How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aklım Almıyor Artık Yardımcı olun..

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
Merhaba.. Şuan yaptığım saçmalık gibi geliyo yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım.Ama artık aklımı kaybedicem.Uzun oldu ama lütfen okuyun çok ihtiyacım var..

Benim 7ay önce (Aralık 2010) konuşarak biten bi ilişkim var.Bitmesinden 1buçuk ay sonra bana hakaret etmeme koşuluyla düzgünce sadece konuşmaya karar verdik. Tek şartım bana lan bile dememesiydi. Üniversite eğitimim için başka şehre gitmem gerekti yaklaşık iki hafta mükemmel davrandı tek derdimin hergün hersaat söylediğim saygı kelimesini anladığını düşündüm beni ben istemesemde sevdiğini dahi söyledi ailesinden önce geldiğimi bile. Ama beraberlik istemediğimi söyledim herseferinde.Sadece saygılı ol henüz ikna olmadım dedim dediğim kadar varmış..İki hafta dayanabildi daha sonra ulan gerzekalı lavuk çok utanıyorum yazarken demeye başladı uyardım uyardım. Derken 1ay geçti geldi gezdik eğlendik konuştuk haklısın bida olmaz haklısın bida edersem konuşmazsan suç sende değildir dedi tamam dedik.Ama en fazla üç gün sonra yine.Ama yanımdayken etmediğini, yanımdayken farklı davrandığını görünce bişeyler anlamaya başladım.Başında lan dediğinde konuşmıcağımı söylemiştim dedim ve artık konuşmıcam demek yerine uyardım uyardım yetmedi fazla geldi küfürler başladı.En sonunda konuşmıycam dediğimde amacımın başka olduğunu söyledi iftira attı.Yüzyüze konuşalım artık yeter dedim beni suçlama küfretme saygılı ol diye başında söyledim dedim evime geldiğimde görüşcektim önce tamam dedi konuşalım şu gün.Sonra hayır olmaz.Sonra benim gitceğim gün yoldayken konuşalım dedi yine sıktım dişimi tamam dedim terminaldeyken yine oynattı olmaz diye bindim otobüse gittim bende.İki gün sonra yine ağza alınmıcak laflar etti dayanmaya çalıştım kalbimden rahatsız olduğumu bildiği halde küfretti ve bilmediğim kimsem olmayan bi şehirde ambulansla hastaneye kaldırıldım.Ve bu adam buna inanmayıp önce gebersin diyip sonra numaradır dedi.Yüzyüze konuşalım dedi çağırdı geldim yine haklısın yine lan dersem benimle konuşma tamam dedi. Artık bu gerçekten son dedim kendime.4ay böyle sürdü biçok şeye sebep oldu kötü anlamda.Sonra tamamen geldim evime artık yetsin dedim dediğim şey şu bu iş çirkinleşti ister istemez kıskançlık arkadaştan öte davranış oluyo eğer bi karara varıyosan aileme söyliyim (ailemle kötüydü ayrıldığımda tamamen bitti demiştik) içimiz rahat görüşelim saygılı düzgünce huzurumuz olsun dedim demez olaydım bunu 1 ay önce söyledim dediğim an aileme aşağlamalar küfürler tehditler yağdırdı.Siz söyleyin lütfen bi insana bu cümleleri kurduğunuzda nasıl ters tepki alabilirsiniz olumsuz bişi bile söylicekse yok kardeşim ben düşünmüyorum senin ailenlede işim yok böyle iyi yada sensin muhatabım vs.diyebilirdi. Aileme böyle söylemen böyle düşünsen bile bizim aleyhimize olur dedim özür dilemesini dahi bekledim.

En sonunda olaylar büyüdü ben krizler geçirdim. Babam: bidaha görüşmiceğini ben arasamda görüşmemesini söyledi sert bi şekilde.Ben bu süreçte çok yıprandım sinir krizleri geçirdim ama bunlarla dahi dalga geçip türk filmi çeviryosun diyen bi adam.Çok mu yanlışım ben? Beni sev demedim seviyorum dediğinde.Tek taş alcam dediğinde ağzımı açmadım.Benim tek istediğim bana saygılı olmasıydı.4ay yediğim laflar yetmedimi nasıl bişi ağzından çıkmadımı senin tamam edersem konuşma diye kaç kez demedinmi uyarmadımmı ettiğinde konşumam diye.1buçuk ay oldu evdeyim aptalım bütün bunlara rağmen 3 mail attım biliyorum gurursuzluk bu ama tek bir arkadaşım yok adım atmadım henüz dışarı bu yüzden görüşelim ama artık bu iş kapandı 3senenin hatrına düşman olmak istemem dedim okuduğu halde cevap dahi vermedi. iki telefonumuda kırmıştım babam hattımı kırmıştı bugün mecbur sebepten annemin telefonuyla aramak zorunda kaldım konuyu söyleyip kapatırken neden cevap atmadğını sordum yanıt şu: dişim ağrıyor seninle uğraşamam ben seni hayatımdan çıkardım yine küfürler.. Haksızsın 4aydır böyle böyle yaptın bunları yaşattın tek derdim saygısızlığındı dediğimde yine aileme senin ailen benim köpeğim olamaz vs dedi.

Çok ağrıma gidiyo aklımda almıyo iyi değilim neden sadece neden diyorum.Ne yaparsan yap benden uzak dur bana sadece küfretme hiçbşeyde yapma iyi bile olma istediğinle ol bana yaklaşma beraberlik sözkonusu olsaydı araklıkta bitmezdi tek derdim 3sene geçirmişiz saygılı ol madem konuşcaksın saygılı ol hayatına bak ben kimseyi istemiyorum dediğim halde hangisini hakettim başında konşumadımmı hala bugün dahi nasıl? Lütfen artık çıldırcam bugün taştı artık herşey kimse dayanamaz bunlara.Anlayın kimseyle konuşmadım tek bi kimseyle.Kırıcı olmayın dayanamıyorum artık bi insan daha nekadar kötü olabilir nekadar. Ne dedim neyi farklı söyledim ne saygızılık yaptım çok ağrıma gidiyo haketmedim zerresini.

ilişkiniz de bitmiş, saygı nedir bilmeyen bencil ve duygusuz bi adamla dost kalmaya çalışmak neden?
hayatınızdan tamamen çıkarmamakla, tekrar tekrar şans vermekle çok hata yapıyorsunuz..sadece kendinizi üzüyorsunuz,zaten hastaymışsınız da..değer mi sağlığınızla oynamanıza?
ben olsam ne yüz yüze ne telefon ne internet kesinlikle görüşmem,ne ararım ne o arasa dikkate alırım...
bırakın, çıkarın hayatınızdan tamamen..

Tamam iyi güzel belki akıl danışmak belkide içini dökmek için yazdın bunları. Ama şunu söylemeliyim ki burda sana akıl verecek hiç bir sözcük bulamıyorum.. Kendin etmiş kendin bulmuşsun..Böyle bir insanı nasıl defalarca affettin_? Hatalarını bile bile ve her seferinde aynı şeyi yaptığı halde affetmen çok yanlış ve ceremesinide sen çekmişsin.. ßu saatten sonra sakın ama sakın ona güvenme ve artık kendine yeni bir sayfa aç arkadaşım onsuz temiz bir sayfa...:34:

Teşekür ederim içimde yaşamaktan yazınızı görünce çok mutlu oldum.Belkide yalnız olduğum için hep sabretmeye çalıştım inanın bilmiyorum ve bunun nedeni çıldırtıyor beni 3seneyi hiç gibi kayıp saymak yalan bilmek istemedim bişeyler kar kalsın istedim hata yapmışım ki çekiyorum..

17 yaşındaydım o 25ti şuan 21 yaşındayım onunla büyüdüm diyebilirim hatalarımı yanlışlarımı onunla yaşadım gerçek olduğunu düşündüğüm adamdı bitsede güzel biticek dedim buna inandırdım kendimi. Onunla olmak istemedim bişeyler bittiyse biter bizdede bitmişti 7ay önce ama saygılı olmaması bütün 3seneyi gözümün önüne getirince hiçmişim ben...

Son düzenleme:
Böyle bir insandan niye saygı bekledin ki canım. Adamın egosunu tavan yapmışsın o da vazgeçilmez hissetmiş kendini. İnşallah bundan sonra aynı hatayı tekrarlamazsın. Senin için ilk olabilir, onunla büyümüş de olabilirsin ama seni sevgini haketmemiş ki, dostluğunu da haketmeyecektir. Daha yaşın küçük inşallah hakettiğin değeri verecek biri çıkar karşına. Ama artık o kişiden saygı bile bekleme, unutmaya çalış. Aileni de kendini de yıpratma artık

bir insan her türlü küfür ve hakaret yediği bir dengesize niye hala mail atar ve cevap bekler benim de bunu aklım almıyor.

bir insan her türlü küfür ve hakaret yediği bir dengesize niye hala mail atar ve cevap bekler benim de bunu aklım almıyor.

Nedeni yazıyor açıklamıştım. Artık atmadığım için burada paylaştım kötü hissettiğim için utanırmı mahçup olurmu dedim ama artık demiyorum sadece bi insanın bu kadar kötü olabilmesi neden 3sene paylaşmışsın bitmiş iyi bitmemesi için neden uğraşır neden zarar vermek ister neden bundan zevk alır neden üzülmez. Bunu 1buçuk aydır kimseyle tek kelime etmeden içimde ben yaşadım sonucu bu oldu emin ol kimseyle tek kelime etmeden 1buçuk ay evde bunlarla başetmek çok zor . Şuan en azından zorlanıyorum .

Böyle bir insandan niye saygı bekledin ki canım. Adamın egosunu tavan yapmışsın o da vazgeçilmez hissetmiş kendini. İnşallah bundan sonra aynı hatayı tekrarlamazsın. Senin için ilk olabilir, onunla büyümüş de olabilirsin ama seni sevgini haketmemiş ki, dostluğunu da haketmeyecektir. Daha yaşın küçük inşallah hakettiğin değeri verecek biri çıkar karşına. Ama artık o kişiden saygı bile bekleme, unutmaya çalış. Aileni de kendini de yıpratma artık

Teşekür ederim tatlım fakat sen böyle diyosun oda bana havalandın diyor köpek olcaktın diyo istesende konuşmam diyor neden 4 ay önce konuştun, neden 4 ay hastenelik edene kadar uğraştın.

güzel kardeşim sen napıyosun allah aşkına evli degilsin nişanlı degilsin seni hiç yerine koyan biriyle ne demeye ugraşıyosun sana küfretme hakkını nerden buluyor töbe töbe:50:

sürekli küfür işitiyosun yinede görüşmeyi bitirmiyosun bide üstüne mail atıyosun bence insan gururlu olmalı biraz senide geçtim ailene o hakareti ediyo

güzel kardeşim napıyosun sen allah aşkına seni hiç yerine koyan bi salakla nedemeye ugraşıyosu evli degilsin nişanlı degilsin adan nediye sana küfrediyo bu hakkı nerden buluyor töbe töbe sinir oldum:50:

Teşekür ederim kızlar ben herşeyin farkındayım en azından geçte olsa farkına vardım sadece ben hataların yada birine kötülük ettiğim zaten pişmanlık bi özür bekledim iyi niyetle davrandım ama olmadı kimseye göstermiceğim müsamayı gösterdim.Kimseyle paylaşamadığım için yazdım 4-5 aylık olaydı bunlar bugünde sondu gelişme olursa yazıcam size. Bunları bile okusa küfürler gözümün önüne geliyor ne denir böylesine .

bi ilişkide sevgiden daha mühim şeyler olduğunu öğrendim ben. evet onla büymüş, alışmış olabilirsin ama insanın kaldıramayacağı şeyler olur diye düşünüyorum. evet mail atmışsın vs. ama daha fazla adım atma bence. hiç bitmeyecek değil ya çek acını bitsin gitsin. hiçbirşey gururundan ve senden önemli değil unutma.
küfür eden biri karektersizdir bence. kim ister ki böyle biriyle olmayı ? 3 sene boyunca sabretmişsin. ama artık lütfeeen kendine bi dur de !

Canım kusura bakma ama tek anladığım gidip gidip küfür işittiğin...
Ailene hakaret etmesi de cabası.

Sen de farkındasın ama sanırım hırs yaptın,pişman olmasını bekledin.
Bence hiç bekleme,alışmış kudurmuştan beterdir.

Yaptığının yanlış olduğunu düşünse,zaten bir daha yapmazdı.
Herhalde kafasına taş filan düşmesi lazım özür dilemesi için.Veya birisi kafasına odunla vursa da işe yarayabilir :)

Düzgün bir erkeğin,erkek erkeğeyken bile kullanmayacağı küfürleri,kızarkadaşına kullanmak ne demek ?
Bırak ne hali varsa görsün,yeter kendini hırpalattığın.

Canım kusura bakma ama tek anladığım gidip gidip küfür işittiğin...
Ailene hakaret etmesi de cabası.

Sen de farkındasın ama sanırım hırs yaptın,pişman olmasını bekledin.
Bence hiç bekleme,alışmış kudurmuştan beterdir.

Yaptığının yanlış olduğunu düşünse,zaten bir daha yapmazdı.
Herhalde kafasına taş filan düşmesi lazım özür dilemesi için.Veya birisi kafasına odunla vursa da işe yarayabilir :)

Düzgün bir erkeğin,erkek erkeğeyken bile kullanmayacağı küfürleri,kızarkadaşına kullanmak ne demek ?
Bırak ne hali varsa görsün,yeter kendini hırpalattığın.

Tatlım çok saol birebir tüm kelimlerine katılıyorum:16: Bakalım bugün olan buydu bundan sonra neler olcak sıfıra inmiş hisediyorum evet çok zarara uğradım ama yeniden başlamak hiç gücüm yokken...

sevgilin değil nişanlın değil kocan değil
kısacası hiçbişeyin değil
sıradan bir insan
ve sen bu insana haketmediği kadar çoooooooooook fazla değer vermişsin
kendin kaşınmışsın
haaa bide böyle bir insan benim aileme küfredecek
uçarıııııııım:10::47::37: valla kim olursa olsun

sevgilin değil nişanlın değil kocan değil
kısacası hiçbişeyin değil
sıradan bir insan
ve sen bu insana haketmediği kadar çoooooooooook fazla değer vermişsin
kendin kaşınmışsın
haaa bide böyle bir insan benim aileme küfredecek
uçarıııııııım:10::47::37: valla kim olursa olsun

Çok hoşsun güldürdün beni:16: Desteğinizi bekliyorum bana garip geliyor böyle bunları burada yazmak kimseyle yüzyüze konuşmadığım için. iyi geldiniz birisi okusa küfürler havada uçardı:37:

sana sürekli küfür hakaret kaba saba konuşmalar yapıyor sen daha alttan alıyosun mail atıosun 3 senenin hatrına ii olalım diye uğraşıosun..sen şu melek kanatlarını biyere bırakta süpürgeni al eline bu kadar iyilik fazla bu erkeklere..boşver ya inan takmaya değmez..seni büyüten anne babana saygısı olmayanın yanındada aklındada kabindede yeri OLMAMALIIIIIIIII:10::10::10::10:

Back