Akit bu kez Kadir Gecesi SMS'ini sordu

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Yeni Akit İhsanoğlu'nun peşini bırakmıyor (!)
Yeni Akit muhabiri toplantıda dün gece Kadir Gecesi idi vatandaşların cebine sizden Kandil mesajı geldi. Vatandaşlar tepki gösterdi bizim numaramızı nereden aldı diye sordu.
Bunun üzerine İhsanoğlu "Niye Kandil'i kutladığım için mi? kızmışlar" diye sordu. Bu yanıt salonda gülüşlere neden oldu. İnatla soruya devam eden Yeni Akit muhabiri bu kez "Efendim bu siyasete dini alet etmek olmuyor mu?" dedi. Bunun üzerine İhsanoğlu, "Efendim ben yurttaşların Kandillerini kutladım. Hayırlı olmasını diledim" diye yanıtladı.
İhsanoğlu tarafından "peygamberimiz bu dünya ahiretin tarlasıdır buyurmuş. Sevgi ve saygı ekeceğimiz nice mübarek Kadir geceleri dilerim" mesajı atılmıştı.
Dün aynı içerikli mesajlar RT. Erdoğan imzasıyla birçok kişiye gönderildi. İşte iki kez, gecenin bir vakti gönderilen o mesajlar;
http://www.gercekgundem.com/medya/59024/yeni-akit-bu-kez-kandil-smsini-sordu

[video=youtube;4vmCteCHWnI]https://www.youtube.com/watch?v=4vmCteCHWnI[/video]
Bir de bu var, çok fena

Son düzenleme:
Adam güzel kapak yapıyor yav.

3 günlük muhabir kalkmış hesap soruyor. Bi de polemiğe girmemek adına susuyormuş, daha da sorabilirmiş de. bla bla bla

din erdoğanın tekelinde ya,ihsanoğlu kandil kutlayamaz herhalde

Mektup bile gelmedi bana kıskandım şimdi

dur dur hanım abla mektuptan hatırladığım cümleleri aktarayım

izmir dışa kapalıymış, ticareti çöküyormuş vs izmiri uluslararası boyuta getirmek istiyorlarmış bisürü palavra en komiği de izmir bir sahil kasabası olarak kalmışmış
sen izmire söv söv sonra oy iste bak ya işe

bana da ikisinden de msj gelmedi çok alındım ya oy vermiycem kimseye birinden biri atsaydı vercektim zaten siyasetten anlamam bari böyle gönlümü kazansalardı hıh

Bizim Melih de bırakmıyor yakamı bir türlü, zırta pırta mesaj atılırmı yav.

İzmiri tekelimize almak istiyoruz demiyorlarda,bin tane bahane üretiyorlar..
Ne de olsa gavur izmir değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…