H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
ben bişi sormak istiyorum benim akıntım var ve kötü koku yapıyor yaşım henüz küçük olduğu için annem dr.gitmemin uygun olmadığını düşünüyor.sizce normal mi bu akıntılar ve koku?
canım yaşın ne kadar küçük olursa olsun evli bir bayansın yanılmıyorsam doktora gitmelisin aslında her yıl düzenli kontrolden geçmek gerekiyor smear yaptırmak gerekiyor annen neden böyle söyledi anlamadım bekar olsan belki ama evlisin dimi bilgilerinde evli yazıyor iltihap vardır bence vakit kaybetmeden doktora gita.s.ben bişi sormak istiyorum benim akıntım var ve kötü koku yapıyor yaşım henüz küçük olduğu için annem dr.gitmemin uygun olmadığını düşünüyor.sizce normal mi bu akıntılar ve koku?
Arkadaşlar size bir tavsiyede daha bulunucam
eğer akıntınız varsa sabahları aç karnına bir fincan maydanoz kaynatıp için mutlaka.Hiçbir yan etkisi yoktur faydasını göreceksiniz
ben bişi sormak istiyorum benim akıntım var ve kötü koku yapıyor yaşım henüz küçük olduğu için annem dr.gitmemin uygun olmadığını düşünüyor.sizce normal mi bu akıntılar ve koku?
maydonuzun kaynatılıp içilmesi pek çok şeye faydalı...doğal ödem atıcı aynı zamanda....lakin kaynatınca iğrenç bir kokusu oluyor ve ben içemiyorum....bikaç gündür içmeye çalışıyorum ama yok cıkssss......kafamçokkarıştı
bende denedim bi kaç kez kaynattıp içtim suyunu göbeğimde çok feci sancı yaptı bıraktım neden ki sizcefisfisfis
ya arkadaslar acaba kuru maydanozu kaynatipta icsek yine faydalimidir.benim evde suan kuru maydanoz varda
[/B][/FONT]
yan etki yapıyosa içme ozaman göbeğinle ilgili bir problemmi yaşıyosun?
eskiden çok ağırıyodu dr. gittim sürekli sıvı gıdalar al ve kaynamış su iç dedicoksekeriremsu