• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı akita gözaltı kremi

GriPin

3Kalp
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
3.405
8
358
Diğer
akita gözaltı kreminin gözaltı kırışıklıklarına iyi geldiğini duymuştum daha önce. Gül özlerinden yapılıyormuş doğal bir ürün yani.Sipariş veripvermemekte kararsızım.Kullananlar varmı? Varsa görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim

Canım ben kullandım akitayı ama pek işe yaramadı.Bence onu alacağına lorealin fln gözaltı kremlerinden al daha çok işe yarıyo.Ben bi de at kestanesi kremiyle kullandım hiçbiri işe yaramadı.Ama denemek istiosan dene yine de belki ciltten cilde farklılık gösterebilir ama pek sanmıyorum :))

bugün rosense gözaltı kremi gördüm ama almadım henüz.Hala karar veremedim akitamı,rosensemi yoksa diğer pahalı markaların ürününümü alayım. Yaa yokmu yardımcı olacak olan. Hiç denemedinizmi bunları :bbo:

akitayı duydum canım araştırmıştım ama tam doğal olduğuna dair şüphelerim var.

o nedenle bildiğin başka marka varsa ondan şaşma derim =)

arkadaşlar merhaba, bende akita markalı birçok ürün kullandım. Ürünlerinin en önemli özelliği tüm serilerinde %100 doğal gülsuyu ve %100 doğal gülyağı kullanıyor olması, ürün zaten yurt içerisinde sadece online olarak alınabiliyor, bende kullanmadan önce baya araştırmıştım.Gözaltı bakım kreminin işe yarayıp yaramadığı konusunda fazla yorum yapmamak gerek çünkü hercilt tipine göre farklılık gösterir bu tür kremler, kimyager olduğum için biliyorum. Birde kesinlikle çok pahalı ürün çok iyidir diye düşünmeyin, bazen kendi evinizde yapacagınız kürler bile çok iyi gelebiliyor ,ne kadar ucuza alıyoruz oysaki...

Bir arkadaşın tavsiyesiyle ankara cepadan aldım.Zaten almadan hemen uygulama yapıyolar o gün çok ferah hissettim ,tabii bi günde bişey anlaşılmaz. henüz 3 gün oldu.şimdilik iyi bi ay sonra tekrar yazarım kızlar. Akitanın el kremini baydır kullanıyorum o süper ellerim resmen pamuk gibi oldu lekerim açıldı sanki o nu kesin önerebilirim ..

bende aldım, çok memnunum, bırakınca bile eski haline dönmüyor, arkadaşlarım nasıl düzeldi bu kadar diyorlar.

ben internetten aldım, gözaltı morluklarıma da iyi geldi, görenler ne kullanıyorsun diye soruyor, tavsiye ederim. Gülsuyunuda kullanıyorum, çok güzel, sitesinde yazdıkları gibi kremin altına kullanıyorum, diğer yüz kreminden de ısmarladım. Vücut losyonunu kullanan var mı, yazın lütfen onuda almayı düşünüyorum.

ben internetten aldım, gözaltı morluklarıma da iyi geldi, görenler ne kullanıyorsun diye soruyor, tavsiye ederim. Gülsuyunuda kullanıyorum, çok güzel, sitesinde yazdıkları gibi kremin altına kullanıyorum, diğer yüz kreminden de ısmarladım. Vücut losyonunu kullanan var mı, yazın lütfen onuda almayı düşünüyorum.

evet ben kullandım, çok memnunum üstelik doğal ve zaten sürünce farkı anlaşılıyor, doğal olmasa tenim hemen bilir. Akita nın gözaltını bende aldım, bilmiyorum çok memnunum diğerlerinden çok farklı geldi, beni rahatlatıyorda göz çevremde bazen kuruluktan gerilme gibi oluyor kremi sürüyorum rahatlatıyor koruyor sanki.

Back
X