Akit bu kez Kadir Gecesi SMS'ini sordu

bana da ikisinden de msj gelmedi çok alındım ya oy vermiycem kimseye birinden biri atsaydı vercektim zaten siyasetten anlamam bari böyle gönlümü kazansalardı hıh :37: :27:

sen böyle yazınca bu aklıma geldi:9::9::9:
$BtTK6Q8IQAAvY7H.jpg

burda seçim arabası geziyo valla, mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan vs vs diye bağıra bağıra
sanırım diğerleri kendine bi seçim arabasıydı bi şarkıydı yapamadı!:27::27:

mektubumda geldi, ismime hemide, kopyala yapıştır değil:1:

Son düzenleme:
burda seçim arabası geziyo valla, mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan vs vs diye bağıra bağıra

ay sana da mı geldi :26: kimden :26:

Lan Melih'in nesini kıskanıcan be. :kusma smilesi:

Espri kuzum yaa melihle işim olmaz hiçççç :1:

Ne yazmışlar mektuptaaa :27::27:

valla bizim belediye full erdoğana çalışıyo tüm billboardlar kapatılmış:27::27:

Bize de yollamış Ekmel Bey, sağolsun.
Din işleri Erdoğan'dan soruluyor ya ondan kızmışlardır. :9:
Bidahaki kandile de onlar kutlar canımm şş çocuklar kavgaya gerek yok :52:

Bize geldi zaten benim hattim eşimin adına kayitli oldugu icin geldi.. Her ne kadar da Erdoğan'a oy verecek olsam da Ihsanoglu guzel bir sey yapti bence. Sonucta Kadir Gecesini kutladi. Bunlar guzel seyler...

Bize geldi zaten benim hattim eşimin adına kayitli oldugu icin geldi.. Her ne kadar da Erdoğan'a oy verecek olsam da Ihsanoglu guzel bir sey yapti bence. Sonucta Kadir Gecesini kutladi. Bunlar guzel seyler...

Gören gözlerin artması dileğiyle.:16: Ne niyetle yaptı en doğrusunu yüce Rabbim bilir ama neticede güzel bir şey.

valla ben kimden ne amaçla gelirse gelsin sms olayından yıldım, herhalde okumadığım 300 sms var cebimde, atmayın kardeşim, bi polisten gelenlere gıcık olmuyorum, sizi arayıp para isteyen şuraya para bırak diyenlere itibar etmeyiniss:27:

Son düzenleme:
Back