mrb arkadaşlar yeni üye oldum 4 yaşında bi kızım var tekrar hamile kalmak istiyorum şubatın 25de düşük yaptım günüm 1 2 gün geçtikten sonra kahve rengi akıntı geldi adet olacam sandım ama olmadım 3gün daha bekledim kan testi yaptırdım ertesi güne ögrendim akşamına kırmızı kan lekesi geldi uzandım hemen ve ertesi günü öle vakti kanama boşaldı ve düştü
lekeleri hafife almayın bilginiz olsun diye anlattım 2 ay korunduk ve tekrar bebek çalışmasına başladık ve şimdiye kadar olmadı bu ay 7 sinde adet olacam bakim ama bende yumurtlama günlerimde beraber olduk ve ertesi gün su gibi az az akıntı geldi akşama kadar ve sonraki günlerde beyaz yogun kıvamda akıntı geldi hep 5 gün önce adet oldum sandım tuvalete gittim kilodum ıslanmış akıntı geliyordu hala ondan 2 gün önce kasımda agrı vardı rahmin aşadan çıkacak gibi agrıyrdu şimdi sol tarafım hareket ederken batıyor şimdi akıntı kesidi sizce gebelik varmıdır meraktan çatlıyorum ya 3 gün kaldı adet görmeme inş hamişimdir sizce biraz uzun oldu yazım :78:
herkeze saglıklı bebişler nasip olur inş