• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akit'ten Beren ve Hülya Avşar'a mozaik

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Akit'ten Beren ve Hülya Avşar'a mozaik
Yeni Akit'te dikkat çeken fotoğraf...
Sitene Ekle
akit-ten-beren-ve-hulya-avsar-a-mozaik-6502208.Jpeg

Kösem dizisinin afişini bir haberinde kullanan Akit, Hülya Avşar ve Beren Saat'in boyun kısmını sansürledi.

Haberde ise "Muhteşem Yüzyıl' adlı skandal dizi serisinin ikinci dizisi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', kötü gidişi Beren Saat denilen oyuncu ile de durduramadı" denildi...

İşte o fotoğraf:

fft16_mf6502198.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/akit-ten-beren-ve-hulya-avsar-a-gundem-2178121/

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok komik olmuş..:KK70::KK70::KK70:diziye gelince muhteşem yüzyılı izlemiştim ama buna bir kere baktım galiba milletçe bıktık bu tarz dizilerden. şimdiki favori dizim YETER.

Memlukleri kapatmislar aferin

Bizim sapık bi mudur vardı her toplantıda bayan öğretmenler avret mahallerinizi belli eden şeyler giymeyin derdi o aklıma geldi :KK53:

ya canım siz de neden toplantılara seksi iç çamaşırıyla gidiyonuz ki haklı adam:KK12::KK12:

sansüre gel buzlu halleri daha dikkat çekici olmuş benden söylemesi:KK53:

malum bizim halk gizemli şeyleri sever

Sansürlenmesi çok saçma olmuş bence gerek yok kapatilcak birsey yok ortada,habere gelirsek gayet hakli bi yazı olmuş :KK14:

Ayy ne kadar komik ya. Bunların diliyle "kadınların gerdanı görünmemeli"
Kafalarınızı bir temizleyin önce.

Kordugum 1. Mi olmus? Valla bende ilk defa bir diziyi heyecanla izledim.Yarin 2. Bolum:KK49: Gerci bende devamlilik yok 4 ya da 5. Bolumden sonra takibi birakiyorum.Bakalim bunda da sacmalamazlarsa izlenir.

Bu hülya avşarın mimikleride yok suratsız bir yüz beren zaten vatan haini neyine izleyeceğiz bunları ,
alır tarih kitabı okurum osmanlıyla ilgili hiç değilse doğru bilgim olur ,

Back