• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akit: Olmasaydı da olurduk

...........................................................................................................................................

başlık kısmına yazdığını silemedin dimi tüh:1::1:

aynı yorumu başka başlığa "Allah Türkleri unutturacak dert versin" diye de yazmışsın, valla yorum skalan çok geniş şaşkınım o yüzden:27::27:

dikkat ette o ettiğin beddualardaki dertler seni bulmasın:27::27:

bu arada yorum silmek, forum kurallarına aykırı

Son düzenleme:
Ne kadar çok işlemiş nefret insanların içine... Kutlu doğum haftasında, ramazanda, cuma günlerinde, okunan ezanlarda, kandillerde "saygı" diye ağlayan insanların, insanlıktan ne kadar nasip aldığını ne güzel de gösteriyor bu cümle...

Atatürk Söylev'de "Baylar, bizim yüzümüz her zaman ak ve temizdi, her zaman da ak ve temiz kalacaktır. Yüzü çirkin ve gönlü çirkinliklerle dolu olanlar, bizim yurtseverce, insanca ve namusluca davranışlarımızı, bayağı ve çirkin tutkuları yüzünden, çirkin göstermeye kalkışanlardır” diyor.

90 yıl öncesinin acısını şimdi mi çıkartabiliyorsunuz? Bu kadar mı bayağı, bu kadar mı çirkinsiniz.. Hayattaki en korkunç şey sanırım cehaletten geliyor insanların başına ancak daha kötüsü de cahili eğitmenin ne kadar zor olduğu! Laf anlamaz ki bu densizler.

Bir arkadaş yazmış ne güzel de yazmış;

Olmasaydın da olurduk...

ama;

Batıda isek yorgo veya trikopis olurduk...
Güneyde isek carlo yada benedetto olurduk...
Güneydoğuda isek francois yada jean paul olurduk...
Doğu'da isek aghavni veya komidas olurduk...
Güneydoğu Anadolu da isek michael yada jonny olurduk...
İ
yi ki sen vardın...
Ahmet olduk, Mehmet olduk, Ayşe olduk, Fatma olduk...

Mekanın cennet olsun büyük Türk...

Son düzenleme:

aynı yorumu başka başlığa "Allah Türkleri unutturacak dert versin" diye de yazmışsın, valla yorum skalan çok geniş şaşkınım o yüzden:27::27:

sana vermiş sanırım, kafidir.

Amacım kimsenin avukatlığını yapmak değil de, ben de arkadaşın yazdığı üzerine cevap verecektim, geçmiş mesajlarına baktım.
Sanırım yanlış ifade etmiş.

"Allah Türkleri unutturacak dert versin" derken, yani bu adamların dertleri TÜRKLÜK... Allah onlara öyle bi dert versin ki bunu unutsunlar.. Yanlış anlamaya müsait bi yorum.

Bir de mesajında herhangi bir değişiklik yapmamış. Mesaja başlık olarak yazmış mesaj kısmına da noktalama işareti koymuş.
:44:

Amacım kimsenin avukatlığını yapmak değil de, ben de arkadaşın yazdığı üzerine cevap verecektim, geçmiş mesajlarına baktım.
Sanırım yanlış ifade etmiş.

"Allah Türkleri unutturacak dert versin" derken, yani bu adamların dertleri TÜRKLÜK... Allah onlara öyle bi dert versin ki bunu unutsunlar.. Yanlış anlamaya müsait bi yorum.

Bir de mesajında herhangi bir değişiklik yapmamış. Mesaja başlık olarak yazmış mesaj kısmına da noktalama işareti koymuş.
:44:

Evet,
Üye mesajını silmemiş, sadece başlık yazmış, mesaj kısmına noktalama işareti koymuş, içeriksiz mesaj yazmak yasak olduğundan ceza aldı.
Sanırım bu ara herkeste hassasiyetler tavan yaptı, her yazıya alınganlık yapılıyor.

Bildirmekten çok üzgünüz ama :(((( :50:
[h=2]10 Kasım 2011 181.064
10 Kasım 2012 413.568
10 Kasım 2013 1.089.615 kişi Anıtkabir'i ziyaret etmişti.[/h]
Hee birde katkılarınız için teşekkürler :)

şuraya yorum yazıcam yazıcam ban yemekten korkuyorum, bunlarla küfürsüz konuşabilmek benim yapabileceğim bi iş değil. Olmasaydı da olurduk demişler ama koskoca sayfaya ilan vermelerinden anlıyoruz ne kadar yaralı ve gocunmuş olduklarını.

Mustafa Kemal Atatürk'ü överek veya kötüleyerek çıkar ve menfaat sağlayanlara Allah Atatürk'ü unuturacak dert versin. Ruhban sınıfı da ''Sana geri döner veya dönmez'' diye fetva vermesin. Kulun yürekten bedduasında Allah ile o kul arasındaki perde kalkar. Geri ona dönmez.
Yaşar Nuri Öztürk bir televizyon programlarında konuşmasında şöyle söylemişti: ''Türkiye'yi 2 grup insan zihniyeti mahvetti. Takka tesbih müslümanları ile rozet Atatürkçüleri'' Bunlar sadece görüntüden ibarettir. Atatürk'ün yazdığı kitapların ve hatta Kur'an-ı Kerim'in belki bir sayfasını okumamış ve anlamamış insanlar bize konferans vermeye ve din dersi vermeye kalkıyor.

Bildirmekten çok üzgünüz ama :(((( :50:
[h=2]10 Kasım 2011 181.064
10 Kasım 2012 413.568
10 Kasım 2013 1.089.615 kişi Anıtkabir'i ziyaret etmişti.[/h]
Hee birde katkılarınız için teşekkürler :)

Bu sayı bence çok az. Bir de konuya şöyle bakın: 10 Kasım 1938 'den bu tarafa Atatürk'ün %1'i kadar olacak kaç insan yetiştirebildik?

Evet olmasaydı da siz olurdunuz sporla mı türüyorsunuz ben anlamıyorum ki
Zihniyete bak ya:19:

sana vermiş sanırım, kafidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ü överek veya kötüleyerek çıkar ve menfaat sağlayanlara Allah Atatürk'ü unuturacak dert versin. Ruhban sınıfı da ''Sana geri döner veya dönmez'' diye fetva vermesin. Kulun yürekten bedduasında Allah ile o kul arasındaki perde kalkar. Geri ona dönmez.
Yaşar Nuri Öztürk bir televizyon programlarında konuşmasında şöyle söylemişti: ''Türkiye'yi 2 grup insan zihniyeti mahvetti. Takka tesbih müslümanları ile rozet Atatürkçüleri'' Bunlar sadece görüntüden ibarettir. Atatürk'ün yazdığı kitapların ve hatta Kur'an-ı Kerim'in belki bir sayfasını okumamış ve anlamamış insanlar bize konferans vermeye ve din dersi vermeye kalkıyor.

memlekette Atatürk düsmanliginin en büyük müsebbibi Atatürkcü diye gecinen Kemalist putperestirler, sen olmasaydi olmazdik " diye ilan verirsen beriki de böyle bi ilan verir ne bekliyorsun ki ? al birini vur ötekine

Son düzenleme:
Back