Aklım beynim kabul etmiyor

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
Merhaba hanımlar, öncelikle size güzel bir hafta diliyorum

Lafı uzatmadan konuya gireceğim, ben aylardııırr birine baya baya aşığım, duygularımı da ortak arkadaşımız söyledi ona 6 ay önce. (bu konularda gereksiz bir şekilde cesaretliyim, duygumu içimde tutamıyorum söyletmesem bile hareketlerim bakışım belli ediyor, kendisi de anlamış zaten ben söyletmeden önce..) Kendisi ''şu sıralar düşünmüyorum'' diyerek kibar bir şekilde geçiştirdi. Başta olayın ciddiyetinin farkına varmadım. 'elbet bir gün düşünür beni, hem reddetmemiş kii düşünmüyorum dedi' diye züğürt tesellisi bulsam da gün geçtikçe kötüye gittim.. Reddedildiğim gerçeğiyle karşı karşıya kaldım.
Sanırım hatam başkasına söyletmekti, ama ben söylesem de sonuç aynı olacaktı.

Derdimi açtığım bir erkek arkadaşım '' ben de bir erkeğim anlarım, o seni beğenmedi, güzel bulmuyor. Eğer beğenmiş olsaydı seninle hemen tanışmak isterdi en azından kaybetme korkusu olurdu...'' diyerek yarama tuz bastı sağolsun. Hak vermedim değil, haklı da. Egomun, gururumun, beynimin ve aptal kalbimin arasında sallandım durdum hanımlar... Egom beynim, kalbimi suçladı.

Karşımdaki öğrenci, bölümümüzün durumu ortada gelecek için fazlasıyla çırpınmalı, asla yakışıklı da değil. Ben de kendimi severdim beğenirdim sanırım egom bunu kabul etmedi. O kim ki, o kim oluyor cümleleri de beynimde çınladı, aptal kalbimin serzenişleri de......

Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii. Dokunuyor hala...

Hanımlar bilmiyorum ben kendimi anlatabiliyor muyum, affola uzun olduysa ve anlaşılmadıysam..
Unutamıyorum, kalbim de beynim de unutmuyor. Sürekli kendimi suçluyorum, kendimi aşağılanmış gibi hissediyorum. Yerin dibine girdim. Öyle havalı egoist biri değilim, ama bu olayı da egom gururum kabul etmedi. Bunları düşünmeliydim kendi düşen ağlamaz ama ne bileyim ben bu kadar çökeceğimi bilmedim.
Kalbime gelince hala laf dinlemiyor, beynim kalbimi affetmiyor. Kendi içimde çöküntüdeyim.. Göz yaşım artık içime akıyor.... Unutmalıyım ama beceremiyorum. Gidip yeniden konuşmama beynim izin vermiyor, hem ne diycem ki.

Ben neler atlattım neler yaşadım, hayat benim için hiç kolay olmadı. Onlarda bile böyle olmadım..
Dayanamıyorum

çok abartıyorsun hiç tanımadığın biri sonuçta yasadığın sadece hoşlantı
Hiç tanımadığım değil, yıllardır aynı ortamdayız sadece hiç sohbetimiz olmamıştı. Ben kendi içime dair çözüm istiyorum, sadece hoşlantı olsaydı keşke.Benim önceden hoşlantım da oldu, hiçbirine böyle hissetmedim

Ulaşamamanın verdiği cazibe.
Karşılık alamadın diye gözünde büyüttün hepsi bu.
Kendimden örnek vereyim; aşırı karizmatik bulduğum biri vardı öyle plaonik bir ilgi yani. Bazı ortamlarda karşılaştığım biriydi ama tavrını huyunu bilmezdim tabi.
Sonra birgün aynı ortamda aynı masada denk geldik o günden sonra bitti karizması çünkü görünüşüyle davranışlarının hiç alakası yokmuş. Senin de böyle işte belki de iyice tanısan soğuyacaksın. Baksana arkadaşlarını bile sevmiyorsun ordan yola çık.

anlıyorum seni ama hiç tanımadığın bir insanı sevemezsin ki sadece olsa olsa o yasadığın güçlü bir hoşlantıdır

Beni yazdıklarımı sen biliyorsun :)
Haklısın, arkadaşlarını bile sevmiyorum. Benim sallandığım nokta beynimin kalbimi yeyip bitirmesi, kalbimin de hala o diye ağlaması. Buna çözüm istiyorum ben

Adama gidip arkadaş senden hoşlanıyor demek çok saçma olmuş. Sen de onun ortamında bulunup bir süre sonra yakın olurdun. Kahvaltıya gidelim, sinemaya gidelim vs vs tarzı yaklaşabilirdin. Şahsen ben bir sevgilime böyle davranarak elde etmistim:)

Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii. Dokunuyor hala...
Seviyesi düşük yapmacik insanlar demissiniz ya belki de ona göre de siz oylesinizdir. sizin onlardan farkiniz eksiginiz veya fazlaniz olduğunu görmemiş demek ki.

çocuk KIBARCA reddetmiş daha niyezorluyorsunuz çevresindeki insanları kategorilendiriyorsunuz ki.

Hanımlar bu arada seninki hoşlantı, ay çok egolusun, beğenmemiş işte gibi şeyleri zaten defalarca duyuyorum bunlar beni çözüme kavuşturmaz. Benim sallandığım nokta beynimin kalbimi yeyip bitirmesi, kalbimin de hala o diye ağlaması. Buna çözüm istiyorum ben Her yorumunuz ve anlayışınız için teşekkürler

Bu bana daha önce tavsiye edilmişti :) Ama ben beceremezdim benim bi alnımda 'senden hoşlanıyor' yazmadığı kalır Ben duygularımı belli ediyorum elimde değil

Lafı uzatmadan konuya gireceğim, ben aylardııırr birine baya baya aşığım, duygularımı da ortak arkadaşımız söyledi ona 6 ay önce.
bu arkadaştan haber yollama işi lisede bitmemiş miydi?

adam haklı biraz.

Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii.
insanların seviyelerinin düşüklüğünü neye göre belirliyosunuz? ayrıca söze göre düşük ona göre değil demek ki.

bi kaç kere egolu bi insan değilim demişsiniz ama basbaya egonuz var sizin.

O zaman çık karşısına ve bi kahve ısmarla sor nedenini ve tavrı itici olur belki soğursun ...

Bu arada problemim reddedilmekten çok, kalbimle beynim arasındaki savaş. Reddeden beni istemeyen adama ben bu saatten sonra napabilirim ki ? Benim sorunum kalbimle beynimdeki kavga

Beni yazdıklarımı sen biliyorsun :)
Haklısın, arkadaşlarını bile sevmiyorum. Benim sallandığım nokta beynimin kalbimi yeyip bitirmesi, kalbimin de hala o diye ağlaması. Buna çözüm istiyorum ben
Zaten arkadaşının söylemesi saçma olmuş ama empati kur şahsen insan böyle bi durum yaşasa dahi üff aman daha kendi gelemiyo diye kestirip atmaz eğer o kişi ilgisini çektiyse. O yüzden bunu kabullen. Ama sağlam bir darbe yemeden kendine gelemicen gibi. Bunu istiyorsan mesaj at aklına geleni yaz olumsuz yanıt alırsan da unutman daha çabuk olur. Şahsen ben bir erkek için ahlanıp vahlanmayı zaman ziyanı olarak görüyorum bi hemcinsimin de böyle kahrolmasını istemem. Bir an önce kendine gelmen gerek kaç aydır şu kıytırık çocuk için canını sıktın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…