• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akit: Olmasaydı da olurduk

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Bugün tüm Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde saat 09.05'te hayat 1 dakika durdu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75'inci yılında tüm yurtta saygıyla anıldı. Vatandaşlar Atatürk'ün yaşamını yitirdiği Dolmabahçe Sarayı'na akın etti. Aynı şekilde Anıtkabir'de Ata'yı ziyaret eden vatandaşların akınına uğradı.

Medyada tüm gündemini 10 Kasım'a ayırdı. Gazeteler Atatürk'ü saygıyla andıklarına dair ilanlar yayınladı.

Biri hariç.

Akit gazetesi bugün yayınladığı ilanla Mustafa Kemal Atatürk'e ilişkin düşmanca tavrını ortaya koydu.

"Olmasaydı da Olurduk" başlığıyla tam sayfa yayınlanan ilanın altında Atatürk'ün doğum ve ölüm tarihleri olan "1881-1938" yazıldı. İlanı veren kurumun adı ise; "Sancaktar"

İşte Akit'in tam sayfa o ilanı:

$atatrk(1).jpg

odatv

Evet ben de facebook ta gördüm ve çok sinirlendim bunlara bu kadar yüz verenlere Allah sorsun Ya Rabbim fırsat vermesin bunlara..böylesine hadsizlik olur mu..Atatürk hala var yüreklerde ve iyi ki bu dünyaya gelmiş ama bunlar olamamış malesef insan olamamışlar...bunlar akıl yoksunu bence...

Bu nasıl bir yobazlık?
Müslümanlık bu mu ya? Allah ıslah etsin. Bunu düşünenide yayınlayanıda..

Hasss'nictirrr diye bir arkadaş vardı..O geldi aklıma:ssz:

Evet o olmasaydı da olurduk..
Kimimiz yorgo olurduk kimimiz olivia :68:

Bunlar müslüman falan değil..Gazetecilik yaptığını sayan bir tür...Atatürk'ün tırnağı bile olamazken nerde Atatürk olmasaydı olacaktınız!! artık bir ingiliz sömürgesi altında Türklüğünü unutur insanım ben diye kendini kandırıdın..bak bakalım Hindistan da insanlar nasıl yaşıyor..afrikalılar neler çekmiş !! hey yavrum heyy Allah ıslah etsin dicem ama ıslah da olmazsınız ki siz !!!

Aslında bu sözü sanal ortamda adamın biri için sık sık kullanıyorlar ya neyse, onlarda böyle teselli ediyorlar demekki kendilerini. Yobazcıklar...

Peki ya Adana valisini gördünüzmü? Asıl komedi o. Önce vatandaş için kullarına emir veriyor " getirin şu k....tı diyor, sonrada ben k...T demedim kavas dedim diyor, gülerimin ağlarmısın!!!!!!

Atatürk olmasaydı o derginin başlığı çok farklı olurdu, hatta o dergide olmazdı, aman açıklamak bile insanın içinden gelmiyor valla, anlattıkların karşıdakinin anlayabildiği kadardır:27::27::27:

...........................................................................................................................................

ya sizler olmasaydınız ne iyi olurdu. neden doğmuşsanız. dünyada fazlalıksınız siz.:47:

O kuyruk acınız hiç geçmeyecek değil mi ??
Katlanamıyorsunuz ölümünün üzerinden 75 yıl geçen bir liderin hala nasıl olurda milleti tarafından zerre eksilmeden çoğalarak sevgisinin devam etmesine değil mi ?Anıtkabiri ziyaret edenlerin sayısının her geçen sene artması canınızı yakıyor değil mi ?Yansın kavrulsun canlarınız.Çok gücünüze gidiyor ama Mustafa Kemal'in önünde her 10 Kasımda seve seve eğileceksiniz !!!

Akit miş Vakit miş bunlar Zaman kaybı...

Bunun adı çekememezlik, bunun adı yedirememezlik o kadar insan anıtkabire koşuyor herkes saygıyla anıyor ya 75 yıl geçmesine rağmen ölümünün üzerinde genç, yaşlı, çocuk ağlayarak anıyor ya kaldıramıyorlar. Siz öldüğünüzde arkanızda sadece yuhları bırakacaksınız, mezarınız bomboş olacak arkanızdan bir dua okuyup iyilikle anan da olmayacak Öbür tarafta hesaplaşacakınız Atamla. Sen Atatürk olmasaydı o gazeteye ilan verebilr miydin acaba soyadın ne olurdu soyun belli olur muydu. Esir mi olurdum emir altında mı. Esirlik yakışır bunlara hem cumhuriyetin nimetlerinden yararlanacaksın hem de laf söyleyeceksin onu kurana.. yazıklar olsun. Ama suç onlarda değil onlara bu cesareti verenlerde.. :47:

Son düzenleme:
neyzen tevfik, yıllar önce bunlara cevabını vermiş zaten.

Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatip kalkip Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soguyacak bu millet

Isgaldeki hali sakin unutma.
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çikardin amma
Baban kim olurdu bilemezdin serefsiz.

Neyzen Tevfik

Back