağlaması. Buna çözüm istiyorum benHer yorumunuz ve anlayışınız için teşekkürler
Zaten arkadaşının söylemesi saçma olmuş ama empati kur şahsen insan böyle bi durum yaşasa dahi üff aman daha kendi gelemiyo diye kestirip atmaz eğer o kişi ilgisini çektiyse. O yüzden bunu kabullen. Ama sağlam bir darbe yemeden kendine gelemicen gibi. Bunu istiyorsan mesaj at aklına geleni yaz olumsuz yanıt alırsan da unutman daha çabuk olur. Şahsen ben bir erkek için ahlanıp vahlanmayı zaman ziyanı olarak görüyorum bi hemcinsimin de böyle kahrolmasını istemem. Bir an önce kendine gelmen gerek kaç aydır şu kıytırık çocuk için canını sıktın.Beni yazdıklarımı sen biliyorsun :)
Haklısın, arkadaşlarını bile sevmiyorum. Benim sallandığım nokta beynimin kalbimi yeyip bitirmesi, kalbimin de hala o diye ağlaması. Buna çözüm istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?