Akıntıda kan

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.899
9.378
683
39
Merhaba herkese,
17 Nisan'da regl oldum 5 gün sürdü ve bitti. Dönemlerim düzenli, aksama +/- 2 gün dışında tarihlerde oynama olmaz. Acılı, sancılı geçmez {Çok şükür} Her yıl düzenli jinekolojik kontrole giderim, kist sorun vs yok {Çok şükür}. yalnız 2 gündür akıntımda kırmızılık görüyorum. Çamaşırıma geçme bulaşma veya yoğunluk yok. Sadece tuvalete çıktıktan sonra temizlenirken peçetedeki akıntıda kan görüyorum. 2 günde toplamda 4 kez oldu bu sanırım. Bu ara ayaklarımı da üşüttüğümü hissediyorum yani idrar yolları iltihabı olmuş olabilirim {Eskiden çok sık olurdum, belirtilerimi, şikayetlerimi vs.. iyi biliyorum ve anlayabiliyorum} Acaba o yüzden olmuş olabilir mi? Doktordan salı gününe randevu alabildim ancak o zamana kadar içim içimi yer. Bugün gündüz hiç olmamıştı mesela ama akşamüzeri işten eve gelince bir süre çorapsız dolaştım ayaklarım hava alsın diye, üşüdüğümü hissedince giydim yeniden ve az evvel bugün ilk kez kan gördüm yine. Cinsel birlikteliğim yok ancak yine de rahimle alakalı bir şeyler olmuş olmasından korktum. {Annem ve teyzem 40'lı yaşlarında rahim kanseri riski ile ameliyat oldular. Dolayısıyla bu genetik geçiş de korkutuyor.}
Öyle işte.. Bir fikri olan var mı? Doktora gidene kadar ne yapabileceğimi bilen? Şu anda giydim çoraplarımı oturuyorum.

Canım aynı şey bende de olmuştu üniversite yıllarımda. Özel bir yurtta kalıyordum tuvaleti sadece 5 kişi kullanıyorduk.Her gün çamaşır suyuyla temizlenmesine rağmen mikrop kapmıştım.doktor bir ilaç verdi ve iyi geldi kendini kötü hissetme basit bir şey de olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah öyle basit bir şeydir. Çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım iltihabik bi durum olabilir.hem ben kanser hastalıkları bir kuşak atlar die biliorum.endişelenme derim

Arkadaşlar bugünlerde regli olmam gerekiyo. Olmadım. Normalde ayın 3 une falan olmam lazimdi fakat bi kac ay oncesinde 16 sina oldum ve oyle devam etti su anda regli olmadim ve akimtimdan kan geliyo. Daha dogrusu sildigimde geliyo. Daha once doktor yumurtlaiklarimda kist var demisti fakat bir sonraki kontrollerimde diger doktorlar adetinle kistin sokulmus demislerdi. Simdide regli olmadim iste sildigimde akintimdan kan geliyo peceteye. Bu arada bekarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…