• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntım var ve adetim üç günden fazla olmuyor

seviloy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
77
0
36
Antalya
herkese merabalar ben aranıza yeni katıldım:...siznle birlikte olmaktan açtığınız konuları yorumları okumak çok güzel hem eğlenceli hem de aydınlatıcı oluyor benim için bende bişey sormak istiyorum size.ben 21 yaşındayım ama yaklaşık 1 senedir vajinal bölgede akıntı oluyor.doktorada gitmedim ama bazen aşırı olduğunda korkuyorum.adetimde 3 günden fazla olmuyor.bunlar normal bişeymi ?

akıntının rengi kıvamı kokusu önemli canım.eğer şeffaf yada hafif beyazımsı kokusuzsa herkeste olan normal akıntıdır..:34:

akıntı şeffaf ise sorun yok ama oda artmasının nedeni yumurtlama günleri ve kendini üşütürsen artıyor. ama eğer koyu kıvamlı ve peynir gibi kesik kesik vede kokuluysa mantar sın. onun için ilaç kullanman gerekli. adetine gelince benimde 3 4 sürer öyle aşırıda olmam. 20 21 gün de adet olurum. o her kadından kadına değişir. ama günlerinde sorun oluyorsa yinede doktora görün derim.

Back